Ankara Memorial tüp bebek tedavisi görenler

arkadaşlar ben de memorialda tü bebek düşünmeye başladım. eşim azospermi hiç sperm çıkmıyor bir tane çıksa dondurmamız lazım acaba orda sperm dondurma var mı bir de ücrtlerle ilgili bilgilendirme yapatsanız çok mutlu olurum

arkadaşlar ben de memorialda tü bebek düşünmeye başladım. eşim azospermi hiç sperm çıkmıyor bir tane çıksa dondurmamız lazım acaba orda sperm dondurma var mı bir de ücrtlerle ilgili bilgilendirme yapatsanız çok mutlu olurum
Evet canim sperm dondurma var

Arkadaşlar Ankara Memorial hastanesi nde tüp bebek tedavisi görenler burada buluşalım ve heyecanımızı paylaşalım 🥰
Doktorunuz kim? Aygül Hoca mı? Nasıl memnun kaldınız mı?
İlk denemede mi hamile kaldınız?
Çok sordum kusura bakmayın, anlayışınız için teşekkürler 😊

Doktorunuz kim? Aygül Hoca mı? Nasıl memnun kaldınız mı?
İlk denemede mi hamile kaldınız?
Çok sordum kusura bakmayın, anlayışınız için teşekkürler 😊
Evet Aygül hoca ben ilk 5 sene önce tedavi oldum eşim de o zaman ameliyat oldu bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinci tedavim bu da pozitif çok şükür

Evet Aygül hoca ben ilk 5 sene önce tedavi oldum eşim de o zaman ameliyat oldu bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinci tedavim bu da pozitif çok şükür
Çok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklık 🙏🏻
Ben de Ankara‘dayım, memorial’ın başarısını duymuştum, o yüzden size de sormak istedim. Biz de tüp bebek düşünmeye başladık. Daha önce Ankara’da çok bilinen ismi B.. ile başlayan merkeze gittim, ama çok memnun kalmadım. İnternette bi çok şey yazıyo ama en doğru Bilgi gerçekten tecrübe edenlerin verdiği bilgiler. ilginiz için teşekkür ederim 🌸🌸

Çok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklık 🙏🏻
Ben de Ankara‘dayım, memorial’ın başarısını duymuştum, o yüzden size de sormak istedim. Biz de tüp bebek düşünmeye başladık. Daha önce Ankara’da çok bilinen ismi B.. ile başlayan merkeze gittim, ama çok memnun kalmadım. İnternette bi çok şey yazıyo ama en doğru Bilgi gerçekten tecrübe edenlerin verdiği bilgiler. ilginiz için teşekkür ederim 🌸🌸
İnşallah dizinde olumlu sonuçlanır her istediğinizi sorabilirsiniz

Arkdaslar ben de..yazilri okuduktannsonra ankara memorial dusunmye fasladim.esim azospermi genetik sorunu var embriyonun genetige gonderilmesi gerek. Bunlarnda sanirim hep ucret. Acaba toplam ucret kac tl olur

Back
X