Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, gebelik takviminizi görünce çok sevindim Allah bağışlasın, gözünüz aydın,Medıcana hastanesinde karar verdim ve cuma günü ilk kez gidicem sızler memnun kaldınız mı çok heyecanlıyım nasıl geçiyor işlemler filan çok merak ediyorum..
Saol cnm evet tolga ecemis sayesinde bebisime kavustum suanda da gebelik takibimi yapiyor cok ilgili bi doktor..ben gönül rahatligiyla onerebilirim isinde super bi doktormerhaba, gebelik takviminizi görünce çok sevindim Allah bağışlasın, gözünüz aydın,
Tolga Ecemiş'le mi yaptırdınız acaba?
çok teşekkür ederim cevapladığın için. senden biraz daha bilgi istesem rahatsız etmiş olurmuyum acaba, ücreti ne kadar? yaşadığın herhangi bir aksilik oldumu?Saol cnm evet tolga ecemis sayesinde bebisime kavustum suanda da gebelik takibimi yapiyor cok ilgili bi doktor..ben gönül rahatligiyla onerebilirim isinde super bi doktor
cevabın için tekrar teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBiz tedavi ye 2 gunde karar verdik ve cok şükür hiçbir aksilik yasamadik doktorum son derece ilgili ve motive edici hemsireleride ayni sekilde zaten memnun kalmasam şuan takiplerimi ona yaptirmam fiyat ilacsiz 4500 ilaclar kisiden kişiye degisiyor ortalama 1000 - 1500 tutuyor heran ulasabiliyorum doktoruma ve gecenin 12sinde rahatsizlanip aradigimda sanki kardesi gibi hissettirdi bana kendini..yani arastir gercekten iyi bi doktor
çok teşekkür ederim cevapladığın için. senden biraz daha bilgi istesem rahatsız etmiş olurmuyum acaba, ücreti ne kadar? yaşadığın herhangi bir aksilik oldumu?
ben kendimden bahsedeyim, 8 yıllık evliyim sebepsiz infertiliteyiz, daha önce birkaç kez aşılama ve tüp denedik, normalde Ankara'da yaşıyorum ancak eşimin işi nedeniyle geçici olarak yurtdışındayız şuanda. Aralıkta gelip tekrar tüp denemek istiyoruz, şu anda dr araştırıyorum, Tolga Ecemiş ile Hulusi Zeyneloğlu arasında karar vermeye çalışıyorum.
yurt dışında olduğum için tüm randevularımı alıp öyle gelmek zorundayım, yani gidip ön görüşme yapacak durumum yok.
o yüzden bana tüm aşamaları anlatabilirseniz çok memnun ve müteşekkir olurum gerçekten :)
Saol cnm evet tolga ecemis sayesinde bebisime kavustum suanda da gebelik takibimi yapiyor cok ilgili bi doktor..ben gönül rahatligiyla onerebilirim isinde super bi doktor
Protokol hastadan hastaya degisiyor..bn 3.gun gittim ve hemen o gun gonal f e basladim 14.gun yumurtalarim toplandi. 3.gun embriyosu transfer etti 2 tane 28. Gunde test verdik vebolumlu sonuç aldik sukur ilk deneme tuttu..doktorla git gorus yani bn cok seviyorum doktorumu herseyimle ilgilendi saolsun suan gebelik takibimi kendisi yapiyor cok memnunumHayirli olsun arkadasim. Bende birkac kez dusuk yasadim. Tolga bey'in iyi unu duydum. Tup bebek'de nasil bir protokol uyguladi size. Ilaclar nelerdi?
evet diğer topiclerde de Hulusi Bey'in çok yoğun olduğundan saatlerce bekletildiklerinden şikayet vardı.Bende senin gibi iki doktor arasinda dusunmustum. Yazin Hulusi Zeynelogluna gittim. Acikcasi ben Baskent Hastanesinden kosarak kactim desem yeri var. Inanilmaz kaos var. Yani sadece teshis ve tani icin gittim o asamada bile 3 ziyaretimin 3'de 3 saat bekledim. Histeroskopi olmak icin ameliyat masasinda o halde beni 40 dakika bekletti. Kendsine bu genel kaosu sikayet ettigimde bana burasi boyle begenmezsen baska yere git dedi resmen. Sonucda ben tavir ve ortami sevemedim. Ama bir yandan da bu doktor iyi bir ortamda olsa cok daha sakin bir doktor olur demeden de gecemedim. Bayagi titiz ve inceleme yapan bir doktor. Aslinda iyi bir doktora benziyor ama o ortamda ben tup bebek asla yapamam. Simdi Tolga Ecemis arastiriyorum. Kullandigi ilaclar nedir yaptigi protokol nedir bilmek istiyorum.
hayırlı olsun canım, sağsalim kucağına alırsın inşallah, bende Tolga Bey'i düşünüyorum, fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisin?Protokol hastadan hastaya degisiyor..bn 3.gun gittim ve hemen o gun gonal f e basladim 14.gun yumurtalarim toplandi. 3.gun embriyosu transfer etti 2 tane 28. Gunde test verdik vebolumlu sonuç aldik sukur ilk deneme tuttu..doktorla git gorus yani bn cok seviyorum doktorumu herseyimle ilgilendi saolsun suan gebelik takibimi kendisi yapiyor cok memnunum
Cnm bn mayis ayinda ilacsiz hastaneye 4500 odedim..biz 1 bucuk yildir tedavide oldugumuzdan elimizde ilac vardi ..ilaclarda kisiden kişiye degidiyor ortalama 1000 1500 tutarhayırlı olsun canım, sağsalim kucağına alırsın inşallah, bende Tolga Bey'i düşünüyorum, fiyatlar hakkında bilgi verebilirmisin?
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu 4500 raporlu fiyatmı?Cnm bn mayis ayinda ilacsiz hastaneye 4500 odedim..biz 1 bucuk yildir tedavide oldugumuzdan elimizde ilac vardi ..ilaclarda kisiden kişiye degidiyor ortalama 1000 1500 tutar
Onu hic bilmiyorum biz oncesinde de tedavi gorduk esimin raporu baska hastane vermisti ama burdada gecerli oldumu bilmiyorum.teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, bu 4500 raporlu fiyatmı?
Protokol hastadan hastaya degisiyor..bn 3.gun gittim ve hemen o gun gonal f e basladim 14.gun yumurtalarim toplandi. 3.gun embriyosu transfer etti 2 tane 28. Gunde test verdik vebolumlu sonuç aldik sukur ilk deneme tuttu..doktorla git gorus yani bn cok seviyorum doktorumu herseyimle ilgilendi saolsun suan gebelik takibimi kendisi yapiyor cok memnunum