Ankara revizyon öneri

Arkadaşlar geçen hafta tural beyle görüştüm aslında burnum çok kötü değildi yani ucundan rahatsızdım sadece revizyon için gittim hocamıza zor bir burun olduğunu vs anlattı kıkırdak alarak yapacağını söyledi buraya kadar okeydim gerçekten çok başarılı ve güvenilir bir doktor ancak o fiyatlar.. yani kalp ameliyatı bu denli değil. Başka özel doktorlara da gittim 100 150 k arasındaydı hocamız çkk başarılı bundan dolayı hadi piyasanın 2 3 katı yapsın ona da tamadım ancak 700 800k bantları.. yani bunlar çok uç rakamlar maalesef mantığa da pek sığmıyor açıkçası

• Beğen
Reactions: Rhh
Arkadaşlar geçen hafta tural beyle görüştüm aslında burnum çok kötü değildi yani ucundan rahatsızdım sadece revizyon için gittim hocamıza zor bir burun olduğunu vs anlattı kıkırdak alarak yapacağını söyledi buraya kadar okeydim gerçekten çok başarılı ve güvenilir bir doktor ancak o fiyatlar.. yani kalp ameliyatı bu denli değil. Başka özel doktorlara da gittim 100 150 k arasındaydı hocamız çkk başarılı bundan dolayı hadi piyasanın 2 3 katı yapsın ona da tamadım ancak 700 800k bantları.. yani bunlar çok uç rakamlar maalesef mantığa da pek sığmıyor açıkçası
700,800 k nedir bence çok fazla, arkadaşım revizyonu eren taştana oldu çok memnunum diyor oda fiyat olarak pahalıydı ama bu kadarda değildi, Arda Küçükgüven kıkırdak koymadan yapıyor galiba takip ediyorum arayıp bi fiyat alın isterseniz

700,800 k nedir bence çok fazla, arkadaşım revizyonu eren taştana oldu çok memnunum diyor oda fiyat olarak pahalıydı ama bu kadarda değildi, Arda Küçükgüven kıkırdak koymadan yapıyor galiba takip ediyorum arayıp bi fiyat alın isterseniz
Teşekkür ederim pazartesi görüşeceğim 🙏🏻

• Beğen

700-800 mü çok pahalı gerçekten çok yüksek ilk kez mi revizyon olacaksınız neden bu kadar yüksek verdi gerçekten şok geçirdim bu fiyata

• Beğen
700-800 mü çok pahalı gerçekten çok yüksek ilk kez mi revizyon olacaksınız neden bu kadar yüksek verdi gerçekten şok geçirdim bu fiyata
İlk kez olacağım çok absürd bir burnum da yok işin garibi ama 7 8 saat sürecek zor bir ameliyat dedi yine de bu fiyatlar akla hayale sığar şekilde değil üzülerek başka doktor bakacağım :(

• Beğen
İlk kez olacağım çok absürd bir burnum da yok işin garibi ama 7 8 saat sürecek zor bir ameliyat dedi yine de bu fiyatlar akla hayale sığar şekilde değil üzülerek başka doktor bakacağım :(

Normal ameliyatını 5 saat olduğunu düşünürsek ve burda çok zor burnu olup 9-10 saatlik ameliyat olan hastalarını düşünürsek çok yüksek bi fiyat fiyatlarını mı güncelledi neden böyle eren taştanla görüştünüz mü o kaç verir merak ettim birde burnunuzu aşırı merak ettim özelden yazacağım gönderme şansınız var mı

arkadaşlar ben ilk ameliyatımı ankara’da ikincisini istanbul’da revizyon oldum bana özelden yazabilirsiniz
Ankarada kime oldunuz ve neden revizyon olmak durumunda kaldınız ben de ankarada revizyon olmayı düşüniyordum doktorunuz kimdi

Merhaba özelden bana ücret vbilgisi verebilir misiniz ve memnun kaldınız mu sonuçtan

Arkadaşlar ben revizyon oldum Arda Küçükgüven hocaya. Henüz 1. Haftam ama masa fotoğraflarım aynadaki halim çok memnunum benim burnum zor bir vakaydı tek avantajım ilk revizyonumdu Arda hocanın estetik algısı titizliği instagram gönderilerinde çok ilgimi çekti ardından ben online muayene oldum ( uzak bi ildeyim ) hocaya aklımdaki bütün soruları sordum hepsini sabırla cevapladı burnumdaki benim göremediğim onun gördüğü sorunlarıda söyledi . Ameliyata gelirsek burnumun her yerini hoca o kadar titiz çalışmışki hayallerimdekinden de güzel olmuş üstelik hem kapalı hemde kaburgamdan kullanmadan kendi tekniği ile yaptı . 1 senedir ruh gibiydim yeniden doğdum resmen durumumu ara ara güncellerim .Detaylı sorular sormak isterseniz herkese yardımcı olmak isterim arkadaşlar iyi ki Arda hocayı keşfetmişim .

Biraz daha iyileşince burada yeni bir başlıkta açmayı düşünüyorum ama yolun başında doktor arıyorsanız inanın ben 1 senedir cok fazla doktor araştırdım ama içime en en en en sineni Arda hoca oldu kafanızı bulandırmadan muayene olabilirsiniz . Birde eklemeyi unutmuşum benim burun ucum yoktu burun ucunda iyi doktor bulmak çok zor hoca bana burun ucuda yaptı.

Hiç ağrım sızımda olmadı o kadar konforlu 1 hafta gecirdim ki ilk gece bile burnumdan nefes alarak uyudum umarım iyileşme sürecim de çok güzel geçer

Bugün Melih Şahinle görüşmeye gittim görüşmem güzel geçti ücretler de Tural Bey’e göre çok daha uygun

Merhaba başlığa Arda hocayı eklediğiniz için çok teşekkür ederim ben Arda hocaya revizyonumu oldum estetik algısı muhteşem iyi kalpli hastalarına önem veren titiz ve prensip sahibi bir doktor , doktorumdan çok memnunum o mahvolmuş burnumu baştan aşağı düzeltti 🙏🏻

• Beğen
Merhaba başlığa Arda hocayı eklediğiniz için çok teşekkür ederim ben Arda hocaya revizyonumu oldum estetik algısı muhteşem iyi kalpli hastalarına önem veren titiz ve prensip sahibi bir doktor , doktorumdan çok memnunum o mahvolmuş burnumu baştan aşağı düzeltti 🙏🏻
Geçmiş olsun memnun kalmanıza çok sevindim🌸

Back
X