Canımmmmmm ben süper bir kuaför buldum. Tabii benim açımdan süper seninde gidip görüşmeni mutlaka tavsiye ediyorummTrend Kuaför istersen numarasını falanda veririm. Kendi yaptıkları modelleri gösterdiler bana bilgisayardan tesettürlü tabii ki ben bayıldım. Açıkları bilemiyorum ama gidip görüşmende yarar var derim...
kıslar, 8 ağustosta evleniyorum inşallah, ben ankarada oturmuyorum ama orda olcak düğünüm, sincanda gelin başımı yaptırabileceğim iyi bir kuaför arıyorum yardımcı olabilirmisiniz, çok moralim bozuk, bilmiyorum etmiyorum, ama şimdiden birkaç isim öğrenebilirsem gidip geldikçe deneyebilirim ooraları ziyaret edebilirim, yardımcı olurmusunuz lütfen :a015:
Canımmmmmm ben süper bir kuaför buldum. Tabii benim açımdan süper seninde gidip görüşmeni mutlaka tavsiye ediyorummTrend Kuaför istersen numarasını falanda veririm. Kendi yaptıkları modelleri gösterdiler bana bilgisayardan tesettürlü tabii ki ben bayıldım. Açıkları bilemiyorum ama gidip görüşmende yarar var derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?