- Konu Sahibi depresif2222
-
Bu arada pardon, ben nikahına 2-3 ay kaldı dediğini sanmıştım, o sebeple iyileşme sürecini düşünerek, kalıcı yöntemi yaptırcaksan daha fazla geç kalma dedim.
Zamanın genişse, kendi şehrindeki doktorları da daha rahat araştırabilirsin tabiki.
bu operasyonu olmaya mecburum. sevdiğim biri vardı durumu ona açık açık söyledim kabul etti baştan ama sonra yapmadığı demediği kalmadı. o yüzden artık kimseye güvenmiyorum ne kadar kabul etseler de bir gün yüzüne vuruyorlar, hakaret ediyorlar. o yüzden psikolojik olarak da kendimi rahatlatmak için bir an önce bu ameliyatı olmak istiyorum. düğün sevgilim yok olmasın da .... memleketim de, çalıştığım şehir de çok küçük fleep yöntemi ile yapabileceklerine ihtimal vermiyorum. daha önceden de forumdan okuduklarıma dayanarak istanbul veya ankara dedim. orada da arkadaşlarım var ama bu durumu kimseye açıklayamam o yüzden düşünen birileri varsa burdan araştırıp birlikte gidelim
Her zaman dediğimiz gibi erkekler baştan kabul etse de ileride yüzümüze vurur,ama bunu anlatamıyoruz kimseye.. Yok doğruyu söyleyin,yalanla evlilik olmaz.. Dürüst olun.. Dürüst olduğu için kaybedenlerden birisin sen de. Erkek milleti ne anlar dürüstlükten,kendi yaptıklarını tek tek anlatıyorlar mı bize? İstanbulda Şişli Mede gideceğim bende. Arayıp sorabilirsin merak ettiğin herşeyi,telefonda yardımcı olurlar.
dürüstlük mü bir daha tövbe. her şeyi anlattım ona 1 kez bile yalan söylemedim çok sevdim ve yaşadığım olaylar sonucu çok yıprandım. o yüzden kendimi rahatlatmak için istiyorum . bu aralar klinikleri arayamam annem evden ayrılmıyor çok fazla soru soramam. bende aslında şişli med i düşünüyorum fiyat olarak da daha uygun sanırım istanbul en azından daha önceden gittiğim bir şehir ankarayı hiç bilmiyorum
Evet fiyat olarak en uygunu Şişli Med, gidenler de memnun,doktorda ilgili olumlu sonuç alanlar da var.. İnş bir an önce kurtulursun cnm..
Açık oluyo ama Pazar gününü bilmiyorum. Hatta dün forumdan bir arkadaş hafta sonu yaptıracağım demişti.
Açık oluyo ama Pazar gününü bilmiyorum. Hatta dün forumdan bir arkadaş hafta sonu yaptıracağım demişti.
teşekkür ederim ist22
bende eylül ekim gibi bir cumartesi yaptırırım
Ankarada en cok ebru hanımın, sonra da şahap bey in ismi geçiyor forumda gördüğüm kadarıyla.
Yaklaşık olarak da ebru hanımın 2.200, şahap bey in 1.300TL(60kg altı için) istediğini biliyorum. Fikir verir en azından umarım bunlar sana.
Eylül -Ekim gibiyse planın, daha önce bir kaç yerde yazdığım gibi, eğer Ankara'ya gelmeye karar verirsen, yol sıkıntısı veya cesaretsizlik felan olacaksa, ben yardımcı olabilirim.
Yaşadıklarının sıkıntısı bir an önce atarsın, daha düzgün insanlarla karşılaşırsın umarım bundan sonra.
Aslında fiyat farkı sadece ikisi arasında değil, tüm doktorlar içerisinde var, istanbuldakiler de dahil. Ebru hanım ın biraz cok istediğini düşünmüyo değilim açıkçası. Ama öte yandan da yaklaşımı cok iyi oldugu içinde cok kişi tarafından tercih ediyor.
Ankara'da yaşıyorum evet.
Operasyon sonrası kontrole de gelmeni isteyeceklerdir, bunu da düşünerek uygun şehri belirleyebilirsin, doktorlardan yana çokta bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Faydalı oluyosa söylediklerim ne mutlu..
Şahap Bey in internet sitesinde okumuştum, aynen şöyle diyor " Bu yöntem kalıcı olup, 5 ila 10 yıl sonra bile ilişkiye girilse de kanama olur."
Sonuçta yeni kalıcı bir doku oluşturuluyor o bölgede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?