Ankara Memorial tüp bebek tedavisi görenler

Once esim sperm testi verip urologtsn mi randevu alalim cunku esimde sikinti speem yok
Canım biz direk Aygül hoca ile görüştük o zaten sperm testi yaptırıyor ve ona göre siz yol gösteriyor bir tane bile hiç çıkış olmadı mı canim

Canım biz direk Aygül hoca ile görüştük o zaten sperm testi yaptırıyor ve ona göre siz yol gösteriyor bir tane bile hiç çıkış olmadı mı canim
1 sene once 1 adet cikmisti istanbulda andromedde 10 tane hareketsiz spermcikti sonyaptirdigimizda ise 1 tane ama hareketli degil mi belirsiz oyuzden yok gibi aygul hocaya gitmeden ojce goturmemiz gereken testler.var mi benimle ilgili kan hormon vs. Daha once miyom ameliyati oldum. Suanda da miyomlarim var. Esimde genetik bozukluk cikti bunun icin olusursa allahin takdiriyle embriyolarin genetige gonderilmesi lazim.yoksa allah korusun cocuga gecebilirmis. Muayene ucreti600 tlymis sanirim gitkmisken donanimli gideyim diyorum

1 sene once 1 adet cikmisti istanbulda andromedde 10 tane hareketsiz spermcikti sonyaptirdigimizda ise 1 tane ama hareketli degil mi belirsiz oyuzden yok gibi aygul hocaya gitmeden ojce goturmemiz gereken testler.var mi benimle ilgili kan hormon vs. Daha once miyom ameliyati oldum. Suanda da miyomlarim var. Esimde genetik bozukluk cikti bunun icin olusursa allahin takdiriyle embriyolarin genetige gonderilmesi lazim.yoksa allah korusun cocuga gecebilirmis. Muayene ucreti600 tlymis sanirim gitkmisken donanimli gideyim diyorum
Evet canim 600 TL gitmeden adetin 2. Günü yapılan genel testlerin hepsini yaptır Aygül hoca eşine test yine yapar çıkmazsa ameliyat olur inşallah onda çıkar sonra genetiğe yollarsiniz

Merhaba arkadaşlar ben konya da tüp bebek tedavisi oldum transferimin 17. Günü bugün bebeğim benimle mi bilmiyorum 13.gun beta 27 15.gun ise 45 çıktı bu sabah yine beta baktiracagim ne hissettiğimi ne olduğunu hiç bilmiyorum. Ola ki negatife döner yada kimyasal gebelik vs olursa diye bu defa Ankara da tüp bebek konusunda en iyi yer neresi diye araştırıyorum lütfen bana yardımcı olun ben aksaray da yaşıyorum küçük yer imkanlar yok Ankara yi hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet canim 600 TL gitmeden adetin 2. Günü yapılan genel testlerin hepsini yaptır Aygül hoca eşine test yine yapar çıkmazsa ameliyat olur inşallah onda çıkar sonra genetiğe yollarsiniz
Tewtleri devlette mi yaptiriyim canim

Çok sevindim, umarım sağlıkla gelir ufaklık 🙏🏻
Ben de Ankara‘dayım, memorial’ın başarısını duymuştum, o yüzden size de sormak istedim. Biz de tüp bebek düşünmeye başladık. Daha önce Ankara’da çok bilinen ismi B.. ile başlayan merkeze gittim, ama çok memnun kalmadım. İnternette bi çok şey yazıyo ama en doğru Bilgi gerçekten tecrübe edenlerin verdiği bilgiler. ilginiz için teşekkür ederim 🌸🌸
Merhaba ne yaptınız nereye karar verdiniz acba

Back
X