İlaç kullandığın için psikiyatriye de gitmem gerek.. Dediğin psikologları not ettim teşekkür ederimBiri saati 180 biri de 1 buçuk saati 250.
Evet ben gittim ikisi de çok iyi psikologlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç kullandığın için psikiyatriye de gitmem gerek.. Dediğin psikologları not ettim teşekkür ederimBiri saati 180 biri de 1 buçuk saati 250.
Evet ben gittim ikisi de çok iyi psikologlar..
Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun Allah yardımcın olsun zor...İlaç kullandığın için psikiyatriye de gitmem gerek.. Dediğin psikologları not ettim teşekkür ederim
Teşekkür ederim prensesUmarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun Allah yardımcın olsun zor...
Magnum tıp merkezi mi ne kdar ilginç ismi varmış öylePsikayatriye gideceksen devlet hastanesinde git derim sevgili arkadaşım. Özele gittiğinde cebinden para çıkıyor sürekli ama eğer durumun iyiyse Magnum tıp merkezi Tandoğan öneririm sevgiler:))
Suan en cok kimden fayda gördünüzGatadaki doktorlarda iyidir ama bana gata çok uzak
merhaba selçuk aslandan memnun kaldınız mı. nasıl bi tedavi uyguluyo acabaPsikiyatri için selçuk arslan dan randevu aldım 400 tl dediler ücretine 1 saat terapi yapıyormuş
Kalmadımm.. onun yerine hakan turkçaparı önerırım ama onunda randevuları full doluymuş yaza kadar.... psikolog arayısıbdayımmerhaba selçuk aslandan memnun kaldınız mı. nasıl bi tedavi uyguluyo acaba
Magnet Tıp Merkezi.Magnum tıp merkezi mi ne kdar ilginç ismi varmış öyleSen gittin mi magnum tıp merkezine ve ne kadar ücret alıyorlar?
Magnet Tıp
Psikiyatrinin ismi nedir ?Magnet Tıp Merkezi
Arkadaş yanlış yazmış ben onu düzelttim mevzudan bağımsız olarak. Başka branşlarda gitmiştim, psikiyatriyi tecrübe etmedim, yardımcı olamayacağım o nedenlePsikiyatrinin ismi nedir ?
Gulsah hanim nasil biriBen psikiyatr yerine psikolog öneririm.Yani psikologların daha iyi tedavi ettiğini düşünüyorum.Ankarada Gülşah Akçay Civriz ve Uğur Demirbaşı tavsiye ederim kesinlikle...Umarım iyileşirsiniz çok zor iyi bilirim..
Fiyati neymis pekiKalmadımm.. onun yerine hakan turkçaparı önerırım ama onunda randevuları full doluymuş yaza kadar.... psikolog arayısıbdayım
Adi neymisSincanda başak tıp merkezindeki dr de çok iyiymiş.bende oraya gidicem
Hakan türkçapar 650 olması lazım 1 saati.. hem psikiyatrist hem psikolog.. hatta psikologlar terapi yapabilmek için bilişsel terapi belgelerini ondan alıyor diye biliyorum... adam ama full doluymuş daja yeni aradımFiyati neymis peki
Faydasi olacaksa aslinda denemek lazim onudaHakan türkçapar 650 olması lazım 1 saati.. hem psikiyatrist hem psikolog.. hatta psikologlar terapi yapabilmek için bilişsel terapi belgelerini ondan alıyor diye biliyorum... adam ama full doluymuş daja yeni aradım
Aradım ben dolu dedi .. randevu bıle veremıyor.. 2-3 ay içinde bile... profların muaysne ücreti 900 tl olmuş bu arada.. her seans 900 tl versem bu sefer açlıktan ölürüz:)Faydasi olacaksa aslinda denemek lazim onuda