Tüp Bebek Merkezleri ankara şatıroglu nar hastanesı tup bebek

24111990

Mucizem ol
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
1.536
456
173
kaan aydosun hastasıyız 2 gun sonra tesemız bu hastanede olcak ısmını ılk defa duyyorum bulunursa tup bebekte tabıkı daha once yaptıran varmı acaba bu hastanede?

daha önce ertan hoca da muayene olmuştum çok pozitif bir doktor bizi o hastaneye çeken de o oldu. ama benim merak ettiğim aynı doktorda tüp bebek yatıran var mı?

selam canım ben de aynı hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. ertan Öztürk hakkında bilgin var mı? tavsiye edenler oluyor mu?
benım esım 2 gun sonra amalıyat olcak amaıyat özel şatıroglu nar hastanesınde olcak ama amalıyatı kaan aydos yapcak erkek doktorumuz o bızde bu hastaneye ılk defa gıtcez ertan özturk hakında bılgım yok ama hakan satıroglu hakında olumlu seyler duydum sperm cıkarsa tup bebek ıcın doktorla onlar

daha önce ertan hoca da muayene olmuştum çok pozitif bir doktor bizi o hastaneye çeken de o oldu. ama benim merak ettiğim aynı doktorda tüp bebek yatıran var mı?
hakan satırolu gentartta doktorluk yapmıs ısmını yazarsan burdada formları var bu hastane ankara cankayada gıdım bı gorum nasıl bı yer yazarım sana:)

sen daha once gıttın mı hastaneye nasıl?
evet gittim daha önce. doktorundan tut çalışanlara kadar herkes çok ilgili güzel bir hastane. sadece başarı oranlarını bilmiyorum.olumlu sonuç alanlardan yorum almak istiyorum çok önemli. doktor çok olumlu şeyler söyledi çok güzel konuştu bizimle o yüzden orda tüp bebek yaptırmak istiyorum. daha önce de orda muayene oldum rahim filmi çekindim.titiz çalışmaları olsun ilgileri olsun ve bilgi sahibi olması işini bilerek yapması dikkatimi çekti.

evet gittim daha önce. doktorundan tut çalışanlara kadar herkes çok ilgili güzel bir hastane. sadece başarı oranlarını bilmiyorum.olumlu sonuç alanlardan yorum almak istiyorum çok önemli. doktor çok olumlu şeyler söyledi çok güzel konuştu bizimle o yüzden orda tüp bebek yaptırmak istiyorum. daha önce de orda muayene oldum rahim filmi çekindim.titiz çalışmaları olsun ilgileri olsun ve bilgi sahibi olması işini bilerek yapması dikkatimi çekti.
hayırlısı olsun canım hakkımızda ben bu hastene ılgılı bı form bulamadım bılgım yok sadece hakan beyın ıyı olduguna daır yazılar okudum rahım fılmını ne kadara cektıler canım anestezılımı?

evet anestezili 950 tl. histeroskopi çekildi canım.tüplerim dardı açıldı.
benım esımde sorun ama rapor ıcın rahım fılmı ısterlerse bu hastenede bıraz pahalıymıs acıkcası 500 anestesılı duymustumm hastaneye gore degısıyor tabi bızde baslyabılırsek karsılasırız belkı hastenede :) sen ne zaman baslıycaksın tedavıye

benım esımde sorun ama rapor ıcın rahım fılmı ısterlerse bu hastenede bıraz pahalıymıs acıkcası 500 anestesılı duymustumm hastaneye gore degısıyor tabi bızde baslyabılırsek karsılasırız belkı hastenede :) sen ne zaman baslıycaksın tedavıye
ekim de başlamayı düşünüyom.dün adet oldum b dahaki ay başlicaz öyle görünüyor canım. yo canım rapor için rahim filmi şart değil.3 yıl evli olma şartı var.

ekim de başlamayı düşünüyom.dün adet oldum b dahaki ay başlicaz öyle görünüyor canım. yo canım rapor için rahim filmi şart değil.3 yıl evli olma şartı var.
iyi o zamn canım korkuyorumda :) uc yıllık evlıyız benımde adetım yenı bıttı zaten sperm bulunrsa ekımın 6 yıne hasta olcam ozaman tedavıye baslıycaz

iyi o zamn canım korkuyorumda :) uc yıllık evlıyız benımde adetım yenı bıttı zaten sperm bulunrsa ekımın 6 yıne hasta olcam ozaman tedavıye baslıycaz
senin için de hayırlısı olsun inşallah. inşallah sperm bulunur da siz de tedaviye başlarsınız.

hastane tüp bebekte sgk ile anlaşma yapmamış :( o yüzden şatıroğlundan vazgeçtik ücreti çok fazla çünkü. her alanda anlaşmaları var ama tüp bebek hariçç ;( bu da bizim duygularımızın ticarete dönüşmüş hali,kullanan kullanana . güler misin ağlar mısın ?

Hakan Hocam dünyanın en tatlı en pozitif en başarılı hocaların biridir. Candır kendisi. İlk tüp bebek denememizden sonra gebe kaldım. Ticarete döktüğü birsey yok hastalarını çok düşünür ilgilenir. Gerçekten işin piri dir.

Hakan Hocam dünyanın en tatlı en pozitif en başarılı hocaların biridir. Candır kendisi. İlk tüp bebek denememizden sonra gebe kaldım. Ticarete döktüğü birsey yok hastalarını çok düşünür ilgilenir. Gerçekten işin piri dir.
evet çok haklısın işinin piridir. çok başarılı gerçekten de,ona bir diyeceğim yok. benim üzüldüğüm nokta sgk ile anlaşma yapmamaları canım. o parayı verebilecek var veremeyecek var. sgk anlaşması olsaydı rapor çıkartıp indirimden faydalanabilirdik belki de şu an ben de hamile olacaktım !!! bebeğimi taşıyor olabilirdim mutlu olabilirdim bu kadar üzgün olmazdım mesela :(

Allah tan dilerim ki en kisa zamanda hamile kalıp bebeginizi sağlıkla kucağıniza alırsınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Back
X