Ankara Mesa Hastanesi Hakkındaki Düşünceleriniz Neler?

selam,
ben de geçen hafta mesa'yı aramıştım fiyat için, emekli sandığı fark, epidural sezeryan dr da mesa'dan olunca 3450 dediler acaba yalnış mı bu rakam daha yüksek rakamlar gördüm.

burcu hanıma geçsem mi diye düşünüyorum çok güzel şeyler söylemişsiniz.

kafam çok karışık:oklava:

arkadaşlar mesa hastanesi prof.dr.mete güngör hakkında bir fikriniz varmı?varsa yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar mesa hastanesi prof.dr.mete güngör hakkında bir fikriniz varmı?varsa yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba Prof. Mete Güngör'e bende gittim fakat pek memnun kalmadım rahimde miyom olduğunu ve hemen alınması gerektiğini söyledi. tabii bu arada başka doktorlara gittim. mesa ve bayındırdaki doktorlar mutlaka alınması gerek dediler sonra başkent üni. bölüm başkanı Esra Kuşçu var ona gittim inceledi ve çok şükür onun sayesinde ne myom var ne başka bir şey enfeksiyonu myom olarak görmüşler prof. olmak yetmiyor bazen doktor seçimi önemli.

Merhaba; Ben de 14 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri Mesa'ya Burcu hanıma gidiyorum ve çok memnunum.
Ben de doğumu merak ediyorum. Özellikle doğumu Burcu hanımla yapan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlerse çok sevinirim Ben normal istiyorum ama hayırlısı tabi. Burcu hanım doğum zamaında burda olması halinde kendisinin doğuma gireceğini söyledi ama daha ayrıntılı olarak konuşmadık zaten daha erken sanırım doğumu konuşmak için:)

Mesa hastanesi ve doktor Burcu hnm hakkındaki yorumlarınızı okudum ve doktor arayışı içinde olan bir anne adayı olarak bende Perşembe günü için Burcu hanımdan randevu aldım,inşallah herşey iyi geçer.Umarım bende memnun kalırıım sizler gibi.10 haftalık hamileyim,kontrolden sonra hastane ve Burcu hnm hakkındaki izlenimlerimi bende sizlerle paylaşacağım.
Sevgileryerimseniben

Arkadaşlar bugün Mesa Hastanesi'ne gittim Burcu Hanım'a.İzlenimlerimi aktarayım hemen.Hastane temiz ve güzel,çok kalabalık değildi.Çalışanlar güleryüzlüydü.
Burcu Hanım randevu saatine yarım saat kadar geç kaldı,birazda erken gittiğim için 1 saate yakın beklemek durumunda kaldım.Danışmadaki görevli bayan kendisinin sezeryandan çıktığını ve hemen geleceğini söylediler.
Buarada 11 haftalık hamileyim.Burcu hanım geciktiği için özür de diledi.Muayene sırasında hemen tansiyonum ölçüldü ve kilo kontrolü yapıldı.Burcu Hanım burada yazan arkadaşlardan edindiğim fikre göre bana daha enerjik daha güleryüzlü,ilgili,konuşkan biri olacak gibi gelmişti fakat doğumdan yeni çıktığı için yorgun muydu bilemiyorum ama tam beklediğim gibi bulamadım.Tabii bu tamamen olumsuzluk olarak anlaşılmasın bence ilk kontrolde doktorun tavrı anlaşılmayabilir birbirimizi yeni tanıdık sonuçta.Dosya açtı daha önce yaptırdığımız tahlillerden fotokopi alarak dosyaya ekledi.
Ultrasona girdik o kısımda daha ilgiliydi bebeğimi görünce çok heyecanlandım ben mutlu mesuttum ,kalp atışlarını dinletti bir tane renkli ultrasonda güzel bir poz yakalayıp verdi,bebişimi inceledik herşeyin yolunda olduğunu söyledi belkide o ana kadar gergin olduğum için kendisini çok iyi değerlendiremedim.Hayat bebişimi görüp kalp atışlarını duyduktan sonra daha bir güzel oldu:)Burcu hanım hızlı hızlı birçok şeyden bahsetti,sormak istediklerin varsa atladığım sorabilirsin dedi.Ben de sorularımı sordum,rahatlatan bir tavrı var stres panik yaptırmıyor bu iyi birşey,ikili test için 2 hafta sonraya randevu verdi.Heyecandan sormayı unuttuğum bir iki konu var onları da telefonla yarın sormayı düşünüyorum.Şimdilik durum böyle...

ben de hamileliğimin başından beri burcu hanıma gidiorum.inanılmaz memnunum.2kez kanama geçirdim, hastanede kaldım.çok ilgili,sabırlı, herşeyi rahatlıkla sorabiliyorsun.

Burcu hanım ile normal doğum yapan var mı?Sezeryancı mı yoksa tıbbi bir durum söz konusu değilse normal doğumda yapıyor mu?Özel hastenelerde genellikle sezeryana yönlendirildiği için bunu öğrenmek istiyorum...

Ben hastanenin doğum seminerine katıldım. Orada bilgi verilirken oda ziyareti sırasında hemşire hanım Burcu hanımın normal doğumlarda bizzat gelip, odada oturup hastasını izlediğini söylemişti.
Biz de doğum için henüz ayrıntılı konuşmadık ama hamileliğimn başından beri normal ve iyi bir süreç izlediğini, normal doğum istiyorsam muhtemelen normal olabileceğini söyledi.

