Tüp Bebek Merkezleri Ankara Şehir Hastanesinde veya Başkent Üniversitesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok sagol canım bugun adet günüm bakalım adet agrıları var ama inşallah olmam da zübeyde hanımda hsg falan çekildi aşılama yapılacaktı ama virüsten dolayı kaldı özellerde aşılama için 4bin tl istiyor

Zübeyde hanım kesinlikle tavsiye etmem ben şahsi kanaatim. Devlet hastaneleri arasında deneyim açısından şehir hastanesi daha iyi sanki yani aslında zekai tahir burak hastanesinin doktorları

Aynen canım bende sadece hsg ve sperm testini yaptırdım zübeyde hanımda hiçbir problem çıkmadı eşim de de bende de bende çok doktora gittim hepsinde eşim test verdi ama problem yok denildi şehir hastanesine gidicem o yüzden sen başladın mı tedaviye tüp bebek için

Hayırlısı canım inşallah tez zamanda evladını kucagına alırsın bende bugun geldim şehir hastanesine bakalım ne diyecekler bu sene yapılan testlerimide getirdim inşallah hepimiz için hayırlı olur

Selam arkadaşlar.
Benim de pandemi den dolayı histereskopi ameliyatım ertelendi 5 aydır ameliyatların açılmasını bekliyorum. Zübeyde hanım'a gidiyorum tedavi için orada yapılacaktı ameliyatım ama hala beklemedeyim. Geçen pazartesi Başkent hastanesine gittim yarın sonucumuz için tekrar hoca ile görüşeceğiz. Başkent Hastanesi'nde ameliyatlar tedaviler yapılıyor. Zübeyde hanım'a giden var mı bu arada tedavisi devam eden var mı

zübeyde hanıma önceki tedavilerimde gittim. kafanı karıştırmak olmasın ben hiç memnun kalmadım

Ben hala zübeyde hanıma devam canım aşılama yapıldı yani yumurta çatlatıldı bi de jel verildi Virüsten dolayı sperm bırakılmıyo rahme sadece yumurta takibi ve çatlatma ignesi şuanlık skntı yok

BEN HİÇ BAKMAMIŞTIM ALIRKEN FARK OLDUĞUNU DA BİLMİYORDUM İLKTE. HASTANE YAKININDAN ECZANEDEN ALDIM HEP GENELDE ZATEN KUYRUK GİBİ HERKES AYNI YERE GİRİYOR BAZILARINI TEK YERDE BULAMADIĞIMIZ İÇİN HASTANE YAKININI TERCİH ETMİŞTİM.

Malum pandemi den dolayı gidemiyorum zübeydeye. Başkent hastanesinde histeroskopi
Olacağım.Ondan sonra bekleyeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…