Tüp Bebek Merkezleri Ankara memorial mi ? Kaan aydos mu ? Yada Baska iyi bir doktor ??

B
Arkadaslar benim ilk denemi genatrtta rana karayalcin yapti.acibademde muayenelerim genartta transferin oldu.ilki kimyasal oldu.kurtajla aldilar.kalani dondurdular genartta.ikinci dondurulmus ta tutmadi.onceside iki asilama tutmadi.rana hocayi birakma sebebim hep olacak diyip tutmamasi,zaman ayiramamsi,yuvarlak cevaplardi.sonra doktor degistirelim dedik.bircok doktora gittik.dediginiz gibi guler yuzu,bize vakit ayirmasi,detaylica herseyi anlatmasi,son teknoloji ve kesin tutar demesiyle aygul hocaya basladik.ben ilk acildigi zamanlar old icin yogunluk o zaman azazdi.cok olumlu baslamistim.ama hep sans cok yuksek ve son teknolojik aletler lafi varr.sanki ayni sozcuklerr beni de transferde resmen 3 saat gec aldi.transfere stresli girdim zaten.sonuc tutmadi.dediginiz gibi ikinci tutacak ben senden umutluyum,maddi manevi yanindayim...tamam kesin tutacak diye birsey yok ama ben kafama takilan birsey oldugunda soru sordugumda zaten biz senin icin en iyisini yapiyoruz,hersey son teknoloji diyor.ben simdi hishistereakopi yaptirdim.o gerek yok dedi ama ben israr ettim.cunku dondurulmuslarimdan once bakilmasi gereken ne varsa yapilsin istedim sukur cikmadi bisi ama histeroskopi tutunmayi arttiriyormus.simdi dondurulmuslari denicem ama kistim var iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyo etti m.bu ayda verdi kist gidince dondurulmuslari denicem.benim hikayemde bu ama kizlar bu tup bebek merkezlerinin genel sorunu yogunluk,yuvarlak cevaplar ve bize olacak diye umut vermeleri..cok ama cok zor bir sureccc.ben hep doktor seciminde ken
Ben hep doktor seciminde kendimi sucluyordum ama nerden bilecegiz hangisinin iyi ooldugunu ..tutana gore iyi tutmayana kotu.cok zor bir sinavdan gecoyoruz allahim tez zmanda cocuklarimizi kucagimiza versi ya rabbim..

B
Ben hep doktor seciminde kendimi sucluyordum ama nerden bilecegiz hangisinin iyi ooldugunu ..tutana gore iyi tutmayana kotu.cok zor bir sinavdan gecoyoruz allahim tez zmanda cocuklarimizi kucagimiza versi ya rabbim..
Amin canım inşallah ama aygül hoca herkese aynı cümleyi kurmuş sanki tek bana diyomuş gibi senden umutluyum ikincide kesin olacak.maddi olarak herşeyi yapcam muhakkak bana gel falan.peki napıcaz nereye gitcez offf kafam çok karıştı

E
Amin canım inşallah ama aygül hoca herkese aynı cümleyi kurmuş sanki tek bana diyomuş gibi senden umutluyum ikincide kesin olacak.maddi olarak herşeyi yapcam muhakkak bana gel falan.peki napıcaz nereye gitcez offf kafam çok karıştı
evet sozcukler hep ayni bende katiliyorum size bende bilmiyorum bu dondurulmuslar tutmazsa napcam bilmiyorum ve kendimi cok caresiz hissediyorum.dusundukce canim sikiliyor....artik ne dogru ne yanlis bilemiyorum..hersey yolunda gidiyor super kalitede embriyolar olusuyor 5.gune kadar yasiyorlar rahimde bi sikinti yok ama tutmuyor...gercekten bilmiyorum artik...

E
evet sozcukler hep ayni bende katiliyorum size bende bilmiyorum bu dondurulmuslar tutmazsa napcam bilmiyorum ve kendimi cok caresiz hissediyorum.dusundukce canim sikiliyor....artik ne dogru ne yanlis bilemiyorum..hersey yolunda gidiyor super kalitede embriyolar olusuyor 5.gune kadar yasiyorlar rahimde bi sikinti yok ama tutmuyor...gercekten bilmiyorum artik...
canım aynı durumdayız seninle düşün ki benim dondurulmuşum da yok ve bunu öğrenmek için kaç kez aradım cevap alamadım.yola çıkıcam diye gittim merkezde bekledim zor bela cevap verdiler dondurulmıycak diye. çok ağladım yolda yani ben en baştan başlıycam ama o yaşadıklarımı unuttum inan sadece bu sefer daha bilinçli olmak istiyorum bu yüzden araştırıyorum canım. tabi vakti saati gelmişse olacak.nasipp canım nasipp

