• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tural Fatullayev Revizyon ve Ödemde Son Durumum

Sizin kim olduğunuzu bilsem zaten yazmazdım. Ama bakın ben sizin aklınıza kazınmışım, fakat sizin bende hayaliniz dahi kalmamış. Yani şah mat 😉
Hanımefendi çok ciddi psikolojik problemleriniz var. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Aklımda tabii ki kaldınız. Ama bu sizin mühim biri olmanızdan kaynaklanmıyor. Son zamanlarda böyle deli görmemiştim. Epeyce şaşırdım, aklımda kaldı bu delilik. Şifa diliyorum size. Burada herkesle kavga eden bir tipsiniz. Maharet de değil yaptığınız. Hiçbir edepsizliğinizi, saygısızlığınızı dahi fark etmeyecek derece vahim durumunuz. Utanma duygunuz falan da yok. Burnu falan bırakın, psikiyatra gidin önce.

Hanımefendi çok ciddi psikolojik problemleriniz var. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Aklımda tabii ki kaldınız. Ama bu sizin mühim biri olmanızdan kaynaklanmıyor. Son zamanlarda böyle deli görmemiştim. Epeyce şaşırdım, aklımda kaldı bu delilik. Şifa diliyorum size. Burada herkesle kavga eden bir tipsiniz. Maharet de değil yaptığınız. Hiçbir edepsizliğinizi, saygısızlığınızı dahi fark etmeyecek derece vahim durumunuz. Utanma duygunuz falan da yok. Burnu falan bırakın, psikiyatra gidin önce.
Delilik hiç şüphesiz aptallıktan iyidir. Delilik var olmuş bir zekanın farklılaşması iken aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam etmesidir...

Derim ince bir deri, kanat asimetrim de vardı önceden ama burun ucum da düşük oldugu için hiç farkedilmiyordu. Burun ucum, sırtım ve kanatların tek tarafı çok sert yani ödemli. Ödemler gittikçe burun ucunun sertliği gidip yumuşayıp hafif kendini salınca yine farkedilmeyeceğini düşünüyorum.Sorunum beni rahatsız etmeye devam ederse hocaya ileteceğim süreçle ilgili gördüğüm tavır, hocanın yaklaşımı vs sizleri bilgilendireceğim arkadaşlar.
merhaba, size özel mesaj atamadım. bana özelden yazar mısınız? Ben de Tural Bey e ameliyat oldum:)

Ben de bahsettiğim gibi yaklaşık 1,5 ay önce tural hocaya ameliyat oldum. Süreçle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşarsam mutlaka sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.

Ortadan biraz daha kalın deriliyim ben. Sadece deri kalınlığı etkilemiyor. Mesela yaş, beslenme şekli, sigara kullanımı, cildin ödem tutma süresi...Hepsi etkiliyor. Ben bütün bu konularda dezavantajlıydım. İlk ameliyatımın üzerinden 20 yıl geçmişti. 40 yaşında revizyon oldum. Ameliyat öncesi ve ameliyattan 1 ay sonra ciddi sigara kullanımım oldu. Ödem atmak için bol su içmem gerekiyordu, içmedim. Cildim kalın deriliydi. Yani bütün bunlar tabii ki ödem sürecimi uzattı. Ama bütün bu dezavantajlara rağmen şu an çok düzgün bir burnum var. Şeklen hiçbir sıkıntım yok. Daha önemlisi, eskiden nefes alamazdım. Şimdi gripken bile iyi nefes alıyorum. Hatta eşime şunu demiştim: "20 yıldır ilk kez böyle nefes alıyorum. Fazla hava çekince içime, oksijenden burnum sızlıyor bazen." :) Bu çok önemli. Şeklen güzel burunlar yapan bazı doktorların yaptığı burunlarda nefes problemi oluyor. Yaşlılıkta çok büyük dert bu. Bütün bunları göz önünde bulundurup Tural hocayı tercih ettim ben. Ön görüşmede de hem nefes hem şekil konularında beklentilerimi söyledim. Hatta birkaç burun fotoğrafı gösterdim hocaya. Bazıları için "Bu burun size olmaz" dedi. Bazıları için "Buna en yakın olanı yaparım" dedi. Ama şunu da kabul etmek gerekir: Eldeki malzeme neyse bazen ona göre burun tercih edilir. Yani çok deforme bir burunda yapılacaklar daha kısıtlı olabilir. Hocayla açık açık konuşun beklentilerinizi. Kendisi çok açık, dürüst bir insan. Kimseye de hayal satmıyor.
Merhaba özelden burnunuzun resmini atma şansınız var mı before after yapmış mıydınız peki Nefe is probşeminiz yok deil ml

