Doğuma Hazırlık Ankara Lösante hastanesinde doğum yapanlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

MsBloom

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
4
1
286
Türkiye
Merhabalar,

Ben Lösante hastanesinde doğum yapmaya karar verdim, doktora gitmeye başladım, başka bir yer bulmak için vaktimiz da kalmadı. Doğal normal doğum yapmak istiyorum fakat son günlerde korkmaya başladım, acaba bu doktor normal doğumu destekliyor mu? Bir bahane bulup sezaryen yapmaya kalkar mı? Sizin deneyiniz nasıldı?

Ben elif hanim vardi sanirim bir kere geldim hastahaneyi cok begendim tertemiz doktor cok iyi niyetli neden.orasi olmadi dersen evime 50 dk olduğu icin mecbur başka yerle anlastim ama cok hosuma.gitmisti kadin.normal.dogumu destekliyordu ama.o an.ne gerceklesir bilemezsin Allah gonlune.gore versin saglikla

Merhabalar,

Ben Lösante hastanesinde doğum yapmaya karar verdim, doktora gitmeye başladım, başka bir yer bulmak için vaktimiz da kalmadı. Doğal normal doğum yapmak istiyorum fakat son günlerde korkmaya başladım, acaba bu doktor normal doğumu destekliyor mu? Bir bahane bulup sezaryen yapmaya kalkar mı? Sizin deneyiniz nasıldı?
Canım bende şuan hastane arayışındayım acaba fiyatı nekadar sezeryan doğumum bu hastanede?

Merhaba, Lösante’deki doktorun doğal doğumu destekleyip desteklemediğiyle ilgili bilgi bulabildiniz mi?
Son ana kadar doğal doğum denilip sonra birşey uydurulup sezeryana alınmak istemiyorum açıkçası :/

Normal doğumu yaptım. Çok güzel personeli var, yine tavsiye ediyorum. Bu kadar acı çekerken en önemlisi o. Herkese kolay doğum diliyorum :)
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyütün... Lösante’de tek kadın doğum doktoru olması beni endişelendiriyor, ya gece başlarsa doğum ve gelmezse ya da acil bir durumda yerine geçebilecek bir doktor yok. Siz bu durumu nasıl aştınız?

Back
X