- Konu Sahibi depresif2222
-
canım belkide yapıdan dolayı bilemiyorum benim ilk olduğundada öyle çok fazla kan gelmemişti gene bikaç damlaydı ama doktorun bu dedikleri aslında sunlada alakalı bana dediki ben orda kalem kadar boşluk bıraktım bundan kalın olan herşeyde kanaman olucak tabiki az çok o değişebilir ama bazen cok ince olanlar oluyor bunu bilemediğimizden benim sana bu uyarıda bulunmam lazım falan dedi(kusura bakmayın böyle açık söylemek benimde hoşuma gitmedi) öyle o tırnak olayını yapamamki ben kanadıktan sonra aza çoğa bakmazlar bence sonuçta hiç böyle bir operasyon gecirmedende az kan gelebilir(bende olduğu gibi) stres yapıyor insan sizi anlıyorum ama iyice kendinizi hazır hissedin bence çünkü yaptırdıktan sonrada koruyabiiyomuyum acaba esnedimi noldu diye başka telaşlar başlıyo doktora güvenmek cok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir
bu operasyonu olmaya mecburum. sevdiğim biri vardı durumu ona açık açık söyledim kabul etti baştan ama sonra yapmadığı demediği kalmadı. o yüzden artık kimseye güvenmiyorum ne kadar kabul etseler de bir gün yüzüne vuruyorlar, hakaret ediyorlar. o yüzden psikolojik olarak da kendimi rahatlatmak için bir an önce bu ameliyatı olmak istiyorum. düğün sevgilim yok olmasın da .... memleketim de, çalıştığım şehir de çok küçük fleep yöntemi ile yapabileceklerine ihtimal vermiyorum. daha önceden de forumdan okuduklarıma dayanarak istanbul veya ankara dedim. orada da arkadaşlarım var ama bu durumu kimseye açıklayamam o yüzden düşünen birileri varsa burdan araştırıp birlikte gidelim
hayır canım ama pcos hastasıyım kendisi sayesinde bu hastalığım % 90 oranında bitti.. hem çok güvenilir hem anlayışlı , hastasına ilgili harika bir insan mükemmel bir doktor... şiddetle tavsiye ediyorum...
canım memnun kalacağına eminim .. Hatta gizem dersen görüşmeye gittiğinde benide çoook iyi tanır. çok merak ediyorum görüşme sonunda ki düşüncelerini...
pişman olmayacaksın demiştim.. ben tavsiye bulunmakta çekinirim çünkü her insanın farklı tarzı vardır. ama Ömer hocam bambaşkadır.. sıkı doktumdur.. mutlu ayrılmana çook sevindim:))
tatlım bir yanlışlık oldu ya ne olur kusura bakma ben dr murat beye gittim seninde ona gittiğini sanıyordum okurken karıştırdım heralde ömer beyin soy adı ne
bu operasyonu olmaya mecburum. Sevdiğim biri vardı durumu ona açık açık söyledim kabul etti baştan ama sonra yapmadığı demediği kalmadı. O yüzden artık kimseye güvenmiyorum ne kadar kabul etseler de bir gün yüzüne vuruyorlar, hakaret ediyorlar. O yüzden psikolojik olarak da kendimi rahatlatmak için bir an önce bu ameliyatı olmak istiyorum. Düğün sevgilim yok olmasın da .... Memleketim de, çalıştığım şehir de çok küçük fleep yöntemi ile yapabileceklerine ihtimal vermiyorum. Daha önceden de forumdan okuduklarıma dayanarak istanbul veya ankara dedim. Orada da arkadaşlarım var ama bu durumu kimseye açıklayamam o yüzden düşünen birileri varsa burdan araştırıp birlikte gidelim
canım 100 mesajım dolmadığı için sana cvp veremiyorum dolsun doktorun bana söylediklerini sana ayrıntılı anlatırım.15 gün sonra taşımandan birey olmaz sanırım.çok büyük bi cocukda değilmiş bende ağır dosya taşımıştım öyle düşünürsek sen içini ferah tut
Can'ım bende ona yaptırmayı düşünüyorum ??Murat arslan a yaptırıp sonuç alan varmı yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?