Ankara Turgut Özal Hastanesi Hk.

Ben de Turgut Özal'ın hastalarındanım.ikiz bekliuoruz.zehra Hanım'a gidiyorum.ilgi ve takipten gayet memnun kaldım.boludan git gel bıraz zor oluyo ama değdiğinde inanmıyorum.oncelike Güvenilir buluyorum...

Birde diğer hastaneler gibi para kazanmak için gereksiz tahlil istemyrlr ya da illa bizde yaptır demiyorlar..ben devlette tahlıllerimi yaptırıp Turgut ozal da Zehra hanımda takibimi yaptırıyorum

Ben DoçDr Hülya Dedeye takip oldum ve 10 gün önce normal doğum yaptım.Hülya hnm. mükemmel biri,çok ilgili,çok rahatlatıcı,kendisini çok sevdim.
Doğum ücreti olarakta 2000TL verdik.

ben bugün 9 şubatta aradım ebru hanım için 11 i perşembe gününe randevu verdiler eğitimden bahsetmediler

Kızlar ben çok şükür doğum yaptım normalde 5 Şubat olması gerekirken 12 Şubatta geldi benim kızım geçen yıl 12 Şubatta babamı kaybettim çok korkuyodum aynı güne gelecek diye korktuğum başıma geldi. Lokman Hekim de oldu doğum sancım yetmediği için suni sancı verdiler 11 de 3 te sancılarım sıklaşmaya başladı 18.30 da suni sancıyı çıkardılar 20.10 da doğuma aldilar 20.25 te doğum yaptım. Doktorum gördüğü en kolay doğum olduğunu söyledi rabbim sizlerede kolay normal doğum nasip etsin inşallah.

Kızlar ben çok şükür doğum yaptım normalde 5 Şubat olması gerekirken 12 Şubatta geldi benim kızım geçen yıl 12 Şubatta babamı kaybettim çok korkuyodum aynı güne gelecek diye korktuğum başıma geldi. Lokman Hekim de oldu doğum sancım yetmediği için suni sancı verdiler 11 de 3 te sancılarım sıklaşmaya başladı 18.30 da suni sancıyı çıkardılar 20.10 da doğuma aldilar 20.25 te doğum yaptım. Doktorum gördüğü en kolay doğum olduğunu söyledi rabbim sizlerede kolay normal doğum nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canim Allah bagislasin

UOTE="Pelenor, post: 45201021, member: 727086"]Hayırlı olsun canim Allah bagislasin[/QUOTE]
Sağol canım darısı sana sen ne yaptın şimdi nereye devam ediyosun doğum ne zaman

Back
X