Ben de bahsettiğim gibi yaklaşık 1,5 ay önce tural hocaya ameliyat oldum. Süreçle ilgili herhangi bir olumsuzluk yaşarsam mutlaka sizlerle paylaşacağım arkadaşlar.
Merhaba özelden önceki ve sonrakı burnunuzu paylaşabilir misiniz rica etsem

Merhaba,
Rica ersem banada özelden yazarmısınız. Şu anki burnunuz nasıl. Bende Tural hoca ile görüştüm, revizyon olmayı düşünüyorum

Merhaba özelden burnunuzun resmini atma şansınız var mı before after yapmış mıydınız peki Nefe is probşeminiz yok deil ml

Merhaba,
Rica ersem banada özelden yazarmısınız. Şu anki burnunuz nasıl. Bende Tural hoca ile görüştüm, revizyon olmayı düşünüyorum
Merhabalar tekrardan, iyileşme sürecim devam etmekte oldugundan paylaşım yapmamıştım çünkü hala ödemlerim var. Nefes problemim öncesinde de çok rahatsız edici değildi ama , nefes şu an daha da iyi. Hala ödemlerim var önden burun kanatları kısmından hafif asimetrim ve genişliğim var iyileşme sürecim tamamlanmadı ama fotoğraf ekliyorum size fikir vermesi açısından..

Eklentiler

• IMG_7628.webp
    IMG_7628.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_7627.webp
    IMG_7627.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 176
Merhaba, güzel ve doğal görünüyor, daha şişlik vardır. Zaten tam kusursuz burunameliyatı da olmuyor. İllaha ufak tefek deformite olabiliyor.

Merhaba, güzel ve doğal görünüyor, daha şişlik vardır. Zaten tam kusursuz burunameliyatı da olmuyor. İllaha ufak tefek deformite olabiliyor.
Teşekkür ederim evet henüz 2 ay oldugu için daha çok ödemli. Mükemmeli zaten bekleyemeyiz. Öncesinde de sıkıntılı bir burnum vardı ve Tural hocanın burnumu olabilecek en iyi duruma getirdiği kanaatindeyim. Zamanla daha da güzelleşip oturacaktır. Tekrardan paylaşım yapacagım sizlere..

Ferruh bingüle revizyon yaptıran var mı arkadaşlar tabıdıklarınızdan vs?

Görüştüğüm doktorlar şöyle dedi, burun kökü törpülense bile oradaki deri kemiğe yapışmazsa burun kökü yine yüksekte kalır. Bunu da baştan öngörmek çok zor. Bu konuda kesin sonuç veren bir teknik var mı bilmiyorum ama varsa da bana söylemediler 😄 velhasıl o kısım şans işi. Ben henüz karar veremedim ama ameliyat olursam konu açıp tecrübelerimi yazacağım.
benimde burun köküm çok yüksekti, burnum yapıldığında göz açıklığım artacak ve avatara döneceğim diye çok korkuyordum. Hatta isim vermeyeyim ankara’da gittiğim bir doktor bile kendi çapında espri yapıp bu tarz şeylere benzetmişti beni hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.Neyse o kök kısmı hala benim gözüme batıyor, çok şükür avatara dönmedim ama burun kökümde diğer insanlarınki gibi normal olmadı yani risk bu sadece şunu bil ki eski halinden çok daha iyi olacaksın

benimde burun köküm çok yüksekti, burnum yapıldığında göz açıklığım artacak ve avatara döneceğim diye çok korkuyordum. Hatta isim vermeyeyim ankara’da gittiğim bir doktor bile kendi çapında espri yapıp bu tarz şeylere benzetmişti beni hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.Neyse o kök kısmı hala benim gözüme batıyor, çok şükür avatara dönmedim ama burun kökümde diğer insanlarınki gibi normal olmadı yani risk bu sadece şunu bil ki eski halinden çok daha iyi olacaksın
Ankarada burnunuzla dalga geçen doktorun baş harfleri F. K mi 😄 o doktorsa eğer, bana da "ne kadar haşmetli bir burnun var küçültelim bunu" demişti gülerek. Alınmadım tabi ama komik de değildi . Bu arada ameliyat oldum ben bir ay olacak neredeyse. Burun köküm hiç gözüme batmıyor şükür ki korktuğum gibi olmadı 🤗

Teşekkür ederim evet henüz 2 ay oldugu için daha çok ödemli. Mükemmeli zaten bekleyemeyiz. Öncesinde de sıkıntılı bir burnum vardı ve Tural hocanın burnumu olabilecek en iyi duruma getirdiği kanaatindeyim. Zamanla daha da güzelleşip oturacaktır. Tekrardan paylaşım yapacagım sizlere..
Merhabalar basligi takipteyim nerdeyse 2 ay daha geçmiş siz revizyonunuzdan memnun musunuz? Ben ucuncu revizyon için arastirma icerisindeyim. Yorumlarinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Evet, şu an açısı tam istediğim gibi oldu.
Merhaba, sizinde 1 yiliniz foldu sanırım daha onceki ameliyatlarimdan biliyorum 1 kusur varsa genelde 1 yil dolunca anlasiliyor, ne dusunuyorsunuz hala memnun musunuz? Yanitlarsaniz cok memnun olurum. Sevgiler💫

