• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tural Fatullayev Revizyon ve Ödemde Son Durumum

Çok çok geçmiş olsun.. çok kalkık ufak burunlar vardı sanki tural hocanın instagramda hatırlıyorum. İnşallah işinde iyi birine denk gelirsiniz de işiniz rast gider..
Çok teşekkür ederim eğer sandığım gibiyse çünkü çok mutlu olucam

Çok teşekkür ederim eğer sandığım gibiyse çünkü çok mutlu olucam
Evet evet aklımda çok net biri var burnu kalkık olan maksimum nereye kadar inebiliyorsa yapmış yani getirilebilecek en iyi düzeye getirebilmiş..

Evet evet aklımda çok net biri var burnu kalkık olan maksimum nereye kadar inebiliyorsa yapmış yani getirilebilecek en iyi düzeye getirebilmiş..
Ahhh çok teşekkür ederim 🥹🙏🏻peki nerden bulabilirim yani kaç yılına aitti hatırlıyo musunuz

Arkadaşlar merhaba, ilk ameliyatımı 15 yıl önce olmuştum. Kavisli, V deformiteli, kalkık değil düz burun ucu burun kanatları ise çökük ve gülünce yayılan bir görüntüm vardı.
redot.gif

Son 5 senedir sık sık burun sırtıma, dolgular yaptırdım ve düz hale getirtmeye çalıştım ama bu da çözüm olmayacagı için ani bir kararla revizyona karar verip Ankara'da Tural hocaya 1 ay önce ameliyat oldum. Tercihimi etkileyen ise hakkında hiç olumsuz yorum olmaması ve gerçekten doğal burunlar ortaya çıkarmasıydı.
Benim kaburgamdan kıkırdak alınıp burun sırtıma koyuldu, yaklaşık 10 saat sürdü ameliyat..
Çok rahatsız edici bir görüntüm yoktu ama doğal görüntüden yana oldugum için bu kararı verdim.
Henüz çok ödemliyim. Burun deliklerim simetrik ama kanatlarda karşıdan bakınca biraz asimetri mevcut. Yandan burun sırtı düz ve ucu hafif kalkık gözüküyor. Tam kararında tatlı bir kalkıklıgı var. Önden bahsettiğim gibi biraz asimetri var kanatlarda. Ödemler doğal olarak burun ucunu ve kanatları daha kaba gösterdiği için bunun sürecin bir parçası oldugunu düşünmekteyim. Burun ameliyatı başlı başına sabır işi ama revizyon daha da sabır işiymiş bunu insan işin içine girince anlıyor.
Süreçle ilgili ara ara güncellemeler yapacagım arkadaşlar.
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben de ameliyat sonrası dönemden çok korkuyorum. Ameliyattan ilk uyandığınız anda burundan nefes alabiliyor muydunuz? Bir de mide bulantısı baş dönmesi vs uzun sürdü mü? Süreç sonrası ilk bir hafta zorlayıcı geçti mi cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻

Abla tural hoca iyi diyorlar. Bende de çökmeler başladı burun kökünden burun ucuna kadar farklı noktalarda çökmeler. Nolur bir şey diyin tural hoca iyi midir? Neden onu seçtiniz. Evet kötü yorum görmedik hocayla ilgili ama bu durum beni işkillendiriyor. Offf şu an psikolojim alt üst durumda
Tural hocayla ilgili merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz bana da. Benim burnum artık oturdu. Hocanın bu zamana kadarki sabrına da hekimliğine de hayran biri olarak, sorularınızı cevaplandırabilirim.

