- 4 Eylül 2014
- 75
- 26
- 28
- 42
B
Ben hep doktor seciminde kendimi sucluyordum ama nerden bilecegiz hangisinin iyi ooldugunu ..tutana gore iyi tutmayana kotu.cok zor bir sinavdan gecoyoruz allahim tez zmanda cocuklarimizi kucagimiza versi ya rabbim..Arkadaslar benim ilk denemi genatrtta rana karayalcin yapti.acibademde muayenelerim genartta transferin oldu.ilki kimyasal oldu.kurtajla aldilar.kalani dondurdular genartta.ikinci dondurulmus ta tutmadi.onceside iki asilama tutmadi.rana hocayi birakma sebebim hep olacak diyip tutmamasi,zaman ayiramamsi,yuvarlak cevaplardi.sonra doktor degistirelim dedik.bircok doktora gittik.dediginiz gibi guler yuzu,bize vakit ayirmasi,detaylica herseyi anlatmasi,son teknoloji ve kesin tutar demesiyle aygul hocaya basladik.ben ilk acildigi zamanlar old icin yogunluk o zaman azazdi.cok olumlu baslamistim.ama hep sans cok yuksek ve son teknolojik aletler lafi varr.sanki ayni sozcuklerr beni de transferde resmen 3 saat gec aldi.transfere stresli girdim zaten.sonuc tutmadi.dediginiz gibi ikinci tutacak ben senden umutluyum,maddi manevi yanindayim...tamam kesin tutacak diye birsey yok ama ben kafama takilan birsey oldugunda soru sordugumda zaten biz senin icin en iyisini yapiyoruz,hersey son teknoloji diyor.ben simdi hishistereakopi yaptirdim.o gerek yok dedi ama ben israr ettim.cunku dondurulmuslarimdan once bakilmasi gereken ne varsa yapilsin istedim sukur cikmadi bisi ama histeroskopi tutunmayi arttiriyormus.simdi dondurulmuslari denicem ama kistim var iki aydir dogum kontrol hapi kullaniyo etti m.bu ayda verdi kist gidince dondurulmuslari denicem.benim hikayemde bu ama kizlar bu tup bebek merkezlerinin genel sorunu yogunluk,yuvarlak cevaplar ve bize olacak diye umut vermeleri..cok ama cok zor bir sureccc.ben hep doktor seciminde ken