- Konu Sahibi depresif2222
kızlar şehir farketmezse gaziantepe gelin özkan bey bence iyi bi doktor son kontrolede çağırmıyo 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şehir farketmezse gaziantepe gelin özkan bey bence iyi bi doktor son kontrolede çağırmıyo![]()
ben k. arslan'ı düşünüyordum ama son kontrole gidemem die h. özkan'ı düşünmeye başlamıştım ama bi arkadaşın kontrolünde sorun çıktı tekrar müdahale yapacak h. özkan. şimdilik beklemedeyim ben canım, ist'da yaşıyorum ama düğün haftası ist'da olmayacağım o yüzden o üç gün önce yapılacak olan kontrol beni düşündürüyor.
ankaraya gitme durumun yok mu ? benim için de şehir farketmez bir kez gitmek istiyorum sorun çıkmasını da istemiyorum![]()
ankaraya 1 defaya mahsus gidebilirim tabi, ya da bir kaç defa, ama düğünden birkaç gün önce asla gidemem![]()
bende bir kez ameliyat için bir kez de kontrole gidebilirim ama 3 gün öncesi gidemem.
h.özkanı kesinleştirmiştim ben de ama şimdi kafam çok karışık.ya adam reklamını yapmaya mı çalışıyo bu kadar kesin konuşuyo anlamıyorum sonuçta hiçbir operasyonun garantisi yok ki.ya o arkadaş kontrole gitmemiş olsaydı ne olacaktı:SSSSSSSS offf kafam yine karmakarışık şu son 3 gün kala kontrol beni düşündürüyo((((
canım zaten doktorun tabirleri bana çok saçma gelmişti, "anadan doğma zar" "adli tıptan bakiredir raporu alınabilir" gibi... ama inanmak istedim çaresizliğimdenyine de ona yaptırıcam sanırım çünkü deneyimli bi doktor ve plastik cerrahlar doku kaydırma işlemlerini zaten rutin olarak yapıyor, ayrıca adam cinsiyet değiştirme ameliyatı yapıyor bunu neden yapamasın. ama bir yerde ayak serçe parmaklarını törpülemek için ameliyata aldığı birinin serçe parmaklarını tamamen kestiğini okudum, davalık olmuş :S kişinin ayaklarının yapısı törpülemeye uygun deilmiş o yüzden kestim demiş, ameliyattan önce de imzasını almıştım demiş :S
evet o haberi ben de okumuştum.sanırım ben de ona yaptırıcam en kötü ihtimalle son dikişi atar o da diğer dr lar gibi napim artık.ben ist dışında yaşıyorum anladığım kadarıyla kadıköyde yapıyo operasyonu bu dr diğerleri hep avrupada bu bile tercih sebebim, düğünden bikaç gün önce gitmek zorunda kalırsam daha kolay giderim hiç olmassa.ve düğünüme 10 ay kaldı artık bu işi çözümlemem gerek...
bu doktor geçici yapmıyor canım yani son dikişi atmaz, tamam sorun yok derse zaten gerek olmuyormuş bi daha kontrole, arkadaşın sorun çıkmış o yüzden 1 ay sonra tekrar müdahale edicem, bu haliyle de kanama olur muhtemelen ama yarım bırakmam işimi demiş.
elanur kesin sonuç alan var mı özkan beyden ? benim için şehir farketmez gerçekten. bir de fiyatı hakkında bilgin var mı ?
kdr56 diye bi arkadaş düğünden 4 ay önce yaptırmış ve kanaması olmuş canım bende onun yorumlarını okuyunca gittim özkan beye kendinden çok emin bi adam ve çok iyi birisi1500 dedi bana
peki haftasonu yapabilir mi ki?bir an önce halletmek istiyorum ya![]()
canım nişanlın tustan sonra bir dönem uzmanlaşabilmek için eğitim alacak sanırım ve o eğitimi tamamladığında uzman olacaktır. Zaten pratisyen hekim de olsa uzman hekim de (kadın doğum uzmanı, adli tıp uzmanı ya da plastik cerrah), profesör de olsa... seni ilişkiden önce vajinal muayene yapacak değildir heralde. O yüzden anlamayacak nişanlın, rahat ol ve sen işlemi yaptırmaya odaklan canım. Bol şanscnm ısmını vermıyorum emınımkı sen kendını anlamışsındır mesaj hakkım dolmadıgı ıcın ozel msj atamıyorum ben sahsen yorumlara ıstınaden ebru hocayı dusunuyorum hatta randevumu bıle aldım fakat hala ıcım ıcımı yıyor hep bır acaba dıyorum aylin30un kuzenının sonuc alması ve onun gıbı bır cok arkadasmızın sonuc alması benı ebru hocaya ıtıyor zaten ankara dısında baska bır dr gıdemem ıst bana cok uzak kalıyor 10 saat ankara ıse calıstıgım yere 3 saat mecburen tercıhım ank olucak ve geneli ebru hocaya yaptırıp sonuc aldıgı ıcın sanırım ona gıdecegım nişanlım dr oldugu ıcınde cok korkuyorum ama başka çarem yok kımseye izah edemem acıklayamamda bu durumu tus sınavını kazandı ve su an uzman oldu malesefkı((
peki haftasonu yapabilir mi ki?bir an önce halletmek istiyorum ya![]()
canım nişanlın tustan sonra bir dönem uzmanlaşabilmek için eğitim alacak sanırım ve o eğitimi tamamladığında uzman olacaktır. Zaten pratisyen hekim de olsa uzman hekim de (kadın doğum uzmanı, adli tıp uzmanı ya da plastik cerrah), profesör de olsa... seni ilişkiden önce vajinal muayene yapacak değildir heralde. O yüzden anlamayacak nişanlın, rahat ol ve sen işlemi yaptırmaya odaklan canım. Bol şansgüzel haberlerini bekliyoruz..
ebru hnm fiyat konusunda cook ucuk geliyor bna .. antepte garanti veren doktorda 1500 istemş...
ankaradaki sahap beyde o civarda istiyor diye biliyorum ebru hnm nie bu kdr yüksek bi fiyat istyr onu anlamış degilim ben ??
gerekirse antepteki doktora bile giderim yani...
yeter ki kesin bişey olsun .