E
canım bizim elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış ol derse olacak. benim de % 80 gözüyle bakıyordu. 5. gün ebmriyosuydu histeroskopi ile canlandırma yapmıştı ben de sorun zaten hiç yok vs vs ama demek ki zamanı var sakın kendini çaresiz hissetme rabbim mutlaka en iyisini bilir biz bol bol dua edip umudumuzu koruyalım

Amin insallah cok saolun kizlar insanin onu anlayan birileri olmasi cok guzel 2,3 yildir bebk icin ugrasiyorum.tupte kesin tutar diyordum 1,2 dondurulmus derken tutmadikca oyle hissetmeye basladim.ama allhima cok yalvarip dua etm i stim ikinci doktorumu arastiriken dogru insanlarla karsilasayim diye.bu dondurulmuslarda tutmazsa kime gitcem bilmiyorum...

Bende bugun aygul hocaua gittim tbasladik tedaviye bugun ilk ilacimi vururdm menogon525unite yine saatimde alindim sorulatima cvplar aldim suan bi sikintim yok doktorlarin cogu elinden geleni yapiyo Rabbime kalmis RABBİM OL DEYİVERSİN OLSUN İNSALLAH

Selam arkadaslar. Ben de ankaradayım. Memorıal da histereskopi yapılıyor degıl mi? Fiyatlar nasıl? Tup bebek öncesi vitamin filan veriyormu hoca? Hemen mi transfer yapılıyor sınraki aya mı? Ben de 3. Denemeyi dusunuyorum. Karar veremedim o yuzden. Bazı arkadaslar bu süreçte yeterli bilgi alamadık fılan demişler. İlgissizler mi? Muayene için uzun sure bekleniyormu? Malum işten gelince sıkıntı oluyor. Cevaplayanlara teşekkurler.

Selam arkadaslar. Ben de ankaradayım. Memorıal da histereskopi yapılıyor degıl mi? Fiyatlar nasıl? Tup bebek öncesi vitamin filan veriyormu hoca? Hemen mi transfer yapılıyor sınraki aya mı? Ben de 3. Denemeyi dusunuyorum. Karar veremedim o yuzden. Bazı arkadaslar bu süreçte yeterli bilgi alamadık fılan demişler. İlgissizler mi? Muayene için uzun sure bekleniyormu? Malum işten gelince sıkıntı oluyor. Cevaplayanlara teşekkurler.
Histereskopiyi bilmiyorum canim ben memoriala gidiyorum suana kadar olunsuz birsey gormedim doktor hanim cok ilgili hemsirelerde oyle saatinizde ieri aliniyorsun fazls beklemedim simdiye kadar tedavi oncesi aspirin folik asit ve dodex d vit igne verdi bagisiklik sistemimi arttirmak icin ben memnunum bi sikinti yok olumsuz yorum yspan sikinti yasayan arkadaslarmzda olmus tabi

Fiyat olarak diger tup bebek merkzleri ile ayni 4575 bidr 250 muayene ucreti ben yeni basladgm icin transfer islemu toplams islemlerinde ilgileti nasil bilmiyorum daha iki sefer gittim memnun kaldim

Fiyat olarak diger tup bebek merkzleri ile ayni 4575 bidr 250 muayene ucreti ben yeni basladgm icin transfer islemu toplams islemlerinde ilgileti nasil bilmiyorum daha iki sefer gittim memnun kaldim
Merhaba.cevaplayabildigim kadar anlatayim.histereskopi 3500 tl ben yaptrdim.tup dedigin gibi.vitamin devit co aspirin esine desstekleyici e vitamini arjinin veriyor.ama kisiye ozel degil herkese aynisi uygulaniyor.co kultur ve gebelik asisi var diye cok guvenmistim ben.kanda birkac teste bakiyolar ve onemli olan kaliteli embriyoyu transfer etmek o zaman tutar demisti ama olmadi.ben baslarken tekrarlayan basarisizlik oldugum icin bu ekstra seylere cok umut baglamistim.sadece ekstra birseyler duyuyorum onlari soyledigimde biz herseyin en iyisini yapiyoruz son teknolijik seyler deniyor.herseyi iyi uyguladik diyorlar mesela en iyisini transfer ettik dedi inanmak zorundayiz bilemiyoruz.bekleme konusda ilk etaplarda cok hastasi yoktu cok beklemiyorduk ama gittikce yogunlasiyor ama tup bebek merkezlerinin genel sorunu bu.kafamda bir suru soru var aygul hoca ilk defa kendi basina calisiyor daha once hep birilerinin yanindaydi.acaba embriyolar iyiydide dogru zamandami transfer etmedi rahim kalinligi cok onemli ya da olmayackmiydi hic bilemiyorum....

