• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Tüp bebek Doktor önerisi

Bb tup bebek merkezine giden varmı bora bugra kardesler var

Merhaba. Sizlere tüp bebek tecrübelerimi paylaşıyım önce.Amh değerim düşük az yumurta çıkıyor. Ben 4 kez tüp bebek denedim. İlk Süleyman Akarsu doktorumdu kendi kliniği var işlemleri novaart veya alife da yapıyor. 2 yumurta topladı 1 tanesi 3. Gün embriyosu taze transfer yaptı negatifti. Olumsuz olacağını bile bile transfer yapmıştı hocadan pek memnun kaldığım söylenemez. 2 ve 3. Denememi Bahçeci Berfu hocada yaptık. 4 yumurta topladı 2 tane 5. Gün embriyosu olarak donduruldu daha sonra tanesi transfer edildi ama 7 haftalık düşük yaptım 2. De pozitifti fakat sağlıksız gebelik dendi malesef oda olmadı. Merkeze gittiğimizde minimum 2 saat muayene sırası bekliyorduk bu çok yorucu olmuştu bizim için. Son denememi novaart Ahmet hocada denedim. Hoca çok iyi çok cana yakın ama embriyologlar hakkında aynı şeyi söylemem hoca muayenede bana 4 5 belki daha fazla yumurta toplarız demişti ama 2 tane toplandı opu ya hocanın kendisi girmemişti. Ben aramasam embriyologlar arayıp bilgi vermedi. Sonunda ulaştığımda döllenme olmadı yumurtada spermde iyiydi ama niye böyle oldu anlamadık dediler. Bu merkezde 4. Denememde sona erdi. Şimdi 5 deneme için doktor önerisine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 🌸
Canım bir an önce Allah nasip etsin inşallah kavuşursun bebeğine . Bende Süleyman akarsu düşünürken yazın önüme denk geldi nasıl bir hoca ücret ne talep etti. Daha önceleri başka sebepten muayene olmuştum kendisine sıcak biriydi ama bilgi verebilir misin biraz rica etsem

Canım bir an önce Allah nasip etsin inşallah kavuşursun bebeğine . Bende Süleyman akarsu düşünürken yazın önüme denk geldi nasıl bir hoca ücret ne talep etti. Daha önceleri başka sebepten muayene olmuştum kendisine sıcak biriydi ama bilgi verebilir misin biraz rica etsem
İsteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk denemem süleyman hocada yapmıştım çok açıklayıcı tatmin edici konuşmuyordu. Birde yumurta sayısı çok azdı o 2 tane topladı 1 tanesi 3. Güne oda kalitesi iyi değildi bunu bile bile transfer yaptı ve tabiki tutmadı. Bahçecide denedim sonra daha fazla yumurta çıktı 2 transfer oldum ikiside pozitifti ama düşük yaptım. Şimdi yine bahçeciye başladım genetik test verdik sonuçların çıkmasını bekliyorum

İsteyen herkese nasip etsin inşallah. İlk denemem süleyman hocada yapmıştım çok açıklayıcı tatmin edici konuşmuyordu. Birde yumurta sayısı çok azdı o 2 tane topladı 1 tanesi 3. Güne oda kalitesi iyi değildi bunu bile bile transfer yaptı ve tabiki tutmadı. Bahçecide denedim sonra daha fazla yumurta çıktı 2 transfer oldum ikiside pozitifti ama düşük yaptım. Şimdi yine bahçeciye başladım genetik test verdik sonuçların çıkmasını bekliyorum
Merhaba,
Ben de kuzenimin olumlu tecrübesi üzerine Bahçeci Berfu Hanım ile tedaviye başladım. Ancak merkezdeki koordinatör denilen kişinin tavırları biraz kötü hissetmeme sebep oldu. İlk muayenede hoca hsg ve spermiyogram istedi sonuçları alıp bir sonraki adette gelin dedi. Klinikten çıkarken koordinatör hanım fiyatla ilgili bilgi verdi. Gittiğimizde aralık sonuydu. Bu fiyat 2026da değişecek, faydalanmak isterseniz hemen karar verin dedi. Henüz tetkik sonuçları ortada yokken böyle baskı yapması hiç hoş değil. Ve gerçekten de 125 bin olan başlangıç fiyatı 152 bin oldu. Bir yanda düşük amh ile geç kalmış olmanın Yarattığı üzüntü ve çaresizlik bir yandan bu çaresizliğinizden faydalanmak ister gibi bir tutum. Çok mutsuz ve çaresizim.

