ankara tıp fakültesinde temmuzda tüp bebeğe başlayacak olan var mı

IHLAMUR01

EN BÜYÜK İSRAF NEFESLERİ BOŞA GEÇİRMEKTİR.
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2010
357
28
118
merhaba arkadaşlar.temmuzda ankara tıp fakültesinde tüp bebeğe başlayacak olan varmı?bugün ben yolcuyum inş.

merhaba arkadaşlar.temmuzda ankara tıp fakültesinde tüp bebeğe başlayacak olan varmı?bugün ben yolcuyum inş.
arkadaşlar hiç kimse yok mu temmuzda tüp bebeğe ankara tıp fakültesinde başlayacak?

canım ben tüp bebek tedavisi için gitmicem ama doğumu orda yapmayı düşünüyorum

allah kolaylık versin.temmuzun 2.haftası tahminen tüp bebeğe başlayacağız nasipse tüp bebeği tedavisine başlayacak yokmu acaba ankara tıp fakültesinde?

canım ben başladım Allahın izniyle fakültede tedaviye transferimin 5. günü bakalım doktorum batuhan bey ben çok memnunu umarım sonucumda pozitif olur dua ein:)) sende aynı memnuniyeti alırsın inşallah cnm sonlarımız güzel olur

merhaba canım ben varım kısmetse bizde temmuzun 2. haftası başlayacağız
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.inş.bugün adetimin 1.günü eşim mikrotese olacak k.hocaya özel 1 merkezde.bende ankara tıp fakültesinde batuhan doktor bakacakmış herkes çok memnun inş.iyi 1 doktordur.sanırım benim işlemlerim bitince sen geleceksin.yada bitmeye yakın.il dışındanmı ankaradan mı?biz il dışından geliyoruz.hayırlısı olsun bugün hacı bayram veli nin türbesine gittik çok dua ettim inş.allahım hepimizin işini gücünü rast getirsin inş.hep iyi insanlarla karşılaştırsın.k.hoca 1 melek.inşallah batuhan hoca da öyledir.

amin inşalah.biz ankaradayız.benim daha 10 günüm var adetime .Zaten 2 doktor varmış batuhan ve cem bey ikiside iyi doktorlarmış.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…