Bende ilk doğumumu Lokman hekim de yapmıştım Cook da memnundum paket fiyatı mi 5000 lira acaba birde hangi şubesi Lokman hekiminLokman hekime gidiyorum ben 5000 şu an paket ama sürekli fiyatlar değişiyo 32.haftamdayım paket almadım geçen hafta sordum 4000 doğum ama Haziran'da tekrar değişeceğini söylediler.
Sincana gidiyorum ben şu an orda bu fiyatBende ilk doğumumu Lokman hekim de yapmıştım Cook da memnundum paket fiyatı mi 5000 lira acaba birde hangi şubesi Lokman hekimin
hangi lokman hekim bu fiyatı verdi peki daha biraz önce aradım doğum paket 7650 tl dediler deLokman hekime gidiyorum ben 5000 şu an paket ama sürekli fiyatlar değişiyo 32.haftamdayım paket almadım geçen hafta sordum 4000 doğum ama Haziran'da tekrar değişeceğini söylediler.
Sincan ben başladığımda 5000di değişmiş olabilir şu an sincanda paket almadığın fiyatı 4180 falanhangi lokman hekim bu fiyatı verdi peki daha biraz önce aradım doğum paket 7650 tl dediler de
anladım ben lokman hekim etlik için fiyat aldım bu fiyatı verdilerSincan ben başladığımda 5000di değişmiş olabilir şu an sincanda paket almadığın fiyatı 4180 falan
Dogum için benden bu parayi isteseler cocugu içimde tutmaya devam ederdim heraldehangi lokman hekim bu fiyatı verdi peki daha biraz önce aradım doğum paket 7650 tl dediler de
Hahha çok tatlısın ama mümkün değilDogum için benden bu parayi isteseler cocugu içimde tutmaya devam ederdim heraldesağlıklı doğumlar
Her yerin fiyatı farklı aynı doktor etlikte başka fiyat sincanda başka her şey para olmuş haftasonu fiyatı bile başkaanladım ben lokman hekim etlik için fiyat aldım bu fiyatı verdiler
vallahi bu gidişle devlet hastanesine başlıcam galiba 9 haftadayım hala karar vermedim 12. haftaya kadar bir karar vermem lazımHer yerin fiyatı farklı aynı doktor etlikte başka fiyat sincanda başka her şey para olmuş haftasonu fiyatı bile başka
çok teşekkür ederim bu gidişle son çare devlet hastanesi olacak galiba istemeye istemeyeDogum için benden bu parayi isteseler cocugu içimde tutmaya devam ederdim heraldesağlıklı doğumlar
Saka bir yana ama 7bin kusurde cok yani hani boyle hik diyince dogurtacaklarsa belki dusunulur ama bilemedim birazda maddi durumunuza bağlı. Alternatif hastanelerede bakin belki daha uyguna bulursunuz.çok teşekkür ederim bu gidişle son çare devlet hastanesi olacak galiba istemeye istemeye
Ben ayrıntılı ultrason için Zübeyde Hanım hastanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ilk çocuğumda özelde yaptırmıştım yarım saat sürmüştü etlik hastanesinde yatmamla kalkmam bir oldu 3dk falan sürdüvallahi bu gidişle devlet hastanesine başlıcam galiba 9 haftadayım hala karar vermedim 12. haftaya kadar bir karar vermem lazım
sizin az kalmış sağlıkla doğsun inşAllah bizim birde tüp bebekle oldu riske atmamak için özel istiyorum ama zaten tüp bebek süreci baya zora soktu bizi 7-8 bin verecek durumda değilim malesefBen ayrıntılı ultrason için Zübeyde Hanım hastanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ilk çocuğumda özelde yaptırmıştım yarım saat sürmüştü etlik hastanesinde yatmamla kalkmam bir oldu 3dk falan sürdünormal kısımları da çok kalabalıktı korona olduğu için mecbur özel tercih ettim ben 33.haftamdayım zaten.
araştırıyorum şuanda çokta haftam ilerlemeden bir doktorun takibine girmek istiyorum, vallahi görümcem istanbulda doğurda 2500 tl ödedi hastaneye aradaki uçuruma bakınSaka bir yana ama 7bin kusurde cok yani hani boyle hik diyince dogurtacaklarsa belki dusunulur ama bilemedim birazda maddi durumunuza bağlı. Alternatif hastanelerede bakin belki daha uyguna bulursunuz.
Ayy tüp bebekteki maddi zorluğu biliyorum arkadaşımdan duymuştum evet zor bi süreç. Allah herkese sağlıkla almak nasip etsin. Sincandan fiyat alın bide. Daha uygun özelde duymadım koru hastanesi falan baya uçuksizin az kalmış sağlıkla doğsun inşAllah bizim birde tüp bebekle oldu riske atmamak için özel istiyorum ama zaten tüp bebek süreci baya zora soktu bizi 7-8 bin verecek durumda değilim malesef
Bende eski çalıştığım yerle görüştüm istanbulda onlarda 2000tl dediler cok makul bence lokman hekim aşırı abartmis. Tahlilleri falan uyguna yapıyorlar ama böyle islemler cep yakiyor maalesefaraştırıyorum şuanda çokta haftam ilerlemeden bir doktorun takibine girmek istiyorum, vallahi görümcem istanbulda doğurda 2500 tl ödedi hastaneye aradaki uçuruma bakın
inşAllah uygun bir yer bulabiliriz hepimiz.Bende eski çalıştığım yerle görüştüm istanbulda onlarda 2000tl dediler cok makul bence lokman hekim aşırı abartmis. Tahlilleri falan uyguna yapıyorlar ama böyle islemler cep yakiyor maalesef
öyle yapayım birde sincanı arayım bakalım ne diceklerAyy tüp bebekteki maddi zorluğu biliyorum arkadaşımdan duymuştum evet zor bi süreç. Allah herkese sağlıkla almak nasip etsin. Sincandan fiyat alın bide. Daha uygun özelde duymadım koru hastanesi falan baya uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?