Tüp Bebek Merkezleri Ankara Şehir Hastanesinde veya Başkent Üniversitesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

inadkar usaqlar

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
64
38
8
Merhaba Hanımlar

İlk kez konu açıyorum umarım sıkıntı olmaz. Ben 4 yıllık evliyim. 1 düşük + 3 defa tüp bebek tedavisi geçirdim. 3. tüp bebeği erken dönemde düşürdüm. İlk iki tüp Zübeyde Hanımda oldu. 3. Zekai Tahir Burak ta. Şu anda Zekai Tahir şehir hastanesine taşındı. Burada yaptıranlar var mı yorumlarınız nedir? Başkent Üniversitesi mi Şehir Hastanesi mi karar veremedim.

Merhaba, benzer sureclerden gecmisiz canim. Ben z.hanimda ve baskentte yaptirdim ama olumlu sonuc alamadim. Z.hanimda kobay gibi kullaniyorlar bizi. Herkese ayni ilaclar, olumsuzda yapilmayan aciklamalar, ofis miydi histetoskopi mi onu aglata bagirta anestezisiz yapmalar vs vs hic unutmuyorum o zamanlari...deli gibi idrara sikistirip rezil etmeler kabus gibiydi. Baskente buyuk umutla basladim ama orasi da artik hasta degil de para gibi bakar oldu. Kalabaliklastikca ilgi alaka azaldi. Isin bitince de yuzune bakmiyorlar orada da cok buyuk hayalkirikligi yasadim. Hocaya dogal yolla hamile kaldigimi soyledim bi hayirli olsun demedi. Sehir didindan gidip geliyirdum oldugum sehire ya da yakin yerlede onerecegi biri olup olmadigini sordum donup cebap bile vermedi. Zekai tahiri hic denemedim ama orada bi arkadasim gebe kaldi ilk tedavide omer bey galiba...

Ben henüz transfer olamadığım için bütün süreç hakkında yorum yapamam ama benimle başlayan bir ark daha iptal oldu transferi. onun dışında olumlu sonuç alanlarda olmuş tabiki.
Muayene olurken doktor sadece hemşireye söylerken yumurta sayını duyuyorsun ve iptalden dolayı sadece prowomen verildi ve onu kullanıyorum şu an. Zaten bir dk konuşma zamanı ne bileyim en azından biraz bilgilendirici olabilirlerdi hasta çok zaten gelen giden yine başlama durumum var ama etliğe gidermiyim bilmiyorum. Farklı yerlerde farklı sonuçlar alanlar var olumlu sonuç almaya bağlı bence tavsiye durumu.
Şehir hastanesi ve gatayı araştırıyorum ama gatada daha önce ön görüşmeye gittiğim hoca da takviye vermedi. Şehir hastanesine de bakıcam ulaşımdan dolayı etlik tercih etmiştim stresli bir süreç başlıbaşına.

Şehir hastanesiyle görüşme yaptım. Şöyle bir gariplik var bizim erkek faktör rapor çıkıyor. Benim tüpüm tıkalı ameliyat oldum zübeyde de açılmadı denildi. Zekai Tahir sıkıntı olmadığını yazmış. Anestezili hsg istedim yapmıyoruz özele yönlendiriyoruz dediler. Sonra görüşmeye gittiğim infertilite doktoru eğer burada yaptıracaksan testlerine başlayalım dedi niye zorunlu mu belki rapor alıp özelde yaptıracağım dedim. Burda yaptıracaksın adetin ikinci günü gel dedi. Aylardır kararsız bekliyorum. Oraya gitmemdeki amaç zekai tahir oraya taşındı diye. Zübeyde Hanımdan daha ilgililerdi. Ben zübeyde şiştim davul gibi yumurtalarım sonradan büyüdü ve hiçbirşey yapılmadı sadece hap. Zekai tahirde yumurta toplamadan sonra göndermediler eve varis çorabı giydirip yatırdılar kontrole aldılar ve daha olumlu bir süreç geçirdim pozitifi gördüm ama kaybettim ilerlemedi. ilk tedavide 46 kg başladım 52 kiloyla bitirdim. Zekaide 50 kg başlayıp 52 kg bitirdim süreci hormonlar mahvediyor

Ben ilk ikisini zübeyde hanımda yaptırdım ikinci dondurulmuş embriyoydu param zamanın umudum resmen boşa gitti. ikinci kalite embriyoyu birinci kalite diye dondurdular. Transfere alınca göremiyorum diye diye rastgele bırakıldı embriyo gerçekten olmadı dedim ve olmadı yani. berbat bir süreçti. Bölüm başkanı konuşuyoruz 5 dk sonra sende pko mu vardı diyor. Rahmimin ters olduğunu ikinci transferde fark ettiler. Zekai Tahirin bir eksisi bana göre heyete sen girmiyorsun sorunları direk dile getiremiyorsun o yönü kötüydü. Gatayı da bilmiyorum devlete geçtikten sonra kötü eskisi gibi değil diyorlar

raporlu denemem gerektiğinden mecburen devlete gidicem durumum da yok şu an.
Forumlara baktım ama bulamadım şehir hastanesinde tüp bebeğe giden yokmu hatta konu açacaktım

raporlu denemem gerektiğinden mecburen devlete gidicem durumum da yok şu an.
Forumlara baktım ama bulamadım şehir hastanesinde tüp bebeğe giden yokmu hatta konu açacaktım
Benimde son rapor hakkım var başkent rapora indirim yapıyormuşta bilmiyorum. Direk bunu devlette denesem mi diyorum bir yandan benim maddi yönden yüküm çok fazla. Hiç kimse de gitmemiş heralde kimse konu açmamış buna en iyisi ben açayım dedim belki birileri çıkar. Raporla ilgili bilebildiklerimi anlatabilirim ne merak edersen

Ben de bakındım evet konu açan yok belki birileri yazar buraya.
çalıştığım için ulaşım yönünden kolay ve ilgilibir yerde denemek istiyorum
rapor çıktı onda sorun yok sebepsiz olduğu için 3 yıl bekledik ama olsun

Sebepsiz de embriyo kaliteli olduktan sonra şansı yüksek derler arkadaşım inşallah gönlüne göre verir rabbim. Son tedavimdeki arkadaşım 3 yıl boyunca aşılama yaptırmış ilk tüpde oldu bebeği hamile şu anda az kaldı

Ben ayrıntıyı kaçırmışıımm kusura bakmaa. ya ne kadar güzel maşallah. aldın mı bebeğini kucağına şimdi

Maşallah süphanallah inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli çifter çifter doldursun kucağını. sağlıkla gelsin inşallah. amin bize de dua et bol bol
Amin canim insallah hepimiz o guzel gunleri goruruz. Zaten dua etmek, biraz da moral vermek icin giriyorum hala buraya. Allah isteyen herkese versin...

Amin canim insallah hepimiz o guzel gunleri goruruz. Zaten dua etmek, biraz da moral vermek icin giriyorum hala buraya. Allah isteyen herkese versin...
Amin inşallah isteyenlere versin rabbim istemeyenler neler yapıyor görüyoruz maalesef. isteyen herkese ve içinde de bize inşallah kendi katından evlatlar nasip etsin inşallah

ben de şehir hastanesinde yaptıran olup olmadığını merak ediyorum. bizim rapor hakkımız yok ama yine de devlette denemek istiyorum. çünkü özel 1-2 yerle görüştüm ve pek güven vermediler. şimdiye dek Zübeyde Hanıma gittim, orada da çok az bilgi veriyorlar. arada kaldım. inşaallah tecrübeli birileri yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…