- 2 Kasım 2014
- 5
- 0
- 6
- 39
- Konu Sahibi dimpleee06
-
Doktorunuz kimdi sadece ücretten dolayı ki beğenmediniz yoksa doğumda da bir sıkıntı mu olduben koru hastanesını tavsıye etmıyorum ozellıkle balgat koruda dogum yapmıs bırı olarak. dogum ucretı almalarının yanında ılk muayene cogu ozel hastanede ucretsızken bızden 300tl aldılar. kulak kontrolu ve muayene ıcın ayrıca cocuk doktorlarını hıc begenmedık. her ucretı ıcınde dogum paketlerınden yaptırın dogum kadar sonrası da cok masraflı. sgk ile anlasmalı oldukları halde yuksek ucret aldılar.
Dogum ve sonrasinda bazi sikintilar yasadim, ilk muayene olarak bahsettigim dogumdan bir kac gun sonrasi. Bir cocuk doktoru dusununki muayenede bebegin bezini acmiyor. Konu sadece ucret degil yani Jinekologlarini bilemiyorum kimseyi itham etmek istemem, cok memnun kalanlar da vardi, benim doktorum korunun doktoru degildi. Kalanini ozelden yazdim.Doktorunuz kimdi sadece ücretten dolayı ki beğenmediniz yoksa doğumda da bir sıkıntı mu oldu
Dogum ve sonrasinda bazi sikintilar yasadim, ilk muayene olarak bahsettigim dogumdan bir kac gun sonrasi. Bir cocuk doktoru dusununki muayenede bebegin bezini acmiyor. Konu sadece ucret degil yani Jinekologlarini bilemiyorum kimseyi itham etmek istemem, cok memnun kalanlar da vardi, benim doktorum korunun doktoru degildi. Kalanini ozelden yazdim.
kızlar yakın zamanda ümit beyde doğum yapan varmı merak ettim . bende ümit bey e gidiyorum çok memnunum ama doğum nasıl geçicek yaaa
evet varKoru çukurambarda 4 boyutlu ultrason var mı bilen?
Peki ayrıntılı ultrason bakılıyor mu ne kadar?evet var
ayrıntılı için aydan biri hoca geliyor sincan a.ama orası baya kalabalık randevuyu çok önceden almak lazım.çukurambarı bilmiyorumPeki ayrıntılı ultrason bakılıyor mu ne kadar?
koru full dolu aralığa kadar. aydan biri baktı bize 500 tlPeki ayrıntılı ultrason bakılıyor mu ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?