ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

anladım canım dediğini erkeğin şeyine bağlı kanamanın az olup olmaması sana en az kanama miktarını söylemiş bence boyutu farklı olursa daha fazla da kan gelebilir o zaman bana da bi doktor öyle demişti kalemden kalın bi şey girse kanar derdi bi zamanlar ..bnmde öyle oldu canım bi damlaydı ama zorlama olduğundan mı bilmiyorum ilişkiye girsem çk olurmuydu hiç bilmiyorum.esneme olmaz bence ama bi kez daha git kontrole düğüne çk varsa.teşekkürlr canımm tekrardan.

keske tip 10 sene oncede boyle ilerde olsaymis bende yaptirirdim saka bi yana, gunumuzdeki erkekler bakire aradigi muddetce kizlarimiz eziyet cekmeye devam edecektir malesef, ama cocuklarimizi o zihniyetle buyutmeyelim bari.

ben iki cocuk annesiyim, forumdaki genc kizlarimizin arkasindayim, ben bir feministim bu haksiz dunyada elbetteki hemcinslerimi koruyacagim.
Bu bi kac erkekten kazik yedigim icinde ola bilir...

Kizlar manen yaninizdayim. Oglum kucuk ama ona kizlik zarini degil sevginin önemini anlatacagim, hayat o kadar kisaki, sevgiyi, mutlulugu bulduktan sonra kucucuk et parcasinin hic onemi yok...

canım sana sonuna kadar katılıyorum.. erkek mileti işte her şeyi kendileri yaparlar ama kadınlar ise söz konusu tavır değişir... ankara hrs hastanesi Ömer Altun u şiddetle tavsiye ederim. gerçi bu zamana kadar yaptırmadıysan tabi..

hayır canım ama pcos hastasıyım kendisi sayesinde bu hastalığım % 90 oranında bitti.. hem çok güvenilir hem anlayışlı , hastasına ilgili harika bir insan mükemmel bir doktor... şiddetle tavsiye ediyorum...

canım memnun kalacağına eminim .. hatta gizem dersen görüşmeye gittiğinde benide çoook iyi tanır. çok merak ediyorum görüşme sonunda ki düşüncelerini...

canım memnun kalacağına eminim .. Hatta gizem dersen görüşmeye gittiğinde benide çoook iyi tanır. çok merak ediyorum görüşme sonunda ki düşüncelerini...

canım mesajını gittikten sonra gördüm hayatımda gördüğüm en iyi dr diyebilirim ilk gittim içeri giremedim ağlamaktan kendimi kötü hissediyorum sonra geleyim dedim asistanı ısrar etti gelin dedi ama gidemedim 30 dakka sonra cesaretimi toplayıp gittim abi gibi konuştum benimle ya çok rahatlatıcı açıklayacı düşün oğlum olursa adını murat koyacak kadar onu sevdim çünkü mutluluğumu ona borçlu gibi bişi olcam şimdi para biriktiriyoum biriktirir biriktirmez ona gitcem kesinlikle paragöz değil yardımcı olmaya çalışıyor hatta rabbim nasip ederde hamile kalırsam bile ona gitmeyi düşünüyorum bence bütün yakındaki arkadaşlra murat bei tavsiyed ederim ist kocaeli nerde olursa gittiklerinde anlayacaklar zaten aradaki farkın

pişman olmayacaksın demiştim.. ben tavsiye bulunmakta çekinirim çünkü her insanın farklı tarzı vardır. ama Ömer hocam bambaşkadır.. sıkı doktumdur.. mutlu ayrılmana çook sevindim:))

pişman olmayacaksın demiştim.. ben tavsiye bulunmakta çekinirim çünkü her insanın farklı tarzı vardır. ama Ömer hocam bambaşkadır.. sıkı doktumdur.. mutlu ayrılmana çook sevindim:))

tatlım bir yanlışlık oldu ya ne olur kusura bakma ben dr murat beye gittim seninde ona gittiğini sanıyordum okurken karıştırdım heralde ömer beyin soy adı ne

tatlım bir yanlışlık oldu ya ne olur kusura bakma ben dr murat beye gittim seninde ona gittiğini sanıyordum okurken karıştırdım heralde ömer beyin soy adı ne

canım sen murat beye muayene amaçlı mı gittin?operasyon hakkında ne dedi sana ücreti falan ne kadarmış?ben mail atmıştım 1750 demiş ayrıca ek işlem gerekirse 400 tl alıyoruz demiş :SSS

ömer altun canım.. olsun sorun değil önemli olan doktora olan güven ve onu sevmek

siz ameliyatı oldunuzmu

narm sen anteptemi olmuştun bende yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum şuanda adanada ikamet ediyorum benim için en uygun seçenek antep gbi duruyor ama şu tırnak meselesi kafamı karıştrdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…