Tüp Bebek Merkezleri Ankara tüp bebk merkezi????**

öyle düşünme.herşey güzel olacak bence

insallah ...bugun de gıttım ultrasona ıgnelere devam yarın sabbah tekrar bakacak.bugun merkezin psikologu görüsme yaptı.persembe gunude tekrra toplantı yapacak gerkırse akupunktur yapacaklar.transferden yarm saat once ve yarım saat sora yapılan akupunktur tutunma oranın arttırıyomus persembe tekraar gorustukten sonra karar vercez akupunktur yaptırıp yaptırmamaya .psikologu yaptıgı bı analızde bıraz fazla sterslı cıktım.rahatlamma gerekırmıs bu durum olumsuz etkılermıs tutunmayı...o yuzde n gezıyoru bol bol baska napabılırımkı ankarada...:))))

bilmiyorumkismile
ooo gez bakalım.akupunktur mu?yararı olan birşeymiymiş?

vevt ekıntos akupunktur yayrı olan bısey en azından ben oyle ınanıyom gectıgımız 2 aydada 3 -4 seans yaptırmıstım bugun konustuk dr la transferden yarım saat oncesı ve sonrasında yapıcak tutnma oranını arttırdıgına ınanılıyo bende ınanıyon
evvettttt yarın opu gunum bakalım kac yumos toplancak kacı dollenncekkkk

merhaba dilberimk.yazmayınca artık haberlerini alamıycam sanmıştım.yarın için bollllll şans.herşey gönlünüze göre olsun inşallah.haberlerini bekliyorumsüprizzzzz

merhaba dilberimk.yazmayınca artık haberlerini alamıycam sanmıştım.yarın için bollllll şans.herşey gönlünüze göre olsun inşallah.haberlerini bekliyorumsüprizzzzz

merhaba dun pek gırememdım nete ankarada gezıyom arkadasım var taaa lıseden onlar gorustuk canım mumkun oldukca haberdar ederım durumumdan... ınsallah yarın ıyı olur...ıyı dıleklerın ıcınde coook tsklr....ınsallah ben olumlu sonuc alırımda bu da senın ıcın de bı umut olurum...yarın sababh opu var 9:30 gıbı.....

evet bugun 1.30 gıbı oldu transferim ama durum ıc acı degıl gıbı 3 yumurta oplanmıstı 9 dollenmıstı bugun sadece 2 si iyi onlarda 4 hucrelı bırı ıkncı bırıde ucuncu kalıte.c tesi arardıklarında 9 olan embrıyo sayısı bugun 2 .moralım bozuk hayırlısı.......senağlama

dilberimk daha önceki yazmıştım. bende 2. denememi orda yaptırdım diye hep ikinci gün transferi yapılıyor ve ultrasonda bi dolu gözüken sağlıklı yumurtalar az sayıda dölleniyor. bunun sebebi laboratuvar koşulları. doktorları özellikle cem bey harika biri ama alt yapısı çok iyi değil. yinede moralini bozma inşallah bebeğin sana tutunur.

apple23 bende anlam veremedım zaten 13 yumurtadan 11 dolu 9 dollenıyo ılk gun bugun kala kala 2 tane embrıyo var onlarda ıkıncı ve ucuncu kalıte evet cem bey harıka bırı amam dedıgın gıbı laboratuvar zayıf galıba beklıcez bakalım 12 gun sonrasını sen dahah sonra denedınmı bıdahah nerde denedın

canım evet 3.denememde hamile kaldım 13 haftalık. memorialde oldu son tedavim. inşallah güzel sonuçlar alırsın canım üzme kendini hayırlısı olsun.

arkadaşlar ankara tüp bebek merkeziyle ilgili bilgisi olan varmı, yazarmısınız lütfen, ilgililermi, ilk denemede tutturuyorlarmı, ücreti falan nasıldır, bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…