Allah razı olsun sizden. Ben de tural hocayı gördüm ama neden instagram yorumları kapalı bu beni işkillendiriyor açıkçası. Yorumlar açık olsa hastalarla iletişime geçerdik. Ama yok. Tural hocanın hastalarına bir an önce ulaşmam gerekiyor. Bir kbb ye görünüp sonra tural hoca ile görüşücem. Yemin ederim parasında değilim yeter ki burnumum çöküntüleri düzelsin. Çok korkuyorum çünkü kaburgadan alınınca nasıl sağlam olucak ki? O bizim burnumuz değil ki. Ama kaburga dan alınınca sağlam olur dediler de yine de eskisi gibi sağlam olucak mı? Erir mi? Tekrar çöker mi. Psikolojim bitmiş durumda. Sizin moralinizi bozuyor gibi olmayım yanlış anlamayın beni lütfen. Umarım iyileşirsiniz ve burnunuz çok sağlam olur. Benimde öncelikli isteyim sağlam olup çökmemesi tekrardan.
Tural hocanın hastası olarak şunu söylemem lazım: İnstagramdaki yorumlar yeni yönetmeliğe göre kapatılmalıymış çünkü. Bunu Tural hocadan randevu almadan önce ben de merak etmiş ve araştırmıştım. Birçok doktorun da yapması gereken bu aslında ama yönetmeliğe uymuyorlar maalsef. Benim de revizyonumda kaburgadan kıkırdak alındı ve taş gibi bir burun oldu. Hatta daha önceki ameliyatımdan sonra burnumda deformeler olmuştu. Onları da düzeltti hoca. Kaburgadan kıkırdak alınacağını duyunca önce inanılmaz ürktüm ama öyle korkulacak bir şey yok. Birkaç gün kas ağrısı gibi kaburganızda ağrı oluyor, o kadar. Ağrı kesici bile almadım ben (ilk gün hariç).

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun, ben de ameliyat sonrası dönemden çok korkuyorum. Ameliyattan ilk uyandığınız anda burundan nefes alabiliyor muydunuz? Bir de mide bulantısı baş dönmesi vs uzun sürdü mü? Süreç sonrası ilk bir hafta zorlayıcı geçti mi cevap verirseniz çok sevinirim 🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederimm🙏 ameliyat sonrası gayet konforlu bir süreç geçirdim. Baş dönmesi birkaç saat sürdü ayağa kaldırmadılar zaten. Sonrasında yürüyüş yaptırdı hemşireler. Mide bulantım olmadı ağrım da olmadı, sadece kaburga alınan yerde ufak sızlamalar oldu o da asla rahatsız edici değildi. Hoca daimi takipteydi zaten sürekli fotoğraf istedi hemşirelerden ilk günlerde fotoğrafla takip etti, sonrasında bir sıkıntım olursa mutlaka yazmamı haber vermemizi istedi.

Çok teşekkür ederimm🙏 ameliyat sonrası gayet konforlu bir süreç geçirdim. Baş dönmesi birkaç saat sürdü ayağa kaldırmadılar zaten. Sonrasında yürüyüş yaptırdı hemşireler. Mide bulantım olmadı ağrım da olmadı, sadece kaburga alınan yerde ufak sızlamalar oldu o da asla rahatsız edici değildi. Hoca daimi takipteydi zaten sürekli fotoğraf istedi hemşirelerden ilk günlerde fotoğrafla takip etti, sonrasında bir sıkıntım olursa mutlaka yazmamı haber vermemizi istedi.
Cevap için çok teşekkür ederim 🤗 daha önce hiç narkoz almadım da acayip korkuyorum nasıl bir şey olacak diye 😄 size birkaç özel soru daha sormak istiyorum ama mesaj kutunuz kapalı. Siz gönderebiliyorsanız bana mesaj gönderseniz ve öyle sorsam olur mu 🤗🙏🏻

Ben kimseye güvenmiyorum burada o yüzden İsviçre ye gidicem. Bu konu benim psikolojimi bozuyor. Daha fazla konuşmak istemiyorum.
Psikolojiniz bozulabilir. İnsanlık halidir. Ama psikolojimiz bozuldu diye, önümüze gelen hakkında rastgele konuşamayız. Bir şey varsa açık açık söylersiniz. İnsanların aklına şüphe düşürmenin yahut dürüst bir doktor hakkında zanda bulunulacak cümleler kurmanın manası yok. Tural hoca benim ahbabım değil, 10 ay öncesine kadar tanıdığım biri de değildi. Fakat göz göre göre böyle saçmalıklar yapılmasından da nefret ediyorum. Şu sosyal mecraların her birinde herkes rastgele konuşmayı huy edindi. Başlık aç, insanları işkillendir, sonra da "Yazmayın bana, özür dilerim, sayfamı da kapatıyorum, zaten Türkiye'deki doktorlara güvenmiyorum, İsviçre'ye gideceğim" de. Ne ala memleket! Türkiye'de doktor beğenmiyorsanız, bırakın beğenenlerin aklı bulanmasın. Bu ülkedeki insanları da, doktorları da harcamayın o zaman. Hangi ülkede ameliyat olursanız olun. Ne ayıp yahu! Zanda bulunmayı bu kadar normalleştirmemeliyiz. Eğer normal görüyorsanız, ben de bulunayım o zaman. Ortaya bir iddia atıp, böyle çelişkili çelişkili konuşup, sonra aniden ortadan kaybolmanız beni kuşkulandırdı. Hiçbiri normal değil. Siz Tural hocayla derdi olan birisiniz gibi geldi bana. Bu yazdıklarınız da maksatlı gibi... Zanda bulunmak nasılmış? Hoşunuza gitti mi? Ben buradayım, sayfam açık. Ameliyat olmak isteyenle özelden irtibat kurup telefonlaşabilirim. Hatta tanışabilirim de. Ya siz? Siz kimsiniz? Ahlaklı olalım. Ahlaklı olalım ki, bu ülkeden de ahlak bekleyelim. Dürüst olalım ki dürüstlük talep etme hakkımız olsun.

