Ankara tup bebek

cereniiimo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
203
213
103
Merhaba arkadaslar 2.5 senelik evliyim 1.5 senedir bebek istedik olmadi doktora gittim bisey yok zamana birakin dediler Ankara memorial aygul hocaya gittim bende 5cm cikolata kisti ve 2 3 cmlik miyomlar oldugunu soyledi hormonlarim cok yuksek cikti esimde 3 milyon sperm sayisi var tedaviye basladik bugun bize direk tup bebek yapilmali dendi baya masrafli ve stresli surecten gecicez daha once memorial aygul hocaya giden var mi birazda psikolojik olarak bana yardimci olsaniz tesekkurler.

Canım merhaba, epey geçmiş konuyu açalı ama merak ettim başladınız mı tedaviye. Ben de düşünüyorum da ücret, hastayka ilgi iletişim vs nasıl diye merak ettim

Yeni gordum cevabini aygul hocaya tedavi oldum suan 5 haftalik hamileyim tavsiye ederim cok pozitif bir hekim ilaclar tup bebek embriyo dondurma hepsi 15 bini buldu tedavi

uzun zaman olmuş konu açılalı ama düşünen varsa HACETTEPE TÜP BEBEK ünitesinde, paralı tedavi 5900 tl.
İlaçlar ise 1500 - 2000 civarı tutuyormuş.

Bende bahçeci ankarada yaptırdım 6500 ödedim tüp bebek ücretsiz muayene kampanyası vardı.tavsiye ederim kızlar

Back
X