Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ben de aynı hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. ertan Öztürk hakkında bilgin var mı? tavsiye edenler oluyor mu?Prof. Dr. Hakan Şatıroğlu
İrem Özge Keller
Op. Dr. Ertan Öztür doktorları hakan satıroglu daha oncede genartta calısmıs sanırım
benım esım 2 gun sonra amalıyat olcak amaıyat özel şatıroglu nar hastanesınde olcak ama amalıyatı kaan aydos yapcak erkek doktorumuz o bızde bu hastaneye ılk defa gıtcez ertan özturk hakında bılgım yok ama hakan satıroglu hakında olumlu seyler duydum sperm cıkarsa tup bebek ıcın doktorla onlarselam canım ben de aynı hastanede tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. ertan Öztürk hakkında bilgin var mı? tavsiye edenler oluyor mu?
hakan satırolu gentartta doktorluk yapmıs ısmını yazarsan burdada formları var bu hastane ankara cankayada gıdım bı gorum nasıl bı yer yazarım sana:)daha önce ertan hoca da muayene olmuştum çok pozitif bir doktor bizi o hastaneye çeken de o oldu. ama benim merak ettiğim aynı doktorda tüp bebek yatıran var mı?
sen daha once gıttın mı hastaneye nasıl?hakan satırolu gentartta doktorluk yapmıs ısmını yazarsan burdada formları var bu hastane ankara cankayada gıdım bı gorum nasıl bı yer yazarım sana:)
evet gittim daha önce. doktorundan tut çalışanlara kadar herkes çok ilgili güzel bir hastane. sadece başarı oranlarını bilmiyorum.olumlu sonuç alanlardan yorum almak istiyorum çok önemli. doktor çok olumlu şeyler söyledi çok güzel konuştu bizimle o yüzden orda tüp bebek yaptırmak istiyorum. daha önce de orda muayene oldum rahim filmi çekindim.titiz çalışmaları olsun ilgileri olsun ve bilgi sahibi olması işini bilerek yapması dikkatimi çekti.sen daha once gıttın mı hastaneye nasıl?
hayırlısı olsun canım hakkımızda ben bu hastene ılgılı bı form bulamadım bılgım yok sadece hakan beyın ıyı olduguna daır yazılar okudum rahım fılmını ne kadara cektıler canım anestezılımı?evet gittim daha önce. doktorundan tut çalışanlara kadar herkes çok ilgili güzel bir hastane. sadece başarı oranlarını bilmiyorum.olumlu sonuç alanlardan yorum almak istiyorum çok önemli. doktor çok olumlu şeyler söyledi çok güzel konuştu bizimle o yüzden orda tüp bebek yaptırmak istiyorum. daha önce de orda muayene oldum rahim filmi çekindim.titiz çalışmaları olsun ilgileri olsun ve bilgi sahibi olması işini bilerek yapması dikkatimi çekti.
benım esımde sorun ama rapor ıcın rahım fılmı ısterlerse bu hastenede bıraz pahalıymıs acıkcası 500 anestesılı duymustumm hastaneye gore degısıyor tabi bızde baslyabılırsek karsılasırız belkı hastenede :) sen ne zaman baslıycaksın tedavıyeevet anestezili 950 tl. histeroskopi çekildi canım.tüplerim dardı açıldı.
ekim de başlamayı düşünüyom.dün adet oldum b dahaki ay başlicaz öyle görünüyor canım. yo canım rapor için rahim filmi şart değil.3 yıl evli olma şartı var.benım esımde sorun ama rapor ıcın rahım fılmı ısterlerse bu hastenede bıraz pahalıymıs acıkcası 500 anestesılı duymustumm hastaneye gore degısıyor tabi bızde baslyabılırsek karsılasırız belkı hastenede :) sen ne zaman baslıycaksın tedavıye
iyi o zamn canım korkuyorumda :) uc yıllık evlıyız benımde adetım yenı bıttı zaten sperm bulunrsa ekımın 6 yıne hasta olcam ozaman tedavıye baslıycazekim de başlamayı düşünüyom.dün adet oldum b dahaki ay başlicaz öyle görünüyor canım. yo canım rapor için rahim filmi şart değil.3 yıl evli olma şartı var.
senin için de hayırlısı olsun inşallah. inşallah sperm bulunur da siz de tedaviye başlarsınız.iyi o zamn canım korkuyorumda :) uc yıllık evlıyız benımde adetım yenı bıttı zaten sperm bulunrsa ekımın 6 yıne hasta olcam ozaman tedavıye baslıycaz
insallah canım sansımız az ama allahtan umut kesılmezsenin için de hayırlısı olsun inşallah. inşallah sperm bulunur da siz de tedaviye başlarsınız.
evet çok haklısın işinin piridir. çok başarılı gerçekten de,ona bir diyeceğim yok. benim üzüldüğüm nokta sgk ile anlaşma yapmamaları canım. o parayı verebilecek var veremeyecek var. sgk anlaşması olsaydı rapor çıkartıp indirimden faydalanabilirdik belki de şu an ben de hamile olacaktım !!! bebeğimi taşıyor olabilirdim mutlu olabilirdim bu kadar üzgün olmazdım meselaHakan Hocam dünyanın en tatlı en pozitif en başarılı hocaların biridir. Candır kendisi. İlk tüp bebek denememizden sonra gebe kaldım. Ticarete döktüğü birsey yok hastalarını çok düşünür ilgilenir. Gerçekten işin piri dir.