Ben isviçreye gitmeyi planlıyorum buradakilere güvenim kalmadı. Zaten buradada pahalı orada da ama sadece türkiye de değil dünyada da çok iyi doktorlar var. İsviçrede insanları tural ın yada memet yazar ın susturduğu gibi susturamazsın. Ben isviçre ye bir gideyim herkese burun çökmesi konusunda öncü olmak istiyorum.
Bu kadın (belki de erkek bilemiyorum), yazdıklarımdan sonra sayfasını kapatıp kaçtı. Söyledikleri de, tuhaf tepkileri de, çelişkili halleri de gayet ortada olan bu kişi her kimse, üstüme vazife olmasa da bunların yüzüne vuracağım bu ayıpları. "Özür dilerim, yanlış anlaşıldım. Tural hocadan da özür dilerim. Ben burada ameliyat olmayacağım, İsviçre'ye gideceğim" yazıp sayfasını kapattı. Şu kadar çelişkili cümleler kuran ve normal bir ruh haline sahip olmadığını düşündüğüm bu kişiyle (eğer sayfasını geri açmaya karar verirse) her mecrada bir araya gelmeye hazırım. Bu memlekette kadın-erkek fark etmez, birilerine iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. O yüzden kendisine hodri meydan diyorum. "Tural hocayı neden böyle savunuyorsun?" diyenler olabilir. Tural hocayı çok düzgün bir insan olduğu için savunuyorum. Ama bir başkasına bu yapılsa aynı şekilde savunurum. Bu bir ahlak meselesi. Sosyal mecralarda, insanların itibarıyla oynamamayı kaç kişiye öğretirsem kâr sayacağım. Gitsin kime ameliyat olursa olsun İsviçre'de. Ama bizim ülkemizde işini doğru düzgün yapan insanlara musallat olmasın. Mehmet Yazar'ı tanımıyorum. Hakkında detaylı bir bilgim yok. Ama onun da ismini zikrettiği için aynı şeyi onun için de söylüyorum. Mehmet Yazar'la ilgili net bir bilginiz varsa yazarsınız. Yoksa, insanları işkillendirecek iftiralar atmazsınız. Hayatımda görmedim Mehmet Yazar'ı. Ama bu ayıba karşı onu da savunuyorum! Oldu mu?

Son düzenleme:
Bu kadın (belki de erkek bilemiyorum), yazdıklarımdan sonra sayfasını kapatıp kaçtı. Söyledikleri de, tuhaf tepkileri de, çelişkili halleri de gayet ortaya olan bu kişi her kimse, üstüme vazife olmasa da bunların yüzüne vuracağım bu ayıpları. "Özür dilerim, yanlış anlaşıldım. Tural hocadan da özür dilerim. Ben burada ameliyat olmayacağım, İsviçre'ye gideceğim" yazıp sayfasını kapattı. Şu kadar çelişkili cümleler kuran ve normal bir ruh hali olmadığını düşündüğüm bu kişiyle eğer sayfasını geri açmaya karar verirse her mecrada bir araya gelmeye hazırım. Bu memlekette kadın-erkek fark etmez, birilerine iftira atmak bu kadar kolay olmamalı. O yüzden kendisine hodri meydan diyorum. Tural hocayı neden böyle savunuyorsun diyenler olabilir. Tural hocayı çok düzgün bir insan olduğu için savunuyorum. Ama bir başkasına bu yapılsa aynı şekilde savunurum. Bu bir ahlak meselesi. Sosyal mecralarda, insanların itibarıyla oynamamayı kaç kişiye öğretirsem kâr sayacağım. Gitsin kime ameliyat olursa olsun İsviçre'de. Ama bizim ülkemizde işini doğru düzgün yapan insanlara musallat olmasın. Mehmet Yazar'ı tanımıyorum. Hakkında detaylı bir bilgim yok. Ama onun da ismini zikrettiği için aynı şeyi onun için de söylüyorum. Mehmet Yazar'la ilgili net bir bilginiz varsa yazarsınız. Yoksa, insanları işkillendirecek iftiralar atmazsınız. Hayatımda görmedim Mehmet Yazar'ı. Ama bu ayıba karşı onu da savunuyorum! Oldu mu?
Hayatınıza güzel bir şekilde dokunmuş insanı savunmanız kesinlikle çok doğal ve anlaşılır.🌸

