ben ankara tüp bebekte 2. deneme yaptırdım,ilk denememde polikistikover olduğunu defalarca söylememe rağmen hiç bir önlem almadılar ve sonucunda yumurtalıklarım su topladı (ohss)(yumurtaların ilaçlara aşırı tepki vermesi) buna rağmen 1 ay ara verilmesi gerekirken beni tehdit vari bi şekilde şimdi yapmazsak bir daha elimizde embriyo kalmayabilir diye transfere mecbur bıraktılar netice belli.2. denememde 3 tane dondurulmuş embriyom olmasına rağmen çözülme anında 2 embriyomun öldüğünü 1 tanesinin sağlam kaldığını söylediler,bize verilen transfer edilecek embriyonun resmi bizim anladığımız kadarıyla çok normal değildi ilk embriyoya nazaran pusluydu,bu embriyoyu transfer ettiler sonuç gene hüsran,diğer bi olay,labratuvar ortamı transferden sonra seni dinlenme odasına götürürlerken diğer bir sedyeye kendi çabanla geçmek durumunda kalıyosun yani ister istemez kendini kasmak zorunda kalıyosun ,dinlenme odasında senin fazla kalmana müsade etmiyolar ,en fazla 1 saat yatabiliyosun ,ve dinlenme odasında resmen hamam böceği gördük ,hatta eşim yakaladı dışarı attı,kesinlikle tek düşünceleri para,işinin ehli insanlar değiller,ben sana kesinlikle önermiyorum,hepimizin hakkınızda hayırlısı olsun. allah gönlümüze göre versin...