ankara veya istanbul'da 2-3 ay sonra hymenoplasti ameliyatı olmak istiyorum

bu sıralar kaybolmam sorun olmaz ailemden uzaktayım zaten. gaziantep olabilir ankara olabilir istanbul olabilir. yalnız gitmek istemiyorum bunu da ertelemek istemiyorum :( boğuluyorum sanki yaa

bende nisan gibi dusunuyorum kısmetse.tek korkum devamlı kendımı kısıtlamam olucak hareketlerde.banada akın bey ılgılı geldı buyuk ıhtımal o olucak.

sen bursa da yaptırmıstın degılmı canım?? murat arslana.peki kac gun oncesınden yaptırdın.bır de tamamen bayıltıyormu yoksa ıgne mı vuruyor o bolgeye.bırde bende 3 yırtık var tutmazsa dıye korkuyorum bırde..3 gun kala bursaya gıdebılırım belki.istanbulda kımseye cesaret edemıyorum.bursa ıstanbul yakın sabah gıdıp ogleden sonra orada olma sansım var.ebru hanım gecıcıde de garantı verıyormu acaba? bır de dıyorum ya su ıplık muhabbetı :D
evet canım bursada murat beye yaptırmıştım. kınadan 1 gün önce, düğünden 2 gün önce yaptırdım. Tamamen uyuttu beni, koldan bir iğne yaptı, anında uyudum, 20 dk sonra da uykudan uyanmış gibi uyandım. Tam olarak bayıltma da denilemez buna, ama lokal anestezi yapmasından kesinlikle daha iyiydi. çünkü insan çok stresli oluyor. ama o iğne rahatlatıyor ve işlemi rahat bi şekilde atlattım. eğer geçici yaptıracaksan tutmama gibi bi olasılık yok canım ya, yırtığın sayısı da önemli değil zaten. murat bey geçici işlem için en uygun zaman 4-6 gün dedi. Gerçi ben 2 gün önce yaptırdım ama, 6 günden geçe de bırakmamak lazım. ebru hanım da geçicide %100 garanti veriyor. roxen ebru hanıma geçici yaptırdı ve kanaması oldu. iplik konusunu da kafana takma, takılcak bi olay değil çünkü, bende de roxende de o iplikler problem yaratmadı hiç :34:

narm canım sen hareketlerini kısıtlıyomusun rahatmısın ameliyattan sonra işe gittin mi

canım benim şuanda yaklaşık 40 gün oldu.ilk yaptırdığımda haftasonuna denk getirmiştim ptesi işe gittim ama ameliyattan çıkıp hemen işe gidemezsin hatta bir gün sonrası bile zorlayabilir ağrıları olabiliyor insanın benim en zor ertesi günü geçmişti.hareketlerimi kısıtlamak derken mesela jimnastik fln yapmıyorum.oturup kalkarken cok dikkat ediyordum başlarda şuan hala bazen dikkat ediyorum.ama artık ağrı sızı kalmadı tabi kontrolede gittim ya içim biraz rahat.bana ağır kaldırma demişlerdi ona dikkat ettim.başka şunu yapıyımmı diye aklına gelen birşey varsa söyliyim canım aklıma gelmiyor benim çünkü

canım sen flep oldun tuttu ya ve bunu yapan iyi bir doktor orayı kanayacak şekilde ayarlamıştır demi..bu operasyonu olmayıp ilk gece kanaması olmayanlar yani esnek olmayanlardan bile kan gelmeyebilir miş yırtılma başka gün olabilir miş ..bu operasyon olanlar için de mi geçerli acaba..o gece kesin kanama olurmuymuş yani yoksa o geceye mi bağlı.kalıcı da gecici gibi garanti mi sence ne olursa olsun kan gelirmi gecici de zorlamadan geliyor da ya kalıcı da.bi şey daha diycem sen normal vc mi kullanmıştın ben öyle yapıcam otururken bacak biraz açılacak ya bi zararı olurmu??akıntı durumun nasıldı canım :25:

canım bana doktor kanaman olur ve ilişkiye zor girersin dedi.ama tırnağınla ozaman gerdirirsen cok kanama olur yapamasanda kanaman olur dedi.bende yapamam büyük ihtimalle kanamam olmazmı dedim yo olur ama 1 kaç damla olur eğer çok olsun istersen diye söylüyorum dedi.garanti veriyo kendisi ama genede bilemiyorum kesin olurmu.ben klozet kullandım canım beni o konuda uyarmamıştı ama bacaklarını açma demişti onu etkilermi bilemiyorum. akıntı durumum başlarda yok gibiydi sonra baya akıntım olmaya başladı hatta kahverengi leke gibi oldu ama sonra regl olunca ondan olduğunu düşündüm.kontrole gitmedende biraz akıntım vardı doktor biraz enfeksiyon oluşmuş ondan akıntın dedi.batikon kullan dedi onu kullanıyorum.suan akıntım yok gbi birşey.geçicidede aslında burdan söylenene göre zor giriliyo ilişkiye ama tabi kalıcıda tam bi daraltmada yapıyor ya doktor kalem kalınlığı kadar bir boşluk var ve okadar daralttım dedi öyle olunca kesin kanar heralde diye düşünüyorum.

