- 24 Haziran 2019
- 8
- 1
- 86
- Konu Sahibi inadkar usaqlar
-
Zubeyde Hanimi tavsiye etmem cunku beni bosu bosuna tup bebek icin aldilar, ilacla tedavi olabilecekken tupe mecbur biraktilar. Test vb seyleri hatali, bu kisisel fikrim degil cok kisiden duydum. Tup bebek bolumleri icin kobay ariyorlar. Sehir hastanesine yorum yapamam ama ben guvenmem. Yaptiracak olsam tercihimi gazi - hacettepe - gatadan yana kullanirdim. Cok uzun sure ilgi alanim oldugu icin bu hastanelerden olumlu donuslerle cok karsilastim.ben de şehir hastanesinde yaptıran olup olmadığını merak ediyorum. bizim rapor hakkımız yok ama yine de devlette denemek istiyorum. çünkü özel 1-2 yerle görüştüm ve pek güven vermediler. şimdiye dek Zübeyde Hanıma gittim, orada da çok az bilgi veriyorlar. arada kaldım. inşaallah tecrübeli birileri yazar.
Cok sasirmadim... genelde tedavisi yukaek masrafli hastalari daha cok tercih ediyor. Pratik, hemen cozulebilecek bir sey varsa cok ilgilenilmiyor...Ben bir sene Hulusi hocaya gittim baskentte.. yumurta rezervim cok azdi.. yumurta gordugu halde aylarca toplamadi bugun git diger ay gel deyip durdu... ve bende rahimde perde olmasina ragmen bunu bana soylemedi surekli esinizle deneyin dedi.. perde ta vajinadan baslayan ve cok kalin bi perdeydi muaynelerde farketmemesi ultrasonda gormemesi imkansiz yani... oyle hamile kalsam ya dusuk yapardim ya bebegim erken dogar ya zar zor yasar yada engelli olurdu... ha buna ragmen 1 yilin sonunda neden mi biraktim gitmeyi?? En son rezervim oyle azaldi ki senin cocugun buralarda olmaz sen artik kibrisi fln dusun dedi...cok umursamaz davrandi bana hiic memnun kalmadim...
Bu arada perde ameliyatimi oldum ve 30 haftalik hamileyim... o beni aglattigi geceleri gunduzleri Allaha havale ediyorum..
Cok sasirmadim... genelde tedavisi yukaek masrafli hastalari daha cok tercih ediyor. Pratik, hemen cozulebilecek bir sey varsa cok ilgilenilmiyor...
Baya git kibrisa dedi yani... cok ilginc ya..ne bileyim mesela cok mu dik ya da ukala bir hastaydiniz veya ne bileyim cok mu olumsuzdunuz ki? Art niyetle demiyorum bunlari yani senin tedavini reddetmesi icin sebep ariyorum. Ben daha hazmedemedim de galiba... bana transferden sonra ignelerden birini eksik kullandirmislar.Aslinda bendim iste o.. baya para dokebilirdim yani onlara cunku once rahim ameliyati sonra tup bebek ugrascakti yumurta toplayip... amaaa hiiiic orali olmadi her ay bombos umutlarla gittim geldim her seferinde 4 5 saat orda bekledim...ta ki adam bana senden bi halt olmaz diyene kadar..
Baya git kibrisa dedi yani... cok ilginc ya..ne bileyim mesela cok mu dik ya da ukala bir hastaydiniz veya ne bileyim cok mu olumsuzdunuz ki? Art niyetle demiyorum bunlari yani senin tedavini reddetmesi icin sebep ariyorum. Ben daha hazmedemedim de galiba... bana transferden sonra ignelerden birini eksik kullandirmislar.
Uzucu tecrubeler ama olsun cok sukur siz de kucaginiza almak uzeresiniz :) valla benimki tup bebek degil. Embriyo yerine kese gelisti bende, tutturdu dusuk yaptiricaz diye. Arastirdim ve dogal dusuk olmayip ilacla olunca agrili bir surecmis. Zaten agri esigim dusuk...bi de ilacla dusuk gerceklesmezse kuretaj yapilacak. Psikolojim zaten kotu, 3 gun dusuk icin yeni dogum yapmis kadiarla ayni katta yaticam, dusuk olmazsa kuretaja giricem. Pes dedim ciktim gittim baska bir ozel hastaneye kuretaj oldum ciktim. 2 ay sonra dogal sekilde hamile kaldim neyseki :) hic beklemiyordum ama oldu iste bir supriz bir mucize.Yok canim olur mu.. adamin agzina bakiyodum her gittigmzde... bu ay olcak mi yapacaz mi diye...
Elim bos geri yolluyodu her ay yollarda aglayarak eve donuyodum..
Siz ama cok sukur ona ragmen hamilesiniz dimi..
Bos verin bebeginiz iyiyse artik... bazi doktorlarin yuzunu gercekten seytan gorsun...
