canım ben ikinci tüp bebek denemem icin arastırma yapıyordum medicana yı aradım suanda ekibimiz yok dediler, bende afisleriniz var ama dedim o ekibimiz ayrıldılar dedi kız bende oradan vazgectim demekki sorunlu diye düsündüm. Sonra güven hastanesinde tedavi oldum doktorum HASAN SARP ÖZCAN dı. İki tüp bebegide o yaptı. Çok cok memnundum. hem hastaneden, hem dr dan, hemde ekibinden. Güler yüzlü, ilgili insanlar ve ilacları bile ayagına getirtiyorlar, hic yormuyolar seni. Neyse ikinci denememde tuttu. Hala aynı hastaneye ve dr devam ediyorum. inşallah dogumumuda sarp bey yaptıracak.
canım benim doktorum zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefiydi.medicana ile anlaşmış.orada tüm işlemlerimi kendisi yapıcak fiyatıda diger özellerle hemen hemen aynı.ama ben merkez olarak merak ediyorum.kararsızım .
işte böle şelerle korkuyorum.ben tüp bebek tedavimi orda olucam ama hiç yok orada yaptıran doktorumada güveniyorum ama merkezde önemliii.herşey tam olsun istiyorum.psiko terapi ye başladım.5 seans gidicem.sogan kürü yaptım .herşey tam olsunda sorun olmasın istiyorum.ama korkuyorum.napıcam .2.denemem daha rahat olur sanmıştım ama yok öle bişeeeeee
canım benim doktorum zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefiydi.medicana ile anlaşmış.orada tüm işlemlerimi kendisi yapıcak fiyatıda diger özellerle hemen hemen aynı.ama ben merkez olarak merak ediyorum.kararsızım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?