Merhabalar basligi takipteyim nerdeyse 2 ay daha geçmiş siz revizyonunuzdan memnun musunuz? Ben ucuncu revizyon için arastirma icerisindeyim. Yorumlarinizi merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba, temmuz ayında 5. Ayımı dolduracagım hala burun ucu sertliğim var ve ödemlerim devam ediyor fakat git gide küçülüp oturup tatlı bir hal aldıgını görüyorum. Şu halimle bile ailem burnumun çok doğal gözüktüğünü söylüyor. Şimdilik bir sıkıntım yok yine bir sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.

Merhaba, sizinde 1 yiliniz foldu sanırım daha onceki ameliyatlarimdan biliyorum 1 kusur varsa genelde 1 yil dolunca anlasiliyor, ne dusunuyorsunuz hala memnun musunuz? Yanitlarsaniz cok memnun olurum. Sevgiler💫
Evet, bir yıl doldu. Hatta 13 ay doldu desem daha doğru olur. Ben burnumdan en baştan beri memnundum. Fakat ödemlerin ne derece olduğunu kestiremediğim için son hâli nasıl olur onu da kestirememiştim. Ama son 1 aydır burnuma bakıyorum; kesinlikle çok daha zarifleşti. Son 1 aydır zarifleşmesine bakınca anladım ki burnumda epey ödem varmış geçen aya kadar bile. Burada fotoğraf paylaşmak istemiyorum ama eğer yüzüm görünmeyecek ama burnumun da son halini anlayabileceğiniz şekilde bir fotoğraf çekip koyabilirsem daha iyi bir fikir oluşur aklınızda. Herkesin süreci farklı. Ben ameliyattan sonra da burnumdan ve nefes alışımdan memnundum ama 1 aydır bu zarifleşmeyi görünce elbette bu hâli daha çok hoşuma gitti. Cildim orta-kalın arası bu arada... Herhangi bir kusur yok yahut bir problem yaşamıyorum. Maalesef, bir türlü bırakamadığım sigaraya rağmen hiçbir şikâyetim yok şu an. Bu arada dediğiniz çok doğru. Çünkü ilk ameliyatımın ardından, 8 ay sonra burnumda çöküntüler görmeye başlamıştım. O ilk ameliyat olduğu hâlde hem de. Revizyon gibi kıkırdak ilavesi yapılmayan, daha kolay bir ameliyattı ve o çöküntüler neredeyse kalın ciltli olduğum halde çok fazla görünüyordu. Cahilliğime, sabırsız zamanlarıma denk geldi; gittim, burnumu mahvettim önceki doktorla. Neyse ki şimdi halloldu.

Başlığın sahibi olarak durum güncellemesi yapıyorum. Bir hanımefendi şu anki durumumu sormuş dün. Fotoğraf yükleyeyim dedim. 2 gün sonra 13 ayım bitmiş olacak. Revizyon sonrası 13 ay oldu diyebiliriz yani. Yüzüm görünsün istemediğim için gizleyebildigim kadar gizledim. Umarım anlaşılır fotoğraflardan. Birkaç açıdan çekmeye çalıştım. Profilden, önden, çaprazdan falan.

Eklentiler

• 1000343569.webp
    1000343569.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 81
  • 1000343571.webp
    1000343571.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000343573.webp
    1000343573.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 1000343570.webp
    1000343570.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 81
Başlığın sahibi olarak durum güncellemesi yapıyorum. Bir hanımefendi şu anki durumumu sormuş dün. Fotoğraf yükleyeyim dedim. 2 gün sonra 13 ayım bitmiş olacak. Revizyon sonrası 13 ay oldu diyebiliriz yani. Yüzüm görünsün istemediğim için gizleyebildigim kadar gizledim. Umarım anlaşılır fotoğraflardan. Birkaç açıdan çekmeye çalıştım. Profilden, önden, çaprazdan falan.
Merhaba, yanitladiginiz için çok teşekkür ederim, bende 3uncu ameliyat için arayista olduğum için epeyce tecrubelendim ve 1 yil dolmadan hiçbir burun ameliyatinin net sonuc gostermeyecegini anladim.

Masallah çok güzel gözüküyor burnunuz, en onemlisi hem goruntusu hem de islevinin iyi olmasi. Bende sanırım Tural Bey'den randevu alicam bu sonbaharda.

Saglicakla kalin.🙌

Back
X