- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
- Konu Sahibi inadkar usaqlar
-
Basliycam bana diyosaniz 10 undan sonra nasipseşu anda tedaviye başladınız mı siz yaptırıyor musunuz
gürganda mı başlayacaksınız? hayırlı olsun tedaviniz. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBasliycam bana diyosaniz 10 undan sonra nasipse
Yok başka bı klinikte Gürgan cüzdan olarak biraz uçuk amin cümlemizin inşallahgürganda mı başlayacaksınız? hayırlı olsun tedaviniz. rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Başkenti bilmiyorum ama şehir hastanesi başladı normalleşme sürecinde. bende bayramdan önce gittim hala devam ediyorKızlar başkent veya şehir hastanesi tüp bebek tedavisi yapıyormu virüsten dolayı bilginiz var mı
Zübeyde hanım kesinlikle tavsiye etmem ben şahsi kanaatim. Devlet hastaneleri arasında deneyim açısından şehir hastanesi daha iyi sanki yani aslında zekai tahir burak hastanesinin doktorlarıÇok sagol canım bugun adet günüm bakalım adet agrıları var ama inşallah olmam da zübeyde hanımda hsg falan çekildi aşılama yapılacaktı ama virüsten dolayı kaldı özellerde aşılama için 4bin tl istiyor
Baskent yapıyorKızlar başkent veya şehir hastanesi tüp bebek tedavisi yapıyormu virüsten dolayı bilginiz var mı
zübeyde hanıma önceki tedavilerimde gittim. kafanı karıştırmak olmasın ben hiç memnun kalmadımSelam arkadaşlar.
Benim de pandemi den dolayı histereskopi ameliyatım ertelendi 5 aydır ameliyatların açılmasını bekliyorum. Zübeyde hanım'a gidiyorum tedavi için orada yapılacaktı ameliyatım ama hala beklemedeyim. Geçen pazartesi Başkent hastanesine gittim yarın sonucumuz için tekrar hoca ile görüşeceğiz. Başkent Hastanesi'nde ameliyatlar tedaviler yapılıyor. Zübeyde hanım'a giden var mı bu arada tedavisi devam eden var mı
nasip pandemiden dolayı bizim tedavimizde ilerleyemiyor başlamak üzereydi ama devam edemedik henüz. bir an önce bitsin dilerim bu süreçMalum pandemi den dolayı gidemiyorum zübeydeye. Başkent hastanesinde histeroskopi
Olacağım.Ondan sonra bekleyeceğim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?