Ankara Peyami duman’a botoks yaptıran var mı?

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Doğal bir Üst yüz botoksu yaptırmak istiyorum artık, fakat hangi doktora baksam çok şikayet var. İnstagramda Peyami beyi buldum yaptığı işler hoşuma gitti. Burası geniş bir mecra belki kendisi bilen hanımlar vardır. Yorumunuz nedir? Veya önereceğiniz botoks için birisi varsa ona da açığım. Şimdiden çok teşekkür ederim

ben yaptırdım memnunum şimdilik allergan marka istedim ben çünkü dysport tutmadı bende 3 defa yaptırdım başka yerlere peyami bey allergan yaptı tuttu botoksum tavsiye ederim

Merhaba ben yaptırdım ama çok da memnun değilim. Kaşlarım kalksın biraz istiyordum ama aksine düştü. Bir de etkisi çok çabuk geçti belki kişiyle alakadar ama ancak 2 buçuk dayandı. Ekip çok ilgili çok tatlılar ama doktor biraz ilgisiz geldi bana.

ben yaptırdım memnunum şimdilik allergan marka istedim ben çünkü dysport tutmadı bende 3 defa yaptırdım başka yerlere peyami bey allergan yaptı tuttu botoksum tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gördüğüm kadarıyla bayağı şans işi A azzze hanım, kaşlarınız düştükten sonra oraya geri bildiriminiz oldu mu? Çözüme yanaştılar mı bu konuda yoksa inkar mı ettiler?

Yok aslında geri bildirim yapmadım kötü bir huy ama olumsuz bir şey olursa gitmek istemiyorum tekrardan. Ama dönüş yapsam da çözüm bulmaya çalışırlardi o konuda kötü bir izlenim olmadi bende. Ben de . Ben de dolgu ve botoks için yeni bir yer arayışındayım belki o zaman daha sağlıklı bir karşılaştırma yapabilirim.

Anladım, cevabınız için çok teşekkür ederim, bu benim için önemli bir faktör, ben de şansımı deneyeyim madem fiyatlar çok daha artmadan. Tecrübeniz yine burada paylaşırsanız çok mutlu olurum umarım içinize siner yeni işleminiz de çok zor bir süreç araştırma yapmak maalesef

Ben başka bir doktora yaptırdım çok araştırmadan oturduğum yerde olan bir doktora. Ocak 20de yaptırdım kaz ayağı ve biraz alna.
Yaptırdıktan sonra yorum okudum hatta doktorla ilgili şikayet de vardı şikayet sitesinde 4-5 tane.
Neyse ki güzel oldu. İşyerinde de kimse fark etmedi.
Bir de göz altı dolgusu yaptırdım. Bırakmıyorlar çünkü gidince şuran da şöyle şunu yapalım vs diye.
Neyse o iki seferde oluyormuş ilk seferde dedim çok az yapın lütfen çok çok az dedim.
İkinciye de on gün sonra mı ne çağırmıştı.
O kadar kötü yorum var ki dolguyla ilgili korktum gitmedim bile böyle kalsın diye.
Onda da işyerinde bazıları sende bir şey var bir güzellik var vs dediler fark ediliyordu biraz.
Dolguyu da ocak sonu yaptırmıştım

Merhaba cok teşekkür ederim yorumunuz için. Dediğiniz şeyden ben de çok çekiniyorum. Bütçem kısıtlı bana kendimi kötü hissettirip başka uygulamaları dayatır mı acaba diye. Neyse ki sizin işleminiz güzel olmuş. Özel değilse, kime yaptırdınığınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum

Bence çoğu yapıyordur onu ben botoks için konuşmaya gitmiştim başıma dolgu çıktı bir de.
Neyse ki başka işlem önermedi:)
Servet Usta’ya yaptırdım ben.

Birine işlem yaptırdınız mı yaptırdıysanız özelden Dr adı iletebilir misiniz rica etsem msj alımına kapalısınız yazamadım

Kaş ortasi fiyatını biliyor msnz acaba
Bana altı ay önce fiyat verdiler 1800 TL muhtemelen tekrar zam gelmiştir. Kaş ortası için ayrı bir fiyatlandırma yoktu. Üst yüz diye geçiyor. Kaş ortası, alın kaz ayağı bir arada

P Perfect lady maalesef hala arayıştayım erteledim kollajen kullanmaya başladım bu sürede bir de sigarayı bıraktım :d
Birine işlem yaptırdınız mı yaptırdıysanız özelden Dr adı iletebilir misiniz rica etsem msj alımına kapalısınız yazamadım

Ben peyami hocada botox ve dudak dolgusu yaptırdım cok memnun kaldım valla dudaklarım tam istediğim gibi oldu botox zaten süper tavsiye ederim kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…