Tural Hoca hastalarını susturuyor mu anlamadım.Lidus neden öyle bir şey demiş?
Hanımefedinin psikolojisi bozuk diye tahmin ediyorum. İntihar etmeyi düşünecek hâle gelmiş, başka bir doktorda yaptırdığı ameliyat yüzünden. Ama her psikolojisi bozuk olan da burada insanları, doktorları töhmet altında bırakacaksa işimiz var. Ben kendisine gayet açık ve kendimden emin şekilde yazdım. Bu başlığın son sayfalarında herkes için bir şeyler paylaştım. Merak eden bakabilir. İnsanız, hepimiz bazı tereddütlere sahip olabiliriz. Bu kolay bir ameliyat değil. Maliyetli de bir iş. Tabii ki araştıracağız, birbirimize soracağız. Ama her şeyin bir adabı var. Bu hanım aklına geleni yazmış, sonra da "yanlış anlaşıldım, özür dilerim, ben Türkiye'de ameliyat olmayacağım zaten" diye saçmalayarak sayfasını kapatmış. Ne kolay öyle. Herkese her şeyi yazalım, iftiraya varacak ithamlarda bulunalım, sonra "yanlış anladım" yazalım. Estetik cerrahtan daha önce psikiyatra ihtiyacı var bazısının.

Hanımefendi olay yanlış anlaşıldı. Evet bir şeyler var fakat konuşmam etik olmaz. Susmayı tercih ediyorum. Burada tedavi olmayacağım zaten. Türkiye de tedavi olacaklar kendi araştırmasını yapsın. İyi günler. Bana kimse bir şey sormasın artık.
Hiçbir şey yok, yalan söylüyorsunuz. Tural hocayla ne tanışmışsınız ne de hakkında bir bilginiz var. Gizemli gizemli konuşup, buradaki insanları yanıltıp, şüpheye düşürüp, yalanınız yüzünüze vurulunca da özür dileyip sayfanızı kapattınız. Yazdıklarınız, çelişkileriniz, tuhaflıklarınızdan anlaşılıyor ki sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Bunu da anlayabirim. Ama sağlıklı ruh halinde olmayanlar burada insanları yanıltma, birilerine iftira atma hakkına sahip değil. Bir sürü insan kendi için en uygun doktoru bulmaya çalışıyor. Maddi-manevi kendilerini zorlayacak bir süreçten geçecekler. Ne diye insanları yanıltıyorsunuz? Şu mesajı görenler, özür cümlelerinizi de görür umarım. Kim bilir kaç kişiyi böyle tedirgin ettiniz.

Hiçbir şey yok, yalan söylüyorsunuz. Tural hocayla ne tanışmışsınız ne de hakkında bir bilginiz var. Gizemli gizemli konuşup, buradaki insanları yanıltıp, şüpheye düşürüp, yalanınız yüzünüze vurulunca da özür dileyip sayfanızı kapattınız. Yazdıklarınız, çelişkileriniz, tuhaflıklarınızdan anlaşılıyor ki sağlıklı bir ruh halinde değilsiniz. Bunu da anlayabirim. Ama sağlıklı ruh halinde olmayanlar burada insanları yanıltma, birilerine iftira atma hakkına sahip değil. Bir sürü insan kendi için en uygun doktoru bulmaya çalışıyor. Maddi-manevi kendilerini zorlayacak bir süreçten geçecekler. Ne diye insanları yanıltıyorsunuz? Şu mesajı görenler, özür cümlelerinizi de görür umarım. Kim bilir kaç kişiyi böyle tedirgin ettiniz.
Gerçekten doğru söylediniz. Ameliyattan önce rastgele girip o cümleleri okusa insan allakbullak olur çok net yani.
Birisiyle ilgili ithamda bulunuluyorsa deliller sunulur ortaya ne varsa dökülür böyle yapıp gitmek ne derece sağlıklı bir hareket...

