- 11 Ocak 2013
- 608
- 165
- 133
Canım ben hergün hastaneye geliuorum iğneler için burda yapıyolar acımıyor hiç.bizi de bi eczeneye yönlendırmıstı canım aynı yer galiba bizde uygun fiyata almıştık iğneler acıtıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben hergün hastaneye geliuorum iğneler için burda yapıyolar acımıyor hiç.bizi de bi eczeneye yönlendırmıstı canım aynı yer galiba bizde uygun fiyata almıştık iğneler acıtıyor mu?
ilaclar ne kadar kiCa
canım ben Aygul hanımla dün başladım tedaviye çokkk mutluyum. Tüp fiyatı 4575 artı ilaçlar
INSALLAH hayirli haber alirsinilaclar ne kadar ki
İlaçlar şimdilik 450 verdim ama yine alacağım yetmezse. Yine de piyasaya göre çok ii aldım ilaçları tabiINSALLAH hayirli haber alirsin
Canım bugün iğnelerde altıncı günüm yarın kontrol var. Üçün günde baktğında bir sürü yumurta vardı genelde 8 mm . Bakalım yarın kaç mm diyecekCa
Canım ne yaptın ilaçlar nasıl gidiyor
Canim ya bugun adetin 9. Gunuydu ama yumurtalar hala 8 mmCa
Canım ne yaptın ilaçlar nasıl gidiyor
Canım biz de cuma günü gideceğiz eşim test verecek tekrar inşallah güzel sonuçlar alırız. Ilac lari verecek galiba hem deCanim ya bugun adetin 9. Gunuydu ama yumurtalar hala 8 mm( doktor pko oldugu icin yavas buyutecegiz dedi ohs olmasin diye ama yine de umudum var :) senin nasil gidiyor
Cuma günü benim de kontrolüm var canım. Bugün iğnenin doZunu arttırdılar inşallah büyürler bian önceCanım biz de cuma günü gideceğiz eşim test verecek tekrar inşallah güzel sonuçlar alırız. Ilac lari verecek galiba hem de
belki karşılaşırız canim kaç da gorusmeniz? Buyur dozu arttırdı ise takma kafanaCum
Cuma günü benim de kontrolüm var canım. Bugün iğnenin doZunu arttırdılar inşallah büyürler bian önce
Saat 10.30 da randevum canim doz artti ama buyumezse iptal olacak yinebelki karşılaşırız canim kaç da gorusmeniz? Buyur dozu arttırdı ise takma kafana
Cum
Cuma günü benim de kontrolüm var canım. Bugün iğnenin doZunu arttırdılar inşallah büyürler bian önce
belki karşılaşırız canim kaç da gorusmeniz? Buyur dozu arttırdı ise takma kafana
Evet canim ilk gorusmede esimden test vermesini istediler. Cok tesekkur ederim bu arada canim gercekten cok keyifli geciyo.bugun adetimin 12. Gunu ama en buyuk yumurtam 12 mm. Doktor hersey yolunda diyo ama iptal olacak diye korkuyorum. Bugun bir de kendiliginden catlamasin diye bir igne verdi bakalim ne olurkızlar hayırlı olsun.başladınız tedaviye ikinizde.takip ediyorum sizleri.inşallah güzel sonuçlarınızı da paylaşmak nasip olur.bende önümüzdeki hafta görüşmeye gidip aralıkta tedaviye başlamak istiyorum.ama hep bi engeller çıkıyo.haftaya da eşim şehir dışında olacak.galiba ilk görüşmeye gittiğinizde eşinizden test istemişlerdi değilmi?yani eşim olmadan ben gitsem de bi anlamı olmayacak.onun da gidip test vermesi gerek.tecrübelerinizi paylaşın kızlar.sizlerden güzel haberler bekliyorum...
Evet canim ilk gorusmede esimden test vermesini istediler. Cok tesekkur ederim bu arada canim gercekten cok keyifli geciyo.bugun adetimin 12. Gunu ama en buyuk yumurtam 12 mm. Doktor hersey yolunda diyo ama iptal olacak diye korkuyorum. Bugun bir de kendiliginden catlamasin diye bir igne verdi bakalim ne olur
Bizim de dün kontrol vardı canim ilaclarimi aldım yarın lucrin ile başlıyorum gobekten yapılanlandardan. Eşimin test 100 bin çıktı ama hepsi hareketsiz bakalım güzel olur inşallahcanım kendini üzme.doktor herşey yolunda diyorsa doktoruna güven.inşallah herşey güzel olacak.canım kaç tane iğne oluyorsun.ben en çok iğneden korkuyorum.iki aydır iğne korkusundan erteliyorum ama iğneden diyemediğim için hep bahaneler üretiyorum.cesaretimi toplayablirsem haftaya cumartesi görüşmeye gidicez inşallah...kendine çok iyi bak canım..inşallah güzel haberlerini de duyacağım buradan...
Çok Sağol canım inşallah bugüne kadar iki iğnem vardı kalçadan ve göbekten ama bugün kendinden catlama olmasın diye bir iğne daha verdi. Bir aksilik olmazsa perşembe yumurta toplama yapabiliriz dedi yavaş ama dengeli büyüyolar dedi inşallahcanım kendini üzme.doktor herşey yolunda diyorsa doktoruna güven.inşallah herşey güzel olacak.canım kaç tane iğne oluyorsun.ben en çok iğneden korkuyorum.iki aydır iğne korkusundan erteliyorum ama iğneden diyemediğim için hep bahaneler üretiyorum.cesaretimi toplayablirsem haftaya cumartesi görüşmeye gidicez inşallah...kendine çok iyi bak canım..inşallah güzel haberlerini de duyacağım buradan...
Canım sıkıntı etme bizde de hareket problemi var ama tüp bebekte sıkıntı olmuyo benim de 13 mm olmuş yumoşlar ii gidiyo dedi doktor . Ay sonu iznim bitiyo dedim .perşembe toplanır cumartesi transfer olur dedi bi aksilik olmazsa inşallahhhjBizim de dün kontrol vardı canim ilaclarimi aldım yarın lucrin ile başlıyorum gobekten yapılanlandardan. Eşimin test 100 bin çıktı ama hepsi hareketsiz bakalım güzel olur inşallah
Canım ne yaptın bugün toplanıyor mu yumurtalar?Canım sıkıntı etme bizde de hareket problemi var ama tüp bebekte sıkıntı olmuyo benim de 13 mm olmuş yumoşlar ii gidiyo dedi doktor . Ay sonu iznim bitiyo dedim .perşembe toplanır cumartesi transfer olur dedi bi aksilik olmazsa inşallahhhj
Canımm yarın saat 1 de toplanacak inşallah. Yumurtalar gayet güZel büyüdü çok şükür pazartesi yada çarşamba tranafer dedi canım heyecan varCanım ne yaptın bugün toplanıyor mu yumurtalar?
Canim yumurtalar toplandi bugun cok sukur ii gecti. 5 tane cok kaliteli yumos varmis.zaten yasa geregi bir tane embriyo koyacaklarmisCanım ne yaptın bugün toplanıyor mu yumurtalar?