Zübeyde hanımda tavsiye etmem. 2 defa yaptırdım resmen öylesine yani giden umutlarım param yazık oldu diyebilirm. 3. tedavimi zekai tahir burakta yaptırdım. onlar çok daha ilgililer yalnızca heyete giremiyorsunuz o sıkıntıydı bence. son aşamada düşüğüm olduktan sonra hiç bi açıklama olmadı orası kötüydü. ve genetik test istemediler 3. olduğu halde. ben kendim gidip yaptırdım. ama transfer aşamasında embriyologlarla bire bir görüşüyorsunuz. Bende başkent üni. ve şehir hastanesi arasında kaldım. Şehir hastanesine zekai tahir burak ekibi gitti ve makineler yenilendi o yönden pozitifim oraya karşı. ama Başkent hulusi bey kafamı karıştırdı buradaki yorumlar. Buradan giden birçok kişi gatadan pek memnun olan yok. Gazi üniversitesi çok iyiydi ahmet-mehmet erdem orada diye ama onlarda şimdi özele geçti çok pahalı görüştüm. etlik bilmiyorum tırıs geçin bence önünden. Gerçi nasip bir yerde yaben de şehir hastanesinde yaptıran olup olmadığını merak ediyorum. bizim rapor hakkımız yok ama yine de devlette denemek istiyorum. çünkü özel 1-2 yerle görüştüm ve pek güven vermediler. şimdiye dek Zübeyde Hanıma gittim, orada da çok az bilgi veriyorlar. arada kaldım. inşaallah tecrübeli birileri yazar.
Suan ozeller bile yeni hasta almiyor. Baskent tedavi surecinde olanlari bile durdurdu. Vardir her seyde bir hayir....Etlikte de deneyenlerden olumlu haberler alanlar olmuş benimde tercihimdi çünkü mesafe yakındı şehir hastanesi baya uzak kalıyor 1,45dk yollarda geçti sadece test verdim orada ve evrakların toparlanması için gidip gelmem gerekiyor şu an karar veremedim nerede yaptıracağıma her haliyle rapor geçen yer arıyorum.
Şu an koronodan dolayı Etlik yeni hasta almıyormuş diye duydum
Gata yaş şartından dolayı kabul etmedi lanet sistemleri çok eskide kalmış bütün heryerde geçen kanun maddesi nedense gatada geçmemiş ve çok eski bir hastane bakımsızda sayılır, bir hoca için oraya gitmeyi çok istedim ama olmadı. Rapor kabul etmedi.
Gazi için hiç olumlu bir yorum duymadım bana çok yakın olmasına rağmen.
Şehir hastanesine gittim ama pek konuşana rastlamadım tüp bebekte olumlu yada olumsuz yorum duyamadım ve doktor testleri sil baştan istedi
Çalışan için baya zor oluyor tek bildiğim bu.
Doğrudur ortalık çok karışık. Biz yaptıracağımız testleri yaptıramıyoruz korkudan gidipteSuan ozeller bile yeni hasta almiyor. Baskent tedavi surecinde olanlari bile durdurdu. Vardir her seyde bir hayir....
Hayırlı olsun sehır hastanesinden sonuc aldınmı seninle görüşmek isterim özelden yazabilirmymMerhaba, benzer sureclerden gecmisiz canim. Ben z.hanimda ve baskentte yaptirdim ama olumlu sonuc alamadim. Z.hanimda kobay gibi kullaniyorlar bizi. Herkese ayni ilaclar, olumsuzda yapilmayan aciklamalar, ofis miydi histetoskopi mi onu aglata bagirta anestezisiz yapmalar vs vs hic unutmuyorum o zamanlari...deli gibi idrara sikistirip rezil etmeler kabus gibiydi. Baskente buyuk umutla basladim ama orasi da artik hasta degil de para gibi bakar oldu. Kalabaliklastikca ilgi alaka azaldi. Isin bitince de yuzune bakmiyorlar orada da cok buyuk hayalkirikligi yasadim. Hocaya dogal yolla hamile kaldigimi soyledim bi hayirli olsun demedi. Sehir didindan gidip geliyirdum oldugum sehire ya da yakin yerlede onerecegi biri olup olmadigini sordum donup cebap bile vermedi. Zekai tahiri hic denemedim ama orada bi arkadasim gebe kaldi ilk tedavide omer bey galiba...
Çok üzüldüm. umarım bir daha ki sefere isteyen herkese nasip eder rabbim. Bende başkentle şehir hastanesi arasında kararsızdım. zekai tahirde neden o kadar uzadı ki senin ben başladım hızlıca testler yapıldı ikinci aya hemen tedaviye başlamıştım. gerçi yeni başlarken uzun sürebiliyor galiba bende Zübeyde hanıma 6 ay boyunca hatta öncesinde 1 sene daha gittim geldimMerhaba arkadaşlar.ben Zekai Tahir taşınmadan önce asilamalarim olmuştu.tabi olumsuz oldu. Tüp bebeğe bir türlü geçmemiştik. Her ay bir sorun çıkıyordu. Ofisi bile ben zorla yaptırdım. Ki o ay boş geçmesin diye. Baktım tüp bebek yapmayacaklar burda. Başkent göğsen beye gittim. Çok cana yakın çok ilgili. Hemen tedaviye başlamadan. Bir kaç vitamin verdi. Yumurtam az olduğu halde bana hep olumlu konuştu.tedavim olumlu oldu. Kalp duyduktan iki gün sonra kanamam oldu ve gitti bebeğim. Ben memnunum doktorumdan bundan sonra ne yaparım bilmiyorum.
Z.hanim ve baskentHangi hastanede yaptırdınız
Bende eskileri Zübeyde ve zekai tahirde yaptırdım ama şu anda kararsızım hala gidemedimHangi hastanede yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?