canım benim şuanda yaklaşık 40 gün oldu.ilk yaptırdığımda haftasonuna denk getirmiştim ptesi işe gittim ama ameliyattan çıkıp hemen işe gidemezsin hatta bir gün sonrası bile zorlayabilir ağrıları olabiliyor insanın benim en zor ertesi günü geçmişti.hareketlerimi kısıtlamak derken mesela jimnastik fln yapmıyorum.oturup kalkarken cok dikkat ediyordum başlarda şuan hala bazen dikkat ediyorum.ama artık ağrı sızı kalmadı tabi kontrolede gittim ya içim biraz rahat.bana ağır kaldırma demişlerdi ona dikkat ettim.başka şunu yapıyımmı diye aklına gelen birşey varsa söyliyim canım aklıma gelmiyor benim çünkü

Ben de yaptırdığımda ağır kaldırmadım ama bi 15 gün sonra falan çocuk taşımıştım kucağımda sorun olmaz inş yaaaa..

sanırım bana istanbul daha uygun gibi . ama istanbulda hangi doktora ameliyat olmak gerek. bir an önce yapmak istiyorum yaza kadar psikolojim düzelsin rahat hareket edeyim yazın ne de olsa temizlik yapmak gerekir. lütfen birileri akıl versin ve bu konuyu netleştireyim

selam kızlar birden geçiyordum topiğinizi gördüm bi okuyayım dedim. yav siz neden bukadar dert ediyorsunuzki bence böyle yöntemlere başvurmayın kendinize ızdırap o ameliyatı birkere izlemiştim görüntü çok korkunçtu kendinizi öyle durumlara düşürmeyin boşverin ben evli bir arkadaşınız olarak size bir tavsiyede bulunucam evleneceğiniz adamla evlenene kadar kesinlikle ilişki yaşamayın hatta öpüşmeyin bile :) zaten bakire olduğunuzu düşünecektir.hem kızlık zarı öle anında kanamıyor kimisinde 1 saat sonra geliyor bende mesela öyleydi tuvalete gittim baktım çamaşırımda kan var ondan sonrası sizede kolay parmağına ufak bir iğne batır tuvalette sonra çamaşırına sür aa kan gelmiş dersin erkekler okadar zekimi sanıyorsunuz güldürmeyin beni ben öyle yapsaydım eşim ne anlıyacaktı zaten uzun süre ilişki yaşamadığında vajina daralıyor kaslı yapısı nedeniyle bir zorlanma hisseder onuda kızlık zarı sanar erkeklerin kaçı bakire kızla yatıyorki bilsinler rahat olun ya güvenin bana böle ameliyata falan ne gerek var evlenmeden önce size inansın yeter birde ilk gece çok acemi davranırsın korkarsın ay uy tamamdır bitti ayrıca erkekler kandırılmayı hakediyor sizi destekliyorum arkadaşlar anlatırsanız hemen sizden menfaatlenmeye çalışırlar anlatmazsın ay kandırdım diye vicdan azabı hiç vicdan yapmayın boşverin onlar herşeyi doğrumu anlatıyor sanki onlar yaşıyorsa birşeyler kızlarda yaşar lütfen kendinize eziyet etmeyin erkekleri kandırmak ozkadar zor değil ameliyata hayırrrrrrrrrrrrr

canım bana doktor kanaman olur ve ilişkiye zor girersin dedi.ama tırnağınla ozaman gerdirirsen cok kanama olur yapamasanda kanaman olur dedi.bende yapamam büyük ihtimalle kanamam olmazmı dedim yo olur ama 1 kaç damla olur eğer çok olsun istersen diye söylüyorum dedi.garanti veriyo kendisi ama genede bilemiyorum kesin olurmu.ben klozet kullandım canım beni o konuda uyarmamıştı ama bacaklarını açma demişti onu etkilermi bilemiyorum. akıntı durumum başlarda yok gibiydi sonra baya akıntım olmaya başladı hatta kahverengi leke gibi oldu ama sonra regl olunca ondan olduğunu düşündüm.kontrole gitmedende biraz akıntım vardı doktor biraz enfeksiyon oluşmuş ondan akıntın dedi.batikon kullan dedi onu kullanıyorum.suan akıntım yok gbi birşey.geçicidede aslında burdan söylenene göre zor giriliyo ilişkiye ama tabi kalıcıda tam bi daraltmada yapıyor ya doktor kalem kalınlığı kadar bir boşluk var ve okadar daralttım dedi öyle olunca kesin kanar heralde diye düşünüyorum.

