Ankara Medicanada tüp bebek deniyenler ltf buraya ...

eylemsura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
331
2
46
Ankara
arkadaşlar ben 1 sefer denedim tüp bebek ve sonuç olumsuz .doktorumdan çok memnun kaldıgım için tekrar ona gidicem fakat doktorum ankara medicanaya geçmiş.şartları zorlayarak orada 2.denememizi yapıcagız inş.fakat ankara medicana hakkında hiç bir bilgi bulamadım deniyenler ltf beni bilgilendirsinler.

canım ben ikinci tüp bebek denemem icin arastırma yapıyordum medicana yı aradım suanda ekibimiz yok dediler, bende afisleriniz var ama dedim o ekibimiz ayrıldılar dedi kız bende oradan vazgectim demekki sorunlu diye düsündüm. Sonra güven hastanesinde tedavi oldum doktorum HASAN SARP ÖZCAN dı. İki tüp bebegide o yaptı. Çok cok memnundum. hem hastaneden, hem dr dan, hemde ekibinden. Güler yüzlü, ilgili insanlar ve ilacları bile ayagına getirtiyorlar, hic yormuyolar seni. Neyse ikinci denememde tuttu. Hala aynı hastaneye ve dr devam ediyorum. inşallah dogumumuda sarp bey yaptıracak.

canım ben ikinci tüp bebek denemem icin arastırma yapıyordum medicana yı aradım suanda ekibimiz yok dediler, bende afisleriniz var ama dedim o ekibimiz ayrıldılar dedi kız bende oradan vazgectim demekki sorunlu diye düsündüm. Sonra güven hastanesinde tedavi oldum doktorum HASAN SARP ÖZCAN dı. İki tüp bebegide o yaptı. Çok cok memnundum. hem hastaneden, hem dr dan, hemde ekibinden. Güler yüzlü, ilgili insanlar ve ilacları bile ayagına getirtiyorlar, hic yormuyolar seni. Neyse ikinci denememde tuttu. Hala aynı hastaneye ve dr devam ediyorum. inşallah dogumumuda sarp bey yaptıracak.

canım benim doktorum zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefiydi.medicana ile anlaşmış.orada tüm işlemlerimi kendisi yapıcak fiyatıda diger özellerle hemen hemen aynı.ama ben merkez olarak merak ediyorum.kararsızım .

Merkez olarak bilemicem ama bugün bisey duydum 4,5 aylık hamile biri oraya gidiyormus renkli ult. Baska yere gitmis dr sok olmus bebegin böbrekleri yokmus ilk haftalarda belli olurmus normalde ilac kullanarak böbrekleri gelisirmis. Kıza doğum yaptırmıslar. Tabi dr falan bilmiyorum. Hastane iyi olabilir ama dr nasıl o önemli

canım benim doktorum zekai tahir burak hastahanesinin tüp bebek klinik şefiydi.medicana ile anlaşmış.orada tüm işlemlerimi kendisi yapıcak fiyatıda diger özellerle hemen hemen aynı.ama ben merkez olarak merak ediyorum.kararsızım .

işte böle şelerle korkuyorum.ben tüp bebek tedavimi orda olucam ama hiç yok orada yaptıran doktorumada güveniyorum ama merkezde önemliii.herşey tam olsun istiyorum.psiko terapi ye başladım.5 seans gidicem.sogan kürü yaptım .herşey tam olsunda sorun olmasın istiyorum.ama korkuyorum.napıcam .2.denemem daha rahat olur sanmıştım ama yok öle bişeeeeee

işte böle şelerle korkuyorum.ben tüp bebek tedavimi orda olucam ama hiç yok orada yaptıran doktorumada güveniyorum ama merkezde önemliii.herşey tam olsun istiyorum.psiko terapi ye başladım.5 seans gidicem.sogan kürü yaptım .herşey tam olsunda sorun olmasın istiyorum.ama korkuyorum.napıcam .2.denemem daha rahat olur sanmıştım ama yok öle bişeeeeee

benimde ilk tüp denememdi sonuç negatif mehmet beyin hastasıydım tamam insan olarak çok iyi birisi ama çok tecrübeli olduğunu sanmıyorum embriyolog da aynı ki zaten tüp bebekde de yeniymiş koskoca formda doğru düzgün kimse yok birde anatolianın kine bak canım bir dolu hasta ve büyük çoğunluğu pozitif tamam allahın takdiri fakat birazıda elimizde sanki

arkadaşlar yarın sabah nasipse 9.30 da ankara medicanada yumurtalarım toplanıcak benim için dua edermisiniz.bakalım nasıl geçicek.heyecan,korku,endişe ,umut dolu bekleyiş bakalım hayırlısı

merhaba kızlar, medicana tüp bebek ile ilgili gelişmeleri paylaşır mısınız? ben kadın doğuma oraya gidiyorum ve doktorumdan çok çok memnunum.. doktor benim için çok önemli, tekrar tekrar değiştirmek istemiyorum güveneceğim birini bulmuşken. eşimin spermiogram sonuçları pek iyi sayılmaz, sanırım doktorum gerek duyarsa aşılama ve sonrasında tüp bebeğe geçecek ama sitede bilgi bulamadım, sizler gelişmelerden beni de bilgilendirir misiniz???

bahsettiğiniz şef doktorun adını yazar mısınız sakıncası yoksa, ben de oraya geçebilirim belki de, acaba tahmin ettiğim kişi mi bir de nasıl bir doktor tavsiye eder misiniz

canım merhabalar..ben medicanada yaptırdım ama doktorum başka yerden...orda sadece yumurtam toplandı ve transferim oldu...şimdi şükür Rabbime hamileyim:)

superisi senin doktorunu öğrenebilir miyim sakıncası yoksa bir de memnun musun, hamileliğin hayırlı olsun tatlım :)))

istanbuldaki medicana baya iyi özellikle Dr. Selman Bey ama Ankaradaki hakkında net bir fikrim yok açıkçası, araştırmaktan zarar gelmez canım kolay gelsin sana inşallah en doğru doktoru bulursun kendine...

Ankara medicanadan çok memnun kaldım.doktorum DOÇ.DR.MUAMMER DOGAN hocamın çabaları,emegi ve sevdiklerimin duaları ile şükürler olsun hamile kaldım.şu an 15 hafta 5 günlük hamileyim.dogumuda inşallallah medicanada yapıcam.

Back
X