Gerçekten doğru söylediniz. Ameliyattan önce rastgele girip o cümleleri okusa insan allakbullak olur çok net yani.
Birisiyle ilgili ithamda bulunuluyorsa deliller sunulur ortaya ne varsa dökülür böyle yapıp gitmek ne derece sağlıklı bir hareket...
Kesinlikle haklısınız. Zaten burada eleştirdiğimiz konu tam da bu. Elde net bir bilgi varsa paylaşılır. Birilerinin vakti zamanında yaptığı paylaşımı, hiçbir doktor ismi zikredilmemişken, tahmine açık bir ipucu da ortada yokken "Herhalde şu kişiyi kastediyor, ben öyle yorumladım." diyerek paylaşmak, hatta bir de bu garip tahmin üzerine üşenmeden başlık açmak son zamanlarda gördüğüm en saçma davranıştı.

Herkese merhaba. Bu konu başlığını açma sebebim, mesaj kutuma gelen sorular sebebiyledir. Ben henüz ameliyat olmamışken ve ameliyat olup da yoğun ödemlerim varken tecrübeleri olanları takip ediyordum. Fakat insanlar ameliyat olduktan sonra, genelde memnun olmayanlar buraya yazıyorlar. O yüzden memnun olan biri olarak sürecimi güncellemek istiyorum. Daha önce "Tural Fatullayev Revizyon" konu başlığını açıp, ameliyat masası fotoğraflarımı paylaşmıştım. Ama bugün tam 2 ay 27 gün olmuşken, son durumumu da paylaşmak isterim. Madde madde yazıyorum:

1- Ameliyat sonrası ilk 2 hafta felaket ödemliydim. Burnum şiştikçe şişti. Ama süreci tahmin ettiğimden endişe etmedim. Bir de burun deliklerim önceden faciaydı, onları çok düzgün görünce şişlikten yana endişem olmadı.

2- Ameliyatımın 2. ayında ödemler uzun süre gitmeyecek herhalde derken, 1 hafta içinde birden ciddi şekilde azaldı.

3- Ameliyatımın 77. gününde doktorumu aradım ve süreci özel bir sebepten dolayı hızlandırma imkanımız var mı diye sordum. Muayene oldum ve çok düşük dozda (doktorumun ifadesiyle güvenli sınırda kalacak şekilde) kortizon iğnesi oldum.

4- Kortizon iğnesi olduktan 3 gün sonra burnum farkedilir derecede ödemlerin kaba görünen kısmını attı. Burun ucum ve sırtta birikmişti ödemler. Üst kısmı gayet iyiydi. Kortizon iğnesi ile burnumun ucu üçgenleşti, yanlardaki kabalıklar gitti.

5- Bugun 2 ay 27 gün oldu. Yani ameliyatın ardından 87.günümdeyim. 9-10 saatlik ve epey problemli bir revizyon vakası için, bu süre çok erken. Hala iyileşme dönemindeyim. Fakat şu saatten sonra hiç ödem inmese de ben bu burna tamamım. Gün içinde burnum aklıma gelmiyor. Görüntüsü tam istediğim gibi oldu.

