Ankara şehir hastanesi bilkent

Merhaba sizin normal doğum muydu?
Benim ikinci doğumum olacak Şubat'ta, Gazi ünv.de takipliyim amaa şehir hastanesini düşünüyorum. İlk doğumum sezeryandı, şehir hastanesinde sorun olurmu diye düşünüyorum normal yapmak için bekletirlermi acaba
Merhaba sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Açıkçası açılmanız olursa bekletiyorlar bebek yada anne hayati riske girmediği müddetçe sezeryan için almıyorlar sürekli kontrol altında olursunuz zaten doktorların biri gelip biri gidiyor herşeyi yazıyorlar nst'yi sürekli takip ediyorlar ama yine de muayene olmadan doktorunuz görmeden birşey demek doğru değil diye düşünüyorum

Merhaba sizin normal doğum muydu?
Benim ikinci doğumum olacak Şubat'ta, Gazi ünv.de takipliyim amaa şehir hastanesini düşünüyorum. İlk doğumum sezeryandı, şehir hastanesinde sorun olurmu diye düşünüyorum normal yapmak için bekletirlermi acaba
Evet normal dogum yaptım suyum baya azalmıştı sezeryan istedim korkmuştum birşey olur diye ama sağolsun doktorlarımız çok iyi ve ilgililerdi çok yardımcı oldular

Tam olarak aradığım buydu ilk doğumum o yüzden korkuyorum neyle karşılaşacağımı bilmiyorum normal doğuma zorluyorlar mı bide çok zorlanırsak epidural yapıyolar
Merhaba sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🤲🏻 Öncelikle kendinize ve bebeğinize güvenin korkmanız çok doğal fakat sürekli bunu düşünmeniz bebeğiniz ve sizi strese sokar normal olarak kontrole gittim doktorum yatış verdi çok sakin bir şekilde doktorlar konuşuyorlar ellerinden geldiğince sizi sakinleştirmek için herşeyi yapıyorlar açılmanız olduğu taktirde zaten bekletiyorlar ara da suni sancı vererek yürümenizi istiyorlar ebe hemşireler her daim yanınızda suni sancidan da sakin korkmayın adet olduğunuzu düşününün o şekilde bir sancı arada girip çıkıyor sürekli devam etmiyor doğum anında biraz artıyor sadece çok zorlanırsanız evet epidural yapıyorlar ama ben istemedim hiç açılmam yoktu suyum azdı takip edildi suni sancı ile açılmam oldu nefes egzersizlerini önerebilirim onlar çok işe yarıyor

Back
X