- 5 Mart 2019
- 91
- 81
- 3
- 41
- Konu Sahibi MucizelereInaniyorum
-
Canım ben varım bugun sonuc günüm. Ama eminim negatif
Kesin sonuc negatif canım simdi aldım. 5.denemem 3 embriyo transfer edıldı 2 iyi 1 orta kalite.Canım yaa inşallahhhhh hayırlı bir sonuç alırsın . Benimde negatif . İlk denememizdi . Sizin kaçıncı deneme ?
Burada 3. Denemem canım. İlk denemede tutmustu 6 haftalıkken düştü. Bir sonraki dondurulmustu tutmadı. Bu da dondurulmustu o da tutmadı. Hayırlısı bizi bizden bska kimse anlayamaz. Üzülme takma kafana Allah buyuk. Bak benım 5. Denemem negatif. Canını sıkma hersey olcagına varır. Ne yapalım kısmet degıl mısİnan çok üzüldümne desem bilemedim . Burada kaç kere deneme yaptınız bi kere mi iki kere mi ? 2 haftadır ne çektiğimi bi ALLAH bi çevremdekiler çok iyi biliyor psikolojik olarak çöktüm . Ben şahsen 2.denemeyi artık burada düşünmüyorum .
Merkezden neden memnun kalmadın canım
Biraz öyle evet bu sene o kadar kalabalık bile degil canım. 2 yıl once aşırı kalabalıktı. Hiç ilgi olmuyorduÇok aşırı ilgisizler güleryüz hiç Yok bir de adam akıllı bilgi verilmedi bize hiç bir konuda .
Biraz öyle evet bu sene o kadar kalabalık bile degil canım. 2 yıl once aşırı kalabalıktı. Hiç ilgi olmuyordu
Haklısın canım aynen oyle gercekten. Simdi hepsi paraya dökmüş işi. İyi doktor bulmak cok zor gercekten. Seni doktor aramadı mı canım. Dondurulmuş embrıyon yok muBana negatif olmasıyla ilgili hiç bir açıklama bile yapılmadı canımı sıkan bu oldu . Zaten canım sıkkındı iyice kötü oldum . Herşey olumluyken neden olmadığı konusunda cevap veremeyişleri kem küm etmeleri hiç hoş değil . Tek dedikleri şey araştıralım bakalım neden olmamış . Hepsi bu . Eee başından niye araştırılmadı bakılmadı . Kimsenin psikolojimi bozmaya hakkı yok ki . Canım benim
Benım de herseyım normal bılıyotmusun. Görünür de hıc problem yok. Kan pıhtılasması temiz kromozom testi temiz histereskopi temiz
Hiç bir sorun yok deniyor ama tutmuyor. Demek ki bir sorun var bilinemeyen
Ee tek soylenen yasınız cok genc yasınız cok genc
Yasım genc niye tutmuyır
Benım de herseyım normal bılıyotmusun. Görünür de hıc problem yok. Kan pıhtılasması temiz kromozom testi temiz histereskopi temiz
Hiç bir sorun yok deniyor ama tutmuyor. Demek ki bir sorun var bilinemeyen
Ee tek soylenen yasınız cok genc yasınız cok genc
Yasım genc niye tutmuyır
Aaaaa nasıl neden dondurulmamısBana denilen tek şey bazen olmuyor bazen tutmuyor hepsi bu . Yani inanamıyorum . Ne histeroskopi bakıldı ne rahim filmi çekildi ne kromozom testi istendi . Haydiiiiii gel yapalım hopppp olmadıııı . Tüm muayene olumluydu . Neden rahim filmimi çekmediniz . Hiç hoş şeyler değil bunlar . Tamamen ticarete dökülmüş . Dr aradı olmadı dedi ama hala neden sonuç yok kem küm okadar . 11 yumurta dan bir tane dondurulmuş yok bu da soru işareti canım benim .
Nasıl sana soylemezler ya emvrıyolarını hıc mı bilgi verilmedi. Cok mu kötüydü embriyoların durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?