Ankara Medicana'da hangi doktoru öneriyorsunuz? yardımcı olur musunuz lütfen :(

Hadi ya halbuki cok olumlu yorumlarda okumustum o hastanede sevtap hanim var aylin aktulay var baskada kimse yok sanirim ne yapacagimi sasirdim
Süleyman bey ayrılmadı mı ordan? İzmire yerleşti diye duymuştum. Kadın doğumcu olmaktan mutlu değilim bıktım işyeri hekimi olcam sınavlarını vermeye çalışıyorum demişti en son 5 sene önce

Geri dönmüs medicanaya ankara'ya ..dogum icin gidilmez diyorsunuz yani ? Durumunuz o kadar kötü mü? Ben nedense sindirmistim ama sizden boyle bir yorum duyunca sezeryana alinsam aklima gelir..

Bu arada ikimizde eylul annesiyiz :) gruptan hatirliyorum sizi..hemen hemen ayni bebisler simdi kime gidiyorsunuz peki?

Bu arada ikimizde eylul annesiyiz :) gruptan hatirliyorum sizi..hemen hemen ayni bebisler simdi kime gidiyorsunuz peki?
Şimdi izmirde yaşıyorum. Can hastanesinde cenk güvene. Çok seviyorum doktorumu. İnşallah dikişlerimi de düzeltecek.

sadece ben diilimki. Yakın arkadaşım da gidiyordu ona. Benim yaşadıklarımdan sonra ki o zaman dikişimin böyle problemli olduğunu bilmiyordum, epidural için anlattıklarımı bilince dikkatli oldu. Sıkıntı yaşamadı. Ama o şanslıydı. Şöyle anlatayım arkadaşım bi önceki bebeğini rahminde perde olmasından dolayı kaybetmişti ve bir de ameliyat olmultu perde için. Üstünden bir sene geçince gebe kaldı. Süleyman beye tüm raporlarını göstermesine rağmen adam dinlememiş bile herhalde. Kız 41. Haftaya geldi bebek 4 kg yu geçti hala bekliyor sancı gelsin de normale alalıö diye. Kızın şansı yaver gitti Süleyman bey yurtdışına kongreye gitti ve onu coşkun bey diye bir doktora emanet etti. Coşkun bey riskli gebelik uzmanıymış. Bak onu tavsiye ederim kızı kurtardı resmen. Arkadaşım tabi mecburen eski ameliyatı vs hepsini baştan anlattı. Coşkun bey şoke olmuş duyunca. Sen rahminden ameliyatlısın normal doğurman imkansızken nasıl bekler. Hem de 4 kg yu da geçti. Paramparça olcaktın diyip süleyman beyi aramış. Adam ne dese beğenirsin. Aaaa ben onu vajinasından estetik bi ameliyat oldu sanıyordum. Hale bak kızı dinlememiş hiç raporlarına bakmamış. Kızın hayatını riske atmış. Allahtan sevgili kulmuş kongreye gittş de aynı gün apar topar sezeryene alındı. Ve 4150 gr çıktı bebeği. Yani demem o ki Medicana yı bilmem ama Süleyman dan uzak dur. Adam mesleğini bile sevmiyor iş yeri hekimi olrak istediğini bulamamıştır ondan dönmüştür o.

Coskun bey hangi hastanede acaba

E Elwing6 ben bilmiyorum ama arkadaslarim var ankarada. Senin icin sordum. Onlardan birisi prof.sevtap hamdemir kilica gidiyormus, digeri de doc.ayla aktulaya gidiyormus ve ikiside cok memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…