Ankara tüp bebek tedavisi

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
Merhaba hanımlar 3 başarısız tüp bebek denemeden sonra tekrardan doktor arayışına girdik sizin fikirlerinize ihtiyacım var. İlk 3 denememi Anatolia Tüp bebek merkezinde denedim ama üçüde olumsuz oldu ve tedavilerinden memnun kalmadım . İki doktor arasında kaldım ismini duyan ya da bilgisi olan lütfen yardımcı olsun .
1.tolga ecemiş
2. Sevtap hamdemir kılıç buralarda tedavi gören oldu mu

Tam anatolia yazacaktim ki memnun kalmadim yazmışsınız.ben oradaki 2.tup bebek tedavim sonucunda oğluma kavustum 3 yaşında.hayirlisi ve sağlıklısı tez zamanda sizin olsun.3.tedavide merkez değiştirmek istemeniz normal.tolga Ecemiş i onerebilirim.diger doktor hakkinda bilgim yok.sevgiler

Merhaba hanımlar 3 başarısız tüp bebek denemeden sonra tekrardan doktor arayışına girdik sizin fikirlerinize ihtiyacım var. İlk 3 denememi Anatolia Tüp bebek merkezinde denedim ama üçüde olumsuz oldu ve tedavilerinden memnun kalmadım . İki doktor arasında kaldım ismini duyan ya da bilgisi olan lütfen yardımcı olsun .
1.tolga ecemiş
2. Sevtap hamdemir kılıç buralarda tedavi gören oldu mu
Merhabalar bu doktorları duymadım.
Ama başkent hulusi bülent zeyneloğlu ve
Bahçeci Berfu demir i iyi diye duydum. Bende başkentteyim. Bunlarıda araştırın isterseniz

Teşekkür ederim 😊 özellikle tiroit sorunum olduğu halde bunun üzerinde durulmadı 😊 sadece yapılan testlerde ki değerlere göre bir yol çizdiler ama hormon ilaçlarıyla birlikte tiroidlerim tavan yaptı ve bununla ilginlenmediler

Merhabalar bu doktorları duymadım.
Ama başkent hulusi bülent zeyneloğlu ve
Bahçeci Berfu demir i iyi diye duydum. Bende başkentteyim. Bunlarıda araştırın isterseniz
Teşekkür ederim aslında Tolga bey ile görüşmem oldu ve olumlu geçti görüşmemiz eşimde sevtap hamımı duymuş onun üzerinde yoğunlaşıyor çok kararsızım

Tam anatolia yazacaktim ki memnun kalmadim yazmışsınız.ben oradaki 2.tup bebek tedavim sonucunda oğluma kavustum 3 yaşında.hayirlisi ve sağlıklısı tez zamanda sizin olsun.3.tedavide merkez değiştirmek istemeniz normal.tolga Ecemiş i onerebilirim.diger doktor hakkinda bilgim yok.sevgiler
4.tedavim için başka yere başlamayı düşünüyorum

Teşekkür ederim 😊 özellikle tiroit sorunum olduğu halde bunun üzerinde durulmadı 😊 sadece yapılan testlerde ki değerlere göre bir yol çizdiler ama hormon ilaçlarıyla birlikte tiroidlerim tavan yaptı ve bununla ilginlenmediler
Merhaba. Memorial aygül demirolada bakabilirsiniz.

Hayır sadece ön görüşme gibi bir şey oldu . Benim Anatolia da donmuş embriyolarım var bunu taşıtıp transfer edebileceğini söyledi ben daha düşünme aşamasındayım ama Tolga hocaya yakın gibiyim . Kromozom ve genetik testi isteri bakalım sonuçlarda 1 ayı buluyormuş

Back
X