- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi introvertfeels
-
Ben revizyon olmadım ama dr erol tunçtan revizyon olan memnun kalanlar duydum
Oguzhan Oguza haftaya olucam sizleri bilgilendiricemİstanbul içinde revizyon tecrübesi olan varsa lütfen bilgilendirsin revizyon burun çok önemli ikinci kere hata yapmak istemiyorum
Oguzhan Oguza haftaya olucam sizleri bilgilendiricem
Oğuzhan Oğuz’a burun kısalığı ve kalkıklığı için mi revizyon olacaksınızOguzhan Oguza haftaya olucam sizleri bilgilendiricem
merhaba revizyonun riskleri nelerben de 1.5 ay önce ameliyat oldum ve burnum basık duruyor. burnumun köprü kısmı ile burun ucum neredeyse aynı açıda. ve küçücük kaldı yüzüme. ben 1 yıl bekleyip erkan soyluya olmayı düşünüyorum. keşke hiç yaptırmasaydım.
beni o kadar mutlu ettiniz ki bu yorumla allah sizden razı olsun gerçekten. 1.5 aydır ağlıyorum gözümde yaş kalmadı. bu arada burun ucunun yuvarlak olmasını ben istemiştim doktordan çünkü önden burnum yuvarlak gorunuyordu onu degistirmesini istememistim. ama cok tesekkur ederim cok iyi hissettirdiniz <3Bence burnunuz gayet güzel kolumellar show varmış sizde doktor aslında onu düzeltmiş bence doktorunuz iyi bi doktor hatta çok çok iyilere olsaydınız bile bence buna yakın bi sonuç alırdınız burun ucu daha sivri olurdu belki , ama sizin yüzünüz çok şişmiş gerçekten şiş duruyor her vücudun tepkisi farklı benim bu kadar şiş değildi bence şuanki yüzünüze göre ameliyat düşünmeyin zaten en az 6 ay geçmesi gerekiyor bence alışacaksınız uzatma düşünürseniz kaburgadan kıkırdak alınacak tabiki riskleri de var ama gerçekten burnu kötü olanlar biz gözümüzü karartıyoruz hem maddi hem manevi zor bir süreç bence siz bu işin içine girmeyin benim burnumu görseniz facia yani aşırı yamuk kısalığının yanında hatta burnumun revizyonda büyük bi burun olmasını göze alıp kalın deri olarak öyle gireceğim sizin burun bende olsa gayet kabul ederdim severdim ama yüzünüz çok şiş şuan düşünmek için erken zaten , ünlü doktorlara da bakabilirsiniz sizinki gibi kolumellası çok önde olan vakalarda columellar show hep sizin burnunuz gibi kolumellayı geri almışlar gerçekten doktorunuzun iyi olduğunu düşünüyorum.
belki sizin burnunuz da düşündüğünüz gibi değildir özelden iletme şansınız var mıBence burnunuz gayet güzel kolumellar show varmış sizde doktor aslında onu düzeltmiş bence doktorunuz iyi bi doktor hatta çok çok iyilere olsaydınız bile bence buna yakın bi sonuç alırdınız burun ucu daha sivri olurdu belki , ama sizin yüzünüz çok şişmiş gerçekten şiş duruyor her vücudun tepkisi farklı benim bu kadar şiş değildi bence şuanki yüzünüze göre ameliyat düşünmeyin zaten en az 6 ay geçmesi gerekiyor bence alışacaksınız uzatma düşünürseniz kaburgadan kıkırdak alınacak tabiki riskleri de var ama gerçekten burnu kötü olanlar biz gözümüzü karartıyoruz hem maddi hem manevi zor bir süreç bence siz bu işin içine girmeyin benim burnumu görseniz facia yani aşırı yamuk kısalığının yanında hatta burnumun revizyonda büyük bi burun olmasını göze alıp kalın deri olarak öyle gireceğim sizin burun bende olsa gayet kabul ederdim severdim ama yüzünüz çok şiş şuan düşünmek için erken zaten , ünlü doktorlara da bakabilirsiniz sizinki gibi kolumellası çok önde olan vakalarda columellar show hep sizin burnunuz gibi kolumellayı geri almışlar gerçekten doktorunuzun iyi olduğunu düşünüyorum.
beni o kadar mutlu ettiniz ki bu yorumla allah sizden razı olsun gerçekten. 1.5 aydır ağlıyorum gözümde yaş kalmadı. bu arada burun ucunun yuvarlak olmasını ben istemiştim doktordan çünkü önden burnum yuvarlak gorunuyordu onu degistirmesini istememistim. ama cok tesekkur ederim cok iyi hissettirdiniz <3
Ben ameliyat olmadim ama arastirma yaparken Tural Fatullayev ve Eren Tastan cok duydum, ozellikle revizyon konusunda. Tural Beyin fiyat listesi yuksek sanirim ama vakadan vakaya da degisiyor olabilir. Umarim guzel bir burnunuz olur
Hanımlar Tural hocanın hesabında gördüm canlı cerrahi yapacakmış revizyon fiyatlar bildiğim kadarıyla daha uygun oluyor eğitim vakası olduğu için bence bir şansınızı deneyin