ANKARA Özel Etimed Hastanesi Emel Hanım...

bluenight06

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
285
176
37
Merhaba arkadaslar,

25. haftamdayım etlik zubeyde hanıma gidiyorum ama dogumu orda yapmak istemiyorum. etimed hastanesi emel hanımı önerdiler..Aradım dogum ücretini soylemiyolar visite ücreti 62 lira dediler emekli sandıgı calışan a ...giden var mı? dogum ücretini yazabilir misiniz ? simdiden tesekkürler ...

Emel hanima 1 kere gittim benim doktorum banu hanimdi izindeydi bende emel hanima gitmistim bir kere aciklayici konusuyordu ama ben pek isinamadim doguma kadar banu hanimda devam ettim dogumu zubeyde hanimda yaptim ama cok sacma prosedurleri varmis. Dogumdan sonra 1 refaketcin bile kalamiyor yaninda dikisli oluyorsun oturamiyorsun dogrulamiyorsun bile sacma sapan iş. Sezeryanda sadece 1 bayan refaketci aliyorlarmis odalar da wc yok tum kat tek wc de ve sadece 1 klozet var yeni dogum yapmis kadin diger iki wc ye comelemez zaten herkes onu kullaniyor pecete cogu zaman yoktu kendim getirdim heryer kan oluyor surekli mikrop kapmamak icten bile degil . dogumda ugrasmamak icin resmen neredeyse makata kadar kesi attilar gozlerim kapali ilk ikinista bebegimin cktigini bile anlamadim dikis zamani cok bekledim 45 dk o cataldaydim ve uyusuklugum gecmisti her dikiste zipladim ve 5 yere uyusturma ignesi yedim oyle devam ettiler dikise. Tekrar asla orada dogum dusunmem kisacasi.
Etimed e gelince ozel oda
isteyebiliyorsun odada fazladan 1 adet
yatak ve 1 adet tekli katlanan acilan
koltuk var ayrica odada wc ve dusa kabin var fiyata gelince kdv siz normal dogum ilk cocukta 980 tl civari birseydi refaketci ve oda da isin icine girince sanirim kdv ile 1.500 2 bin civari olur diye dusunuyorum

Evet bende aynı dertten muzdarip bilgisi olan varsa lütfen paylaşsin

Merhaba ben emel hanıma gittim gecen hafta. ilgilendi memnun kaldım.. normal dogum ücreti 1000-1100 arasında ,sezeryan 1300 dediler bunlar maksimum fiyatlar daha fazlasını ödemezsiniz dediler. mesai saatleri içinde emel hanım dogumlara giriyomus ama mesaı dısında olursa uzman arkadaslar var dedi. odada rekafatçi kalabiliyor. tekli oda da aksam 5 e kadar kalabiliyoruz .sonra 2 kişilik odaya alıyolarmıs ama tek kalıyosunuz dedi. dus ve wc var odalarda . dogumdan sonra kapıya cinsiyete göre kapı susu takıyolarmıs onun haricinde odayı istediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz dediler. hepimize hayırlı dogumlar ...

Benim 2. Doğumum olacak sezaryen fiyat 1300 diye okudum ilk doğumumda hastanede annemle beraber kaldım 3 gün şimdi ikincide de aynı olursa refakatçiyle beraber gecelik ekstra ücret var mı yada kaç günden sonra var ne kadar? Şuan şehir dışında olduğum için gidemiyorum telefonda da bilgi vermiyorlar

Merhaba ben emel hanıma gittim gecen hafta. ilgilendi memnun kaldım.. normal dogum ücreti 1000-1100 arasında ,sezeryan 1300 dediler bunlar maksimum fiyatlar daha fazlasını ödemezsiniz dediler. mesai saatleri içinde emel hanım dogumlara giriyomus ama mesaı dısında olursa uzman arkadaslar var dedi. odada rekafatçi kalabiliyor. tekli oda da aksam 5 e kadar kalabiliyoruz .sonra 2 kişilik odaya alıyolarmıs ama tek kalıyosunuz dedi. dus ve wc var odalarda . dogumdan sonra kapıya cinsiyete göre kapı susu takıyolarmıs onun haricinde odayı istediğiniz gibi süsleyebiliyorsunuz dediler. hepimize hayırlı dogumlar ...

niye 5 e kadar tek kişilik sonra iki kişilik anlamadım. iki kişilik odada kalmak için mi o kadar para veriyoruz bu hastaneye yaaa