Bende hastasının durumuna göre karar veren ilgili, sabırlı ama asla laubali olmayan bir izlenim bırakıyor doktorum ve bu tavrından çok memnunum. Bazı arkadaşlar anlatıyor doktorları ile çok samimi arkadaş gibi olduklarını. Burcu hanım ise güven veren ama mesafeli bir hanım bence.

Sanırım sizlerden önce doğum yapacağım. Doğum izlenimlerimi de yazarım inşallah 3 ay sonra :))

Merhaba cucus
Özelden mesaj yazamıyorum mesaj sayımın azlığından dolayı sanırım...buradan cevap vereyim...
Burcu hanıma devam ediyorum,kendisi gerçekten çok ilgili.Hamileliğim malesef sorunlu geçmeye başladı.Kanamam oldu plasenta aşağıdaymış bu sebeple de istesem de şuan için normal doğum uzak görünüyor,inşallah yukarı çıkarsa normal doğum yapmayı çok istiyorum.Burcu hanım çıkabileceğini bunu konuşmak için erken olduğunu ama bu şekilde devam ederse sezeryan olacağını normal doğum yapamayacağımı söyledi,kendisinin sezeryana yönlendirme gibi bir durumu yok.Kanamalarım hala devam ediyor yatak istirahatı verdi sürekli yatıyorum umarım plasenta yukarı çıkar ve normal doğum yapabilirim.
Size de sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dilerim bebeğinizi kucağınıza sağlıkla alırsınız inşallah.
Sevgilerimle

arkadaşlar merhaba
mesa hala tavsiye edilen bir yer mi?
burcu hanım da?
yeni hamileyim
doktor ve hastane arayışındayım.

Başlığın tarihi oldukça eski olmasına rağmen konuyla ilgili olduğumdan birşeyler yazmak, tecrübelerimi paylaşmak istedim.

40 gün önce tobb etü hastanesinde sezaryenle doğum yaptım, doktorum Burcu Karamürsel di, 9 ay boyunca kontrollerimi de kendisi yaptı, bu süreçte tüm sorularıma beni tatmin eden cevaplar verdi, kendisine telefonla çok rahat ulaşabildim, tahlil sonuçlarını vs. arayıp bana kendisi bildirdi, bu benim için büyük kolaylıktı.

Her şey çok güzeldi çoook rahat bir doğum oldu, sadece doktorum değil hastane personeli, hemşirelerde bir o kadar ilgili ve bilgiliydiler, kendilerinden pek çok şey öğrendik, doğum sonrasında da her problemimizde telefon edip kendilerinden bilgi alabildik.

Konuyu araştıranlara bir faydası olması dileğiyle, tüm hamilelere kolaylıklar diliyorum ;))

Başlığın tarihi oldukça eski olmasına rağmen konuyla ilgili olduğumdan birşeyler yazmak, tecrübelerimi paylaşmak istedim.

40 gün önce tobb etü hastanesinde sezaryenle doğum yaptım, doktorum Burcu Karamürsel di, 9 ay boyunca kontrollerimi de kendisi yaptı, bu süreçte tüm sorularıma beni tatmin eden cevaplar verdi, kendisine telefonla çok rahat ulaşabildim, tahlil sonuçlarını vs. arayıp bana kendisi bildirdi, bu benim için büyük kolaylıktı.

Her şey çok güzeldi çoook rahat bir doğum oldu, sadece doktorum değil hastane personeli, hemşirelerde bir o kadar ilgili ve bilgiliydiler, kendilerinden pek çok şey öğrendik, doğum sonrasında da her problemimizde telefon edip kendilerinden bilgi alabildik.

Konuyu araştıranlara bir faydası olması dileğiyle, tüm hamilelere kolaylıklar diliyorum ;))

Merhaba,
Ben de bugün TOBB'da ilk muayeneye gittim dr Cemil Kaya'ya. Daha önce de PKO nedeniyle gitmiştim Cemil Beye o yüzden burayı tercih ettim ancak.Benim sağlık sigortam gebeliği karşılamıyor. Doğumda ne kadar ödediniz merak ediyorum.

Ben 2007de Mesa'da epidural normal doğum yaptım.Herşey mükemmeldi.Şimdi 4,5 aylık hamileyim ve yine Tobb'u düşünüyorum.Güncel fiyat bilgisi olan varsa paylaşır mı lütfen?

o zaman da Emekli sandığından gitmiştim , bir kısmını o ödemişti, yanlış hatırlamıyorsam 1200 gibi bir şeydi toplamı..sezeryanla normal arasında 100 lira fark vardı..Doktorum Cüneyt Genç'ti, o zaman Mesa'da çalışıyordu ve doktor için ayrı para vermemiştik.Şimdi doktorum yine aynı ama artık kendi muayenehanesinde, hem hastane hem dr için ödeme olacak.
İçimden geçen Tobb ama diğerlerine de bakacağım..

SGK ile anlaşması olan özel hastaneler hangileri acaba? ve ne kadarını devlet karşılıyor? biraz zaman geçsin tek tek gidip görüşeceğim ama bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen :3:

Konu açılalı epey bi olmuş.

Hala tavsiye edilebilen bi hastanemi aceba...

Hastane hakkında bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirm.

Back
X