6- Fotoğraflarda yüzüm çok belli olmasın istediğim için yüzümü tam olarak paylaşamayacağım sizlerle. Umarım bu haliyle nasıl olduğunu anlarsınız. Aslında yüzü bütün olarak gürünce operasyonun başarısı anlaşılır. Çünkü burun tek başına iyi görünse de yüze uyumlu durmayabilir. Fakat benim burnum yüzümle de çok uyumlu oldu. Bu bilgiyi sizlerle paylaşmış olayım. Kalın ciltli, burnunda birçok problem bulunan, 40 yaşı devirmiş ve maalesef sigara kullanan ve ameliyatının 87.gününde biri olarak bu sonuç benim beklediğimden çok iyi oldu. Üstelik kollumelada, burun ucunda ve yanlarda hâlâ ödem var. 6. ay fotoğraflarımı da sizlerle vakti gelince paylaşacağım. Tural hoca o kadar profesyonel ve işinin hakkını veren bir doktor ki, olacakları biliyor, olmayacak şeyi vadetmiyor. Ödem konusunda endişesi olanlar sabırlı olsun. Ben yaşamadım ama bazı burunlar maalesef ancak 2 yılda son şeklini alıyor. 3 yılı bulan bile varmış, bizzat konuştum.
Not: Burun deliklerim eşit oldu ama kolumelladaki ödemden dolayı bir tarafta şişlik var hala. O da çok hafif asimetrik görüntü veriyor. Önümüzdeki ay o da azalırmış. Burun ucundaki şişlik de fotoğrafta görünüyor. Hafif sarkıklık var gibi bir şişlik. O kısım ciddi ödemli. Tamamen geçtiğinde düzleşecek. 2 hafta önce daha fazlaydı, şimdi epey azaldı. Gerçek halimin, burada göründüğünden daha iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
Burnunuzun revizyon öncesi halini paylaşma imkanınız var mı? Revizyonun başarısını ancak o zaman anlayabiliriz.

Burnunuzun revizyon öncesi halini paylaşma imkanınız var mı? Revizyonun başarısını ancak o zaman anlayabiliriz.
Hanımefendi, siz en son, sırf sorunuza birkaç gün geç cevap verdiğim için bana bir dünya kötü laf etmiştiniz. Bana yazdığınız o saygısız sözler ve o saçma tepkilerle dolu mesajlarınızı da burada paylaşabilirim hatta. Kimseye bilgisayarın başında oturup anında cevap vermek zorunda olmadığım hâlde abuk sabuk bir sürü şey yazdınız bana özelden. Üstelik size, babam felç geçirdiği için günlerimi hastanede geçirdiğimi "hiç mecbur olmadığım hâlde" izah ettim. Mesajlara cevap verecek takati bulamayacak kadar zor günler geçirdiğimi söylediğim hâlde özür dileme gereği bile duymadan, bana saygısız laflar etmeye devam ettiniz. Değil mi? Sizce, size revizyon öncesi burnumun fotoğrafını gönderir miyim? Yahut revizyonumun başarılı olduğuna ikna olmanız gibi bir derdim olabilir mi? Burada saygısını muhafaza eden hanımlarla burun estetiğim konusunda whatsapptan dahi yazışıyor, yardımcı olmaya çalışıyorum. Telefon numaramı verdiğim, revizyon tecrübem hakkında sohbet ettiğim, destek olduğum hanımlar var. Ama sizinle konuşmak istemiyorum. Siz de bana yazmayın lütfen.

Hanımefendi, siz en son, sırf sorunuza birkaç gün geç cevap verdiğim için bana bir dünya kötü laf etmiştiniz. Bana yazdığınız o saygısız sözler ve o saçma tepkilerle dolu mesajlarınızı da burada paylaşabilirim hatta. Kimseye bilgisayarın başında oturup anında cevap vermek zorunda olmadığım hâlde abuk sabuk bir sürü şey yazdınız bana özelden. Üstelik size, babam felç geçirdiği için günlerimi hastanede geçirdiğimi "hiç mecbur olmadığım hâlde" izah ettim. Mesajlara cevap verecek takati bulamayacak kadar zor günler geçirdiğimi söylediğim hâlde özür dileme gereği bile duymadan, bana saygısız laflar etmeye devam ettiniz. Değil mi? Sizce, size revizyon öncesi burnumun fotoğrafını gönderir miyim? Yahut revizyonumun başarılı olduğuna ikna olmanız gibi bir derdim olabilir mi? Burada saygısını muhafaza eden hanımlarla burun estetiğim konusunda whatsapptan dahi yazışıyor, yardımcı olmaya çalışıyorum. Telefon numaramı verdiğim, revizyon tecrübem hakkında sohbet ettiğim, destek olduğum hanımlar var. Ama sizinle konuşmak istemiyorum. Siz de bana yazmayın lütfen.
Sizin kim olduğunuzu bilsem zaten yazmazdım. Ama bakın ben sizin aklınıza kazınmışım, fakat sizin bende hayaliniz dahi kalmamış. Yani şah mat 😉

Back
X