Bi
Merhaba.cevaplayabildigim kadar anlatayim.histereskopi 3500 tl ben yaptrdim.tup dedigin gibi.vitamin devit co aspirin esine desstekleyici e vitamini arjinin veriyor.ama kisiye ozel degil herkese aynisi uygulaniyor.co kultur ve gebelik asisi var diye cok guvenmistim ben.kanda birkac teste bakiyolar ve onemli olan kaliteli embriyoyu transfer etmek o zaman tutar demisti ama olmadi.ben baslarken tekrarlayan basarisizlik oldugum icin bu ekstra seylere cok umut baglamistim.sadece ekstra birseyler duyuyorum onlari soyledigimde biz herseyin en iyisini yapiyoruz son teknolijik seyler deniyor.herseyi iyi uyguladik diyorlar mesela en iyisini transfer ettik dedi inanmak zorundayiz bilemiyoruz.bekleme konusda ilk etaplarda cok hastasi yoktu cok beklemiyorduk ama gittikce yogunlasiyor ama tup bebek merkezlerinin genel sorunu bu.kafamda bir suru soru var aygul hoca ilk defa kendi basina calisiyor daha once hep birilerinin yanindaydi.acaba embriyolar iyiydide dogru zamandami transfer etmedi rahim kalinligi cok onemli ya da olmayackmiydi hic bilemiyorum....
Birde benim tekrarlayan basarisizlik old icin ayrintili arastirilmak istedim mesela kanda pihtilasmam mi var genetik bozuklukmu var ya da rahimde bi problemmi vardi cunku hersey mukemmelken tutmuyordu.israrlarimla histereskopi oldum sukur bisi cikmadi ama digerleri sana maddi kulfet dedi.simdi dondurulmuslarim var onlari denicem.insallah tutar ne diyim...

Canım ben de histeroskopi yaptırdım 2.250 tl. Ekstra bi şlem olursa onun için ayrı ödeme alırız diyip imza attırdılar. Baygınken soramayacakları için ama ben de şükür bişey çıkmadı. Yoğunluk var biraz beklemrleti göze alacaksın. Benim transferim de hemen gerçekleşti .her merkezin iyi kötü yönleri var deneyince görüyoruz malesef rabbimden isteyecez yapacak bişey yok....

Hepimize teşekkur ederim. Ben ilk denemeyi genart aysun hanımdan, ikinciyi novaart ahmet erdemde yaptım. Şimdi once histereskopi ve çizik atma işlemini yaptırayım diyorum. Tam anlamıyla memnunıyetın oldugu bir yer bulamadım koca ankarada. 3. Deneme olunca maddi manevi biraz daha düşğnüyor insan. Hepimiz için hayırlısı inş.

Hepimize teşekkur ederim. Ben ilk denemeyi genart aysun hanımdan, ikinciyi novaart ahmet erdemde yaptım. Şimdi once histereskopi ve çizik atma işlemini yaptırayım diyorum. Tam anlamıyla memnunıyetın oldugu bir yer bulamadım koca ankarada. 3. Deneme olunca maddi manevi biraz daha düşğnüyor insan. Hepimiz için hayırlısı inş.
Bende asyun hanin ile aygul hanim arasnda kalmstim aysun hanimnasil ucret nasil bekleme cok oluyor mu Memorial dan memnunum ben suan

Genart da bekleme yok. Aysun hanim cok cana yakindi samimi. Laboratuvari iyi demislerdi , Pozitif sonuc alan da vardi hep tavsiye ettiler .Ama kismet olmadi bana

Novaartta cok sira oluyor . En az bir saat bekliyorduk. Hocalari cok tavsiye ettiler. Ama ne bileyim hersey cok aceleydi orada. Merkez cok luks bakimli. Ama doktoru 5 dk goruyorduk. Kan tahlili histereskopi filan yapilmadan apar topar basladik gittigim gun.Bilemiyorum, kismet iste

Kızlar iyi akşamlar beni burdan bazı arkadaşlar bilir bizde aygül hoca da tedavi gorduk ve şükür ilk deneme de bebegime kavuştum merkezin eksikleri de var artıları da. Hepiniz bebeğinize kavusacaginiz merkeze karar verirsiniz inşallah

Kızlar iyi akşamlar beni burdan bazı arkadaşlar bilir bizde aygül hoca da tedavi gorduk ve şükür ilk deneme de bebegime kavuştum merkezin eksikleri de var artıları da. Hepiniz bebeğinize kavusacaginiz merkeze karar verirsiniz inşallah
Canım nasılsın nasıl gidiyor? Ben de ikinci deneme için merkez araştırıyorum.sizde problem neydi canım

Canım nasılsın nasıl gidiyor? Ben de ikinci deneme için merkez araştırıyorum.sizde problem neydi canım
Iyi şükür canim rahatiz sen nasılsın merkeze karar vermek en zorlarindan tüp bebekte allah kolaylik versin. Eşimde sperm çok azdı canim bazen hiç çıkmıyordu çıkan da morfoloji ve hız yoktu tese oldu

Back
X