• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Ankara tüp bebek merkezi hakkında yorum

forwomen

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
13
0
6
35
Ankara
ben ankara tüp bebekte 2. deneme yaptırdım,ilk denememde polikistikover olduğunu defalarca söylememe rağmen hiç bir önlem almadılar ve sonucunda yumurtalıklarım su topladı (ohss)(yumurtaların ilaçlara aşırı tepki vermesi) buna rağmen 1 ay ara verilmesi gerekirken beni tehdit vari bi şekilde şimdi yapmazsak bir daha elimizde embriyo kalmayabilir diye transfere mecbur bıraktılar netice belli.2. denememde 3 tane dondurulmuş embriyom olmasına rağmen çözülme anında 2 embriyomun öldüğünü 1 tanesinin sağlam kaldığını söylediler,bize verilen transfer edilecek embriyonun resmi bizim anladığımız kadarıyla çok normal değildi ilk embriyoya nazaran pusluydu,bu embriyoyu transfer ettiler sonuç gene hüsran,diğer bi olay,labratuvar ortamı transferden sonra seni dinlenme odasına götürürlerken diğer bir sedyeye kendi çabanla geçmek durumunda kalıyosun yani ister istemez kendini kasmak zorunda kalıyosun ,dinlenme odasında senin fazla kalmana müsade etmiyolar ,en fazla 1 saat yatabiliyosun ,ve dinlenme odasında resmen hamam böceği gördük ,hatta eşim yakaladı dışarı attı,kesinlikle tek düşünceleri para,işinin ehli insanlar değiller,ben sana kesinlikle önermiyorum,hepimizin hakkınızda hayırlısı olsun. allah gönlümüze göre versin...

İlk denemem 2014 yılında oradaydı. 2. denemeyi etimedde yaptım. Aralarında kıyaslama yapacak olursam 2. de her bakımdan çok daha iyi ilgi alaka gördüm. Aralarında dağlar kadar fark var. Ankara tüp bebekte neredeyse hiç bir konuda bilgilendirilmedim. İğneleri nasıl vuracağımı bile internetten izleyerek öğrendim. 2. merkezde öğrenmem için ilk iğnemi beraber yaptık. Transfer sonrası muamele de çok farklıydı. Sürgü denen şeyi kullanamadım. Kullanabilmem için süre bile tanımadılar. sıkışık vaziyette dayanabildiğim kadar dayanıp sonunda tuvalete gittim. 2. denememde bu sefer fazla su içmedim onun da çaresini buldular. Sonunda sıkışık olmadığım için dilediğimce yattım. Doktorum değildi ama arada bir yumurta takibinde gördüğüm Cem Bey çok iyiydi. Keşke doktorum o olsaymış. Hafızamda en azından iyi bir şey kalırdı.

Back