Ankara Özel Hatahane Doğum Paket Fiyatlari

esfad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2015
53
36
88
32
Herkeseee merhabaaa arkadaşlar ben daha bugün hamile olduğumu öğrendim kan testine göre 4 haftalık gebeyim.. Öğrenir Ogrenmezde doğum fiyatlarını araştırmaya başladım özel hastaneler de takipli olan arkadaşlar burdan bilgi verirlerse benim gibi bir çok anne adayına bı ön araştırma olmuş olur diye düşünüyorum hangi özel hastaneye gidiyorsunuz doğum paketi aldınız mı fiyatı nedir bizimle paylaşırsanız Cook seviniriz

Lokman hekime gidiyorum ben 5000 şu an paket ama sürekli fiyatlar değişiyo 32.haftamdayım paket almadım geçen hafta sordum 4000 doğum ama Haziran'da tekrar değişeceğini söylediler.

Lokman hekime gidiyorum ben 5000 şu an paket ama sürekli fiyatlar değişiyo 32.haftamdayım paket almadım geçen hafta sordum 4000 doğum ama Haziran'da tekrar değişeceğini söylediler.
Bende ilk doğumumu Lokman hekim de yapmıştım Cook da memnundum paket fiyatı mi 5000 lira acaba birde hangi şubesi Lokman hekimin

hangi lokman hekim bu fiyatı verdi peki daha biraz önce aradım doğum paket 7650 tl dediler de

Her yerin fiyatı farklı aynı doktor etlikte başka fiyat sincanda başka her şey para olmuş haftasonu fiyatı bile başka
vallahi bu gidişle devlet hastanesine başlıcam galiba 9 haftadayım hala karar vermedim 12. haftaya kadar bir karar vermem lazım

çok teşekkür ederim bu gidişle son çare devlet hastanesi olacak galiba istemeye istemeye
Saka bir yana ama 7bin kusurde cok yani hani boyle hik diyince dogurtacaklarsa belki dusunulur ama bilemedim birazda maddi durumunuza bağlı. Alternatif hastanelerede bakin belki daha uyguna bulursunuz.

vallahi bu gidişle devlet hastanesine başlıcam galiba 9 haftadayım hala karar vermedim 12. haftaya kadar bir karar vermem lazım
Ben ayrıntılı ultrason için Zübeyde Hanım hastanesine gittim inanılmaz kalabalıktı ilk çocuğumda özelde yaptırmıştım yarım saat sürmüştü etlik hastanesinde yatmamla kalkmam bir oldu 3dk falan sürdü normal kısımları da çok kalabalıktı korona olduğu için mecbur özel tercih ettim ben 33.haftamdayım zaten.

sizin az kalmış sağlıkla doğsun inşAllah bizim birde tüp bebekle oldu riske atmamak için özel istiyorum ama zaten tüp bebek süreci baya zora soktu bizi 7-8 bin verecek durumda değilim malesef

Saka bir yana ama 7bin kusurde cok yani hani boyle hik diyince dogurtacaklarsa belki dusunulur ama bilemedim birazda maddi durumunuza bağlı. Alternatif hastanelerede bakin belki daha uyguna bulursunuz.
araştırıyorum şuanda çokta haftam ilerlemeden bir doktorun takibine girmek istiyorum, vallahi görümcem istanbulda doğurda 2500 tl ödedi hastaneye aradaki uçuruma bakın

sizin az kalmış sağlıkla doğsun inşAllah bizim birde tüp bebekle oldu riske atmamak için özel istiyorum ama zaten tüp bebek süreci baya zora soktu bizi 7-8 bin verecek durumda değilim malesef
Ayy tüp bebekteki maddi zorluğu biliyorum arkadaşımdan duymuştum evet zor bi süreç. Allah herkese sağlıkla almak nasip etsin. Sincandan fiyat alın bide. Daha uygun özelde duymadım koru hastanesi falan baya uçuk

araştırıyorum şuanda çokta haftam ilerlemeden bir doktorun takibine girmek istiyorum, vallahi görümcem istanbulda doğurda 2500 tl ödedi hastaneye aradaki uçuruma bakın
Bende eski çalıştığım yerle görüştüm istanbulda onlarda 2000tl dediler cok makul bence lokman hekim aşırı abartmis. Tahlilleri falan uyguna yapıyorlar ama böyle islemler cep yakiyor maalesef

Ayy tüp bebekteki maddi zorluğu biliyorum arkadaşımdan duymuştum evet zor bi süreç. Allah herkese sağlıkla almak nasip etsin. Sincandan fiyat alın bide. Daha uygun özelde duymadım koru hastanesi falan baya uçuk
öyle yapayım birde sincanı arayım bakalım ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…