Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ankara şehri sima kır düğünü için bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin...
2014 Eylülünde düğün yapmak için gittik görüştük...nişanlımla henüz gidemedim...Benim çok hoşuma gitti...fiyatlarda iyi...ama tek günümüz olduğu için daha çok bilgi istiyorum...düğüne katılan var mı.............
2014 Eylülünde düğün yapmak için gittik görüştük...nişanlımla henüz gidemedim...Benim çok hoşuma gitti...fiyatlarda iyi...ama tek günümüz olduğu için daha çok bilgi istiyorum...düğüne katılan var mı.............
benim düğünüm 16 temmuz 2012de orda oldu hiçbir sorun yaşamadım herşeyle tek tek ilgilendiler handan hanım ve sezin hanım her konuda yardımcı oldular tavsiye ederim bi daha evlensem yine orayı seçerim
teşekkürler...bende hem sezin hn la hem handan hn la görüştüm banada çok samimi geldiler...cumartesi düğün izleyeceğiz...pazarda kısmetse imza atacağız.....