Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once esim sperm testi verip urologtsn mi randevu alalim cunku esimde sikinti speem yokGenetiğe göndermedik canım biz hiç bilmiyorum o konuda
Canım biz direk Aygül hoca ile görüştük o zaten sperm testi yaptırıyor ve ona göre siz yol gösteriyor bir tane bile hiç çıkış olmadı mı canimOnce esim sperm testi verip urologtsn mi randevu alalim cunku esimde sikinti speem yok
1 sene once 1 adet cikmisti istanbulda andromedde 10 tane hareketsiz spermcikti sonyaptirdigimizda ise 1 tane ama hareketli degil mi belirsiz oyuzden yok gibi aygul hocaya gitmeden ojce goturmemiz gereken testler.var mi benimle ilgili kan hormon vs. Daha once miyom ameliyati oldum. Suanda da miyomlarim var. Esimde genetik bozukluk cikti bunun icin olusursa allahin takdiriyle embriyolarin genetige gonderilmesi lazim.yoksa allah korusun cocuga gecebilirmis. Muayene ucreti600 tlymis sanirim gitkmisken donanimli gideyim diyorumCanım biz direk Aygül hoca ile görüştük o zaten sperm testi yaptırıyor ve ona göre siz yol gösteriyor bir tane bile hiç çıkış olmadı mı canim
Evet canim 600 TL gitmeden adetin 2. Günü yapılan genel testlerin hepsini yaptır Aygül hoca eşine test yine yapar çıkmazsa ameliyat olur inşallah onda çıkar sonra genetiğe yollarsiniz1 sene once 1 adet cikmisti istanbulda andromedde 10 tane hareketsiz spermcikti sonyaptirdigimizda ise 1 tane ama hareketli degil mi belirsiz oyuzden yok gibi aygul hocaya gitmeden ojce goturmemiz gereken testler.var mi benimle ilgili kan hormon vs. Daha once miyom ameliyati oldum. Suanda da miyomlarim var. Esimde genetik bozukluk cikti bunun icin olusursa allahin takdiriyle embriyolarin genetige gonderilmesi lazim.yoksa allah korusun cocuga gecebilirmis. Muayene ucreti600 tlymis sanirim gitkmisken donanimli gideyim diyorum
Tewtleri devlette mi yaptiriyim canimEvet canim 600 TL gitmeden adetin 2. Günü yapılan genel testlerin hepsini yaptır Aygül hoca eşine test yine yapar çıkmazsa ameliyat olur inşallah onda çıkar sonra genetiğe yollarsiniz
Testleri devlet hastanesinde yaptirup gotursem sorun olur my cnm 600 tl muayene baya fazlaymis ozel ssgligim da yokTewtleri devlette mi yaptiriyim canim
Yaptırabilirsin canım hoca da burda pahalı dışarda yaptırabilirsiniz diyor sağlık ocağında yaptırdım benTewtleri devlette mi yaptiriyim canim
Cok tskler cnm ya saglikocagininyaptigini bilmiyordum.Yaptırabilirsin canım hoca da burda pahalı dışarda yaptırabilirsiniz diyor sağlık ocağında yaptırdım ben
Merhaba ne yaptınız nereye karar verdiniz acbaÇok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklık
Ben de Ankara‘dayım, memorial’ın başarısını duymuştum, o yüzden size de sormak istedim. Biz de tüp bebek düşünmeye başladık. Daha önce Ankara’da çok bilinen ismi B.. ile başlayan merkeze gittim, ama çok memnun kalmadım. İnternette bi çok şey yazıyo ama en doğru Bilgi gerçekten tecrübe edenlerin verdiği bilgiler. ilginiz için teşekkür ederim![]()