- 26 Şubat 2015
- 2.037
- 4.653
- 333
- Konu Sahibi dimpleee06
-
4500 olmuş normal sezaryen farketmiyoryakın zman da koru cukurambarda doğum yapan var mı
ve fiyatları hakkındabilgi alabilirmiyim
paket olarak bilmiyorumda doğum 2000 tl sanırım. sormuştuk biz unuttum. ben orada doğum yapıcamsincan koru doğum paketi ücreti hakkında bilgisi olan var mii???
paket olarak bilmiyorumda doğum 2000 tl sanırım. sormuştuk biz unuttum. ben orada doğum yapıcam
benim dr. um günay hanım. çok memnunumEvet bizde sorduk bugün 2 bin mis hangi dr a gidiyorsun sen ve memnun musun ben günay hanım i düşünüyorum ama onunla ilgili bi bilgin var mi
Bnde orayi dusunuyordum.lutfen ozelden yazarmisnz konu nedir.goremedim bnmesajları istediğiniz kadar sildirebilirsiniz, sayın kk yönetimi de demekki önlem almak durumunda kalmış. yapılanları iş yerinde, aile ortamında, tüm arkadaş ortamında, kendi sosyal medya hesaplarımızda sonuna kadar duyuracağız.
başka anne ve bebeklerin hayatlarını mahvedemeyeceksiniz.
mesajları istediğiniz kadar sildirebilirsiniz, sayın kk yönetimi de demekki önlem almak durumunda kalmış. yapılanları iş yerinde, aile ortamında, tüm arkadaş ortamında, kendi sosyal medya hesaplarımızda sonuna kadar duyuracağız.
başka anne ve bebeklerin hayatlarını mahvedemeyeceksiniz.
Burda da mı siliniyor yorumlar?
Lütfen, kendiniz için değil o bebek için o hastaneyi başka bir sebeple bile olsa kullanmayın.
Ankara'da yaşamıyorum bilmiyorum, cok iyi doktorları olabilir, bir daha böyle bir ihmal yapmazlar diyebilirsiniz ki yapamazlar, ama bu vicdan meselesi.
Bu hastaneyi hiçbir sebeple kullanmayın.
Kendisini aklamak için 41 sahte facebook profili oluşturan bir hastanenin hiçbir açıklamasına kanmayın.
Ben doğumumu koruda yaptım 2 yıl önce dr. Aylin anıl arslan mükemmel birdoğumdu. Hem çok ilgili hem istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz hemde doğumu çok başarılı yapıyor kesinlikle tavsiye ederim
Dr. anıl arslan muhteşem biri her dk ulaşabiliyosun.koru çukurambarda tavsiye edeceğiniz kadın doğum uzmanı var mı?
cevabın için sağol canım ben Güven Hastanesinde Dr. Belgin Polat'a devam etmeye karar verdim ve oraya gidiyorum doğumu da inşallah Güven Hastanesinde Belgin hocada yapacağım.Dr. anıl arslan muhteşem biri her dk ulaşabiliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?