- Konu Sahibi dimpleee06
-
7 Mart'ta doğum yaptım 40+1 olmuştuk..uzun uzun doğum hikayemi de yazmak isterim ama malum bebekle çok zor :) Kısaca şöyle diyim, ikinci bebeği de aynı hastanede Ümit hoca ile yapmak isterim :) Çok güzel çok kolay bi doğum oldu. Öncesi sonrası desteği, ayrıca hastane personeli ebeler hemşireler.. hepsinden Allah razı olsun çok memnunum. Herkese tavsiye ediyorum. Umarım hepiniz bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Ben de Güvenden sonra koruya gittim 24. haftamdı sanırım ve iyiki gitmişim çok memnunum... Ümit Hoca bi tanedir zaten gidersen sende anlarsın... Bence doktor çok önemli, doktoruna güvenirsen evde bile doğum yaparsın :)Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bu ilk mesajım :)
Ben 19. haftamdayım.
Güven hastanesine gidiyordum ama çeşitli sebeplerden değiştirmek zorunda kaldım...
Dün eşimle koru hastanesini ziyaret ettik.
Ortam ve çalışanlar çok iyiydi.
Ümit hoca'dan randevu aldım...
Umarım pişman olmam...
Sizin de görüşlerinizi öğrenmek isterim...
Teşekkürler, sevgiler...
Yanıtın için teşekkür ederim. Ben de artık doktor değiştirmek istemediğimden memnun kalmana sevindim. Bebeğine ve sana sağlıklı günler...
mrb,
ben de 37 haftalık gebeyim. Aydan hoca tarafından takip ediliyorum. Doğumu da koru'da yapacağım. Doğum sürecini ve ödediğim ücreti paylaşırım.
ben de güvenden sonra koruya gittim 24. Haftamdı sanırım ve iyiki gitmişim çok memnunum... ümit hoca bi tanedir zaten gidersen sende anlarsın... Bence doktor çok önemli, doktoruna güvenirsen evde bile doğum yaparsın :)
allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin
çok teşekkür ederim.. Size de öyle
ben de güvenden sonra koruya gittim 24. Haftamdı sanırım ve iyiki gitmişim çok memnunum... ümit hoca bi tanedir zaten gidersen sende anlarsın... Bence doktor çok önemli, doktoruna güvenirsen evde bile doğum yaparsın :)
allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin
çok teşekkür ederim.. Size de öyle
kizlar daha bir kac gun once komsum epudral sezeryan oldu cok cok memnun kalmis hem hastaneden hem doktorlardan hem de ilgiden dogum da cok basariliymis kiz cok memnun kalmis ınsallah ben de 6 ay sonra dogumumu orda yapacagim
melyche doğum yaptın mı nasıl geçti ne kadar ödedin
Ben de Güvenden sonra koruya gittim 24. haftamdı sanırım ve iyiki gitmişim çok memnunum... Ümit Hoca bi tanedir zaten gidersen sende anlarsın... Bence doktor çok önemli, doktoruna güvenirsen evde bile doğum yaparsın :)
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin
Çok teşekkür ederim.. Size de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?