Merhaba,
Ben de kuzenimin olumlu tecrübesi üzerine Bahçeci Berfu Hanım ile tedaviye başladım. Ancak merkezdeki koordinatör denilen kişinin tavırları biraz kötü hissetmeme sebep oldu. İlk muayenede hoca hsg ve spermiyogram istedi sonuçları alıp bir sonraki adette gelin dedi. Klinikten çıkarken koordinatör hanım fiyatla ilgili bilgi verdi. Gittiğimizde aralık sonuydu. Bu fiyat 2026da değişecek, faydalanmak isterseniz hemen karar verin dedi. Henüz tetkik sonuçları ortada yokken böyle baskı yapması hiç hoş değil. Ve gerçekten de 125 bin olan başlangıç fiyatı 152 bin oldu. Bir yanda düşük amh ile geç kalmış olmanın Yarattığı üzüntü ve çaresizlik bir yandan bu çaresizliğinizden faydalanmak ister gibi bir tutum. Çok mutsuz ve çaresizim.
Çok haklısınız bahçeciye gitmeniz için demiyorum ama tüp bebek merkezlerinin çoğu böyle malesef. Nasılsa başka seçenekleri yok elleri mahkum nasılsa diye düşünüyorlar bizde malesef denize düşen yılana sarılır diyoruz

Bende 2 taneye indirdim kendimce de biri Centrum bu hafta ön görüşmeye gideceğim. İnş hepimizin dileği gerçek olur
Canım naptın gittin mi centruma
Ben de şimdi bb tüp bebek merkezi ile arada kaldım

Canım naptın gittin mi centruma
Ben de şimdi bb tüp bebek merkezi ile arada kaldım
Canım Centrum gitmedim Fsh ım yüksek çıktı nova arta gittim Ahmet hoca çok tatlı ama bu değerle bu ay olmaz dedi ni daha ki ay Prp ve Eksozom önerdi direk:( üzüldüm yani bugün fsh düşüren bişi de yok anladığım kadarıyla:( sen ne yaptın nerelere gittin fsh ın kaç bakıldı mı?

Canım Centrum gitmedim Fsh ım yüksek çıktı nova arta gittim Ahmet hoca çok tatlı ama bu değerle bu ay olmaz dedi ni daha ki ay Prp ve Eksozom önerdi direk:( üzüldüm yani bugün fsh düşüren bişi de yok anladığım kadarıyla:( sen ne yaptın nerelere gittin fsh ın kaç bakıldı mı?
Yok canm bakılmadı ben berfu hocaya muayene oldum
Benim eşimin sperm sayısı az

Yok canm bakılmadı ben berfu hocaya muayene oldum
Benim eşimin sperm sayısı az
Bahçeci yani o nasıl? Berfu hocayı da duydum ama hiç gitmedim. Senin daha şansın var yumurta işleri en sıkıntılı konu sanırım ya :(

Bahçeci yani o nasıl? Berfu hocayı da duydum ama hiç gitmedim. Senin daha şansın var yumurta işleri en sıkıntılı konu sanırım ya :(
[/QUOTE sperm sayımız cok
Eşimin sperm sayısı cok az canm birkaç bin toplam sayı
Bakalım bb yi araştırdım erkek faktöründe
Laboratuvar çok önemli

Bahçeci berfu hoca iyi de ürologu pek beğenmedi eşim bir de biraz maliyetli geldi bahçeci

Anladım, inş güzel sonuçlar alırız haber verin bize de
Canım biz centruma gidecektik son anda kararımızı değiştirdik bb tüp bebek merkezine gittik buğra hoca ile görüştük
Gayet pozitif bir insan kendisi
Oradan devam edeceğiz inşallah

Canım biz centruma gidecektik son anda kararımızı değiştirdik bb tüp bebek merkezine gittik buğra hoca ile görüştük
Gayet pozitif bir insan kendisi
Oradan devam edeceğiz inşallah
Bende inceledim bb yi çok güzel duruyo açıkçası inş en kısa süre de olur. Düşük amh ta orası mı tam olarak emin olamadım ama-/ senle durumumuz farklı

Bb tup bebek merkezine giden varmı bora bugra kardesler var
Ben gittim PCOS'um var Bora Hoca ile başladık ama hemen tüp bebek önermedi diyete başladım uzmanlarıyla, bakalım umarım güzel gider. İlgileri iyiydi

Ben gittim PCOS'um var Bora Hoca ile başladık ama hemen tüp bebek önermedi diyete başladım uzmanlarıyla, bakalım umarım güzel gider. İlgileri iyiydi
Ne kadardı kilonız benim 14 fazlammvar

Prp eksozomdan önce 2 genopeptyl adetin 2. Günü sonraki gün de 1 genopeptyl ile baskılanma denendi mi ?

Back
X