Ankara Medicana'da hangi doktoru öneriyorsunuz? yardımcı olur musunuz lütfen :(

Merhaba, ben de süleyman akarsuyla doğum yapmayı düşünüyorum da, sizin doğumunuz süleyman akarsu ile oldu mu, nasıldı? normal olmasını cok istiyorum ben ama çatı muayenesi yapıyormuş, sezeryana yönlendiriyor mu yoksa normali destekliyor mu? yani memnun kaldınız mı?

Biraz gec olacak cevabim yeni gordum. Dogumum suleyman beyle oldu. Sezeryan oldu sebebi bebisin tam makat gelisiydi. Kendisinden cok memnunum. Bi daha dogursam kendisine giderim :d

arkadaşlar mapfre doğum sigortası ile medicana gidenler var mı

18.haftadayım,mapfre ile gidiyorum,doktorum gamze hanımdı fakat çok yoğundu ,muayeneler çok kısa sürüyordu,ancak istifa ettiği için süleyman beye geçtik bakalım henüz bir kez gittim inşaallah iyi bir doktordur:)

bende süleyman beye başlayacağım umarım iyidir :) canım sen doğumu sigortaylamı yapıyorsun,

bende süleyman beye başlayacağım umarım iyidir :) canım sen doğumu sigortaylamı yapıyorsun,

merhaba bende 6 haftalık hamileyim ankaraya yeni tasındık, kımseyı tanımıyorum ama kontroller ve dogum için medicanayı düşünüyorum. süleyman bey ve türkan hanım arasında kararsızım. sizce hangisi daha iyi,anlayışlı daha tecrübeli? çünkü hastane ve doktor korkularım cok fazla
şuanda eşimin işi nedeniyle kayserideyiz acıbadem hastanesinde mesut kaymana gıttık süper bi doktor kayserili olanlara tavsıye edebılırım gözü kapalı gıtsınler içleri rahat olsun ben çok arastırmıstım ama iyikide mesut beyı tercih etmişim her konuda bılgılendırdı. burda olsam kesınlıkle mesut beye devam ederdım hastanede iyi beklemek yok randevu saatınde hemen alıyolar.
ankara medicana için yorumlarınızı bekliyorum.
birde mafre sigortalı olanlara kötü davranıyolar dıye yorum okudum gercekten öylemı ,hemşireler tecrubesızlermi burdakı yorumlar acıkcası bıraz tedırgın ettı benı:44:

bende 6 haftalık hamileyim ve medicana'ya gitmeyi düşünüyorum doktor araştırıyorum bir de şu tamamlayıcı sağlık sigortasını yaptırmayı düşünüyorum fakat 6 kez muayene hakkı yetersiz geliyor bana bu sigorta ile doğum yapan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olucam.

bende medicana ya gidiyorum çok yakında doğumum var; ancak aman aman memmun değilim, ben doğum sigortasıyla gitmeye başladım, bu nedenle değiştiremedim hastaneyi, bence en büyük eksikliği gece nöbetçi bir doktor olmaması, ve doktorlar o kadar muayene parası almalarına rağmen çokta ilgili değil gibiler, muayene süresi uzun değil, ama muayeneye girmek için çok bekliyorsunz, onun dışında hastane çok güzel, çalışanlar iyi, hemşireler de yeterince ilgili, ama ikinci hamileliğimde tercih edermiyim,doğumdan sonra yazarım artık

Kizlar bnm arkadasim medicanada suleyman akarsu ya gitti. Normal dogum yapti.37.haftada cati muayenesi yapiyor.ona gore karar veriyor. Daha oncesinde belli olmaz ztn. Her sey cok iyi gecmis. Hem normal dogum oldugu icin ilk gunden ayaga kalkabildi.doktor dogumu kendi yaptırıyor. Cogu hastanede oldugu gibi oyle bi kenardan izlemiyor yani.onun talimatlarini dinledim tam 3 ikinmada cikti dedi arkadasim.3700gr dogdu.oyle minicik de diil :) ben de sirf bu yüzden hastanemi degistirdim.baskente gidiyordum ama drlar normal doguma girmiyoruz dediler.bir de muayeneleri 56 tlydi 122 tl oldu.medicana icinse mapfre sigorta yaptirdim.2300 odedik.arkadasimda oyle yaptirdi.o sigortadan olunca farkli muamale yapmiyor doktorlar.onlari ilgilendirmioki ne sekilde odeme yaptigimiz.maasini alir ayni sekilde.
Neyse bnm esas sormak istedigim bir konu var.suleyman akarsu ile ilgili cok yazi bulamadim da. Normal dogumunu bizzat arkadasimda gordum.afederssiniz ama cinsel hayati bile sıkıntısız.sordum napim :) bende normal istiyordum bu yuzden ama bebek su an icin makat gelişi. Duzelmezse sezeryan olmak zorundayım suleyman hocadan sezeryan olan var mi? Bi arkadasimi baskentte 40 cm kestiler.korkuyorum cok. Ondan sezeryan olup dkkislerinin durumumu anlatan olursa sevinirim.kac cm iz kaldi?

merhabalar, süleyman hoca ile 2010 yılında medicana hastanesinde sezeryan doğum yaptım. O zaman özel muayenehanesi vardı. Doğuma medicanayı tercih edince dışardan gelip doğuma girdi. dikiş sormuşsunuz çok belli belirsiz 12 cm civarı çok memnun kaldım tavsiye ederim ancak ben doğum sırasında bazı ağrıları hissettim epidural sezeryandı. Tabi bu durumun doğum doktoruyla bi ilgisi yok. Ya epidural anestezi yetersiz geldi, ya da benim ağrı eşiğimle ilgili bir durumdu. Kısa sürdü. Ama genel olarak hastaneden, doktorumdan ve o gece her çağırdığımda koşarak gelen melek yüzlü hemşireyle bir kez daha doğum yapmak isterim :)

cok teşekkür ederim cevabınız için. içim oyle rahatladı ki inanamazsınız. umarım normal ya da sezeryan, benim doğum hikayem de iyi olur...

cok teşekkür ederim cevabınız için. içim oyle rahatladı ki inanamazsınız. umarım normal ya da sezeryan, benim doğum hikayem de iyi olur...
Süleyman akarsuyla dogum gerceklestirdiniz mi nasildi?

Süleyman akarsuyla dogum gerceklestirdiniz mi nasildi?
Evet ve maalesef çok mutsuzum. Asla ve asla önermem onu. Şu an ikinciye hamileyim. 5 sene önce sezaryene aldı beni o. Gittiğim tüm doktorlar istisnasız acil sezaryen miydi sizinki diye sordu. Yoo planlıydı dediğimde şaşırdılar. Neden diye sorduğumda ise dikişiniz yamuk ve rahminizin en alt kısmından kesmesi gerekirken en üstünden kesmişler. Bu şekilde sezaryen sonrası normal doğum inkanınızda elinizden alınmış. Sanki acil kesilmiş gibi garip dediler. Dikiş desen asla geçmedi potluk üstüne potluk oluştu. Ameliyat ertesi çok acım vardı ki ben acı eşiği çok yüksek biriyimdir. Doktor çok normal o kdr da olur diyip beni umursamadı. Meğer epidural makinesini açmayı unutmuşlar kesi acısını hissetmişim. Hastane ayağa kalktı. Yani o doktorun yaptığını 5 yıl oldu hala çekiyorum. Bu doğumu mu da engellemiş oldu o yaptıklarıyla

Hadi ya halbuki cok olumlu yorumlarda okumustum o hastanede sevtap hanim var aylin aktulay var baskada kimse yok sanirim ne yapacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…