• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara oda ?

EceKaan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
3.571
3.949
333
29
Merhabalar
Esimle Ankara ogretmenevinde kalacagiz cift kisilik oda fiyati 170 tl yaziyor (Sivil fiyat). bu kisi basi 170 tl mi yoksa odanin fiyati 170 tl mi ?

Eger kisi basi 170 tl ise. Ankarada Çankayada iyi ve uygun bir otel onerecek olan var mi ?
(150-180 tl arasi)

Eğer konfor beklentiniz yoksa, Beşevler metrosunun yanında Turizm Otelcilik Lisesinin uygulama oteli var. Su an fiyatını tam olarak bilmiyorum ama Başkent Öğretmenevi'ne göre çok uygun bir fiyatı olduğunu biliyorum. İsterseniz bu seçeneği de düşünebilirsiniz.

Eğer konfor beklentiniz yoksa, Beşevler metrosunun yanında Turizm Otelcilik Lisesinin uygulama oteli var. Su an fiyatını tam olarak bilmiyorum ama Başkent Öğretmenevi'ne göre çok uygun bir fiyatı olduğunu biliyorum. İsterseniz bu seçeneği de düşünebilirsiniz.
Cok tsk ederim peki ogretmenevi kisi basi ucreti mi 170 tl oluyor

öğretmen evi için kişi başı 170 tl olması mümkün değil ,oda fiyatıdır.geçen yıl ramazan bayramında sanırım ,Çankaya da golden butik otel diye bir otelde kalmıştık fena değildi.bayram sebebiyle herkes güneye tatile gitmeyi tercih ettiği ve otelde boş olduğu için çok uygun fiyata kalmıştık.

O konuda bir bilgim yok inanın. Telefonla bilgi alabilirsiniz. Fakat Başkent Öğretmenevi, misafirhaneden çok otel standartlarında olduğu için fiyatı da pahalı.

öğretmen evi için kişi başı 170 tl olması mümkün değil ,oda fiyatıdır.geçen yıl ramazan bayramında sanırım ,Çankaya da golden butik otel diye bir otelde kalmıştık fena değildi.bayram sebebiyle herkes güneye tatile gitmeyi tercih ettiği ve otelde boş olduğu için çok uygun fiyata kalmıştık.
Bncede okdr degildir heralde pahali olur cunku ben onerdiginiz otelide bi arastirim tsk ederim

Yarin arayip soracaktim aslinda gece gece kafama takildi fiyati belki bilen vardir dedim artik oyle degilsede onereceginiz otelleri degerlendirecegim o_O

nasıl bir yer istediğinize bağlı ama uygun olarak ulusta var hamamönünde var bakılabilir ama çok iyi yerler diyemem

Back
X