Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gördüm canim dun tranferim oldu bekliyorumArkadaşlar Ankara Memorial hastanesi nde tüp bebek tedavisi görenler burada buluşalım ve heyecanımızı paylaşalım![]()
Yaa ne güzel inşallah olumlu sonuc alırsınızBen gördüm canim dun tranferim oldu bekliyorum![]()
1 tane transfer yapildiYaa ne güzel inşallah olumlu sonuc alırsınızbir mi iki mi transfer yapildi
Ac yumurta toplandı ve kaç tanesi dollendi acaba dondurulmuş embriyo kaldı mı bir de sebep neydi acaba sizde1 tane transfer yapildi
Ben hipo hastasiyim da 3 toplandı 3ude dollendi ama biri 5.gune gitti iyi kalite onuda tranfer oldum geride embriyom yok malesefK
Ac yumurta toplandı ve kaç tanesi dollendi acaba dondurulmuş embriyo kaldı mı bir de sebep neydi acaba sizde
İnşallah olumlu sonuçlanırBen hipo hastasiyim da 3 toplandı 3ude dollendi ama biri 5.gune gitti iyi kalite onuda tranfer oldum geride embriyom yok malesef
Evet canim sperm dondurma vararkadaşlar ben de memorialda tü bebek düşünmeye başladım. eşim azospermi hiç sperm çıkmıyor bir tane çıksa dondurmamız lazım acaba orda sperm dondurma var mı bir de ücrtlerle ilgili bilgilendirme yapatsanız çok mutlu olurum
Tesekkur ederim acaba ucretler nasil hareketsiz spermle tup bebek yapabilirler miEvet canim sperm dondurma var
Hareketsiz sperm ile yapmıyorlar iyi olanları donduruyorar benim eşim de ameliyatla çıkanları dondurdularTesekkur ederim acaba ucretler nasil hareketsiz spermle tup bebek yapabilirler mi
300 yada 400 TL diye hatırlıyorumTesekkur ederim acaba ucretler nasil hareketsiz spermle tup bebek yapabilirler mi
300 400 rl neyin ucreti acaba300 yada 400 TL diye hatırlıyorum
Sperm dondurma senelik ucret300 400 rl neyin ucreti acaba
Doktorunuz kim? Aygül Hoca mı? Nasıl memnun kaldınız mı?Arkadaşlar Ankara Memorial hastanesi nde tüp bebek tedavisi görenler burada buluşalım ve heyecanımızı paylaşalım![]()
Evet Aygül hoca ben ilk 5 sene önce tedavi oldum eşim de o zaman ameliyat oldu bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinci tedavim bu da pozitif çok şükürDoktorunuz kim? Aygül Hoca mı? Nasıl memnun kaldınız mı?
İlk denemede mi hamile kaldınız?
Çok sordum kusura bakmayın, anlayışınız için teşekkürler![]()
Çok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklıkEvet Aygül hoca ben ilk 5 sene önce tedavi oldum eşim de o zaman ameliyat oldu bir kızım var 5 yaşında şimdi ikinci tedavim bu da pozitif çok şükür
İnşallah dizinde olumlu sonuçlanır her istediğinizi sorabilirsinizÇok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklık
Ben de Ankara‘dayım, memorial’ın başarısını duymuştum, o yüzden size de sormak istedim. Biz de tüp bebek düşünmeye başladık. Daha önce Ankara’da çok bilinen ismi B.. ile başlayan merkeze gittim, ama çok memnun kalmadım. İnternette bi çok şey yazıyo ama en doğru Bilgi gerçekten tecrübe edenlerin verdiği bilgiler. ilginiz için teşekkür ederim![]()