Fiyat ona göre değişiyo tabiki ama mesela tek kişilik odalar da 2 çeşit bi normal tek kişilik var bi de ultra olanı varmış gittim gördüm

Ben Emel hanım hastasıydım 13. haftama kadar ona gittim hiç açıklayıcı konuşmuyor en az 10 kere gitmişimdir her gidişimde yenimi geldiniz diye soruyor ve verdiği ilaçları bilmiyor ekrana bakmıyor bile verdiği ilaçları tekrar yazıyor bende banu hanıma gitmeye karar verdim nasıl bilmiyorum ama 17. haftamda ona gitmeye başlıcam

İyi ki yazıyorsunuz yaşadıklarınızı Etimed bana çok yakın gitmeyi düşündüm ama bunları gördükçe vazgeçiyorum şuan Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum özelden bi farkı yok bu gidişle özele geçmekten vazgeçicm

İyi ki yazıyorsunuz yaşadıklarınızı Etimed bana çok yakın gitmeyi düşündüm ama bunları gördükçe vazgeçiyorum şuan Yenimahalle devlet hastanesine gidiyorum ve çok memnunum özelden bi farkı yok bu gidişle özele geçmekten vazgeçicm
Canım ya Yenimahalle devlet hastanesi hakkında bilgi verebilirmisiniz hangi doktora gidiyo sun doktor nasıl ilgileniyo mu ben etlik zubeyde ye gidiyorum ama formda giden herkez memnun değil birdaha asla diyo ilk gebeligim ve iki arada kaldim:KK43:

Canım ya Yenimahalle devlet hastanesi hakkında bilgi verebilirmisiniz hangi doktora gidiyo sun doktor nasıl ilgileniyo mu ben etlik zubeyde ye gidiyorum ama formda giden herkez memnun değil birdaha asla diyo ilk gebeligim ve iki arada kaldim:KK43:

Canim ben yenimahallede 3 dr a gittim ordaki en iyi doktor tulay hanim ama yogun oldugu icin ona gitmedim hic... aysegul hanima gittim ilgilendi bi sikayetin varmi diye sordu sonra hatice hanima gittim hic sevmedim ultrason ekranini bana cevirip gostermedi... 2 li test icin pazartesk gidicem yine aysegul hanimi dusunuyorum ve dogum katina cikmistim ziyarete dogum yapanlarla konustum hepsi memnundu odalar 2 kisilik tv dus dolap hersey yeni zaten hastane de yeni... sadece ultrason goruntuleri cok bulanik millet cinsiyet ogrenio ben bebegi zor goruyorum hicbiyeri belli degil cinsiyet icin tek kisilik oda icin ozele gecrbilirim sadece onun disinda hastane iyi

Canim ben yenimahallede 3 dr a gittim ordaki en iyi doktor tulay hanim ama yogun oldugu icin ona gitmedim hic... aysegul hanima gittim ilgilendi bi sikayetin varmi diye sordu sonra hatice hanima gittim hic sevmedim ultrason ekranini bana cevirip gostermedi... 2 li test icin pazartesk gidicem yine aysegul hanimi dusunuyorum ve dogum katina cikmistim ziyarete dogum yapanlarla konustum hepsi memnundu odalar 2 kisilik tv dus dolap hersey yeni zaten hastane de yeni... sadece ultrason goruntuleri cok bulanik millet cinsiyet ogrenio ben bebegi zor goruyorum hicbiyeri belli degil cinsiyet icin tek kisilik oda icin ozele gecrbilirim sadece onun disinda hastane iyi
Cok saol canım bilgi verdiğin için ben etlik gittim doktor yönünden bi sıkıntım yok ama doğum sırasında problemle karşılaşmasını bi çok kişi yani formda okuduklarım doktor ilgileniyo yoksa bende doğumu özelde düşünüyorum ama herkez devlette yap diyo birde Yenimahalle yi denemek istiyorum açıkçası saol canimmm inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucagimiza

Birde canım internetten randevu alırken doktorların ismi cikmiyo oraya gittiğinde mi randevu alıyorsun canım ya

Birde canım internetten randevu alırken doktorların ismi cikmiyo oraya gittiğinde mi randevu alıyorsun canım ya

Internetten almak cok zor en erken 15 gun sonraya verio ben sabah 7.30 8 de gidiorum ordan sira aliyorum en fazla 1 saate sira geliyor ama gec gidersen cok beklersin... dogum icin onceden gece dogum yapmiardi ama suan yapiliyomus hem sezeryan hem normal oyl dedi kadinlar

X