narm ben bu tırnak meselesini anlamıyorum tırnakla nasıl gerdiricezki :18:

Ben de yaptırdığımda ağır kaldırmadım ama bi 15 gün sonra falan çocuk taşımıştım kucağımda sorun olmaz inş yaaaa..

canım 100 mesajım dolmadığı için sana cvp veremiyorum dolsun doktorun bana söylediklerini sana ayrıntılı anlatırım.15 gün sonra taşımandan birey olmaz sanırım.çok büyük bi cocukda değilmiş bende ağır dosya taşımıştım öyle düşünürsek sen içini ferah tut

narm ben bu tırnak meselesini anlamıyorum tırnakla nasıl gerdiricezki :18:

walla canım bana dudağını tutuyosun gibi düşün gerdir falan dedi ama ben o gerginlikte onu yapamam dedim oda önemli değil her halukarda kanarda ben sana daha fazla kanasın istersen diye söylüyorum tuvlete gidip yapsan bile olur dedi zor o iş yapamam onu ben ya.2 damlada olsa yeter bana cok olmasada olur dimi ama?

gaziantep i düşünürken bu tırnak meselesinden sonra o doktordan vazgeçtim. bu ne ya tırnak filan :S

canım doktorun bana dediği bazı gelen hastalarım cok fazla kanamam olsun diyor onun için söylüyorum şu haliyle zaten kanar dedi insanlar gidip doktora ne söylüyor ben bilemediğim için bende senin gibi tepki verdim ben yapamam kanamazmı dedim yoo kanar dedi tekrar geliyimmi dedim sorun yok gelmene gerek yok dedi. ama sen yinede iyice düşün taşın içine sinen doktora git doktora güvenmek cok önemli

canım 100 mesajım dolmadığı için sana cvp veremiyorum dolsun doktorun bana söylediklerini sana ayrıntılı anlatırım.15 gün sonra taşımandan birey olmaz sanırım.çok büyük bi cocukda değilmiş bende ağır dosya taşımıştım öyle düşünürsek sen içini ferah tut

Tamam Narm cım sağol.. dolduğunda yazarsan sevinirim canım..

canım doktorun bana dediği bazı gelen hastalarım cok fazla kanamam olsun diyor onun için söylüyorum şu haliyle zaten kanar dedi insanlar gidip doktora ne söylüyor ben bilemediğim için bende senin gibi tepki verdim ben yapamam kanamazmı dedim yoo kanar dedi tekrar geliyimmi dedim sorun yok gelmene gerek yok dedi. ama sen yinede iyice düşün taşın içine sinen doktora git doktora güvenmek cok önemli

şu an acil etmemi gerektirecek bir durumum yok ama bir an önce olsun diyorum kafamda bir şeyler netleştirdikçe olumsuzluklar çıkıyor. ameliyat olması bir dert ondan sonra kendimizi korumamız bir dert .. off yaa :(

narmcım neden iki damla kan olacak mış sende onu anlayamadım çünkü kan daha fazla da olabilir kanaması çok olanlar oluyordu.senin yapın mı öyleymiş..erkek az kanı kabul etmezse ne olacak akıntıyla görünmeyebilir de.tırnak gerdirme de çok garip kim yapabilir ki :53: bu arada teşekkkürler cvbın için

Son düzenleme:
şu an acil etmemi gerektirecek bir durumum yok ama bir an önce olsun diyorum kafamda bir şeyler netleştirdikçe olumsuzluklar çıkıyor. ameliyat olması bir dert ondan sonra kendimizi korumamız bir dert .. off yaa :(

aynen bnde senin gibyim köşeye sıkışmış gibiyim bi an önce yaptır kurtul ama kararsız gibisin doktora karar vermen çk öenmli araştır iyice forumu canım ameliyat sonrası da hareket çok kısmayın diyorlar ora içeri de zaten bi şey olmaz inşallh

narmcım neden iki damla kan olacak mış sende onu anlayamadım çünkü kan daha fazla da olabilir kanaması çok olanlar oluyordu.senin yapın mı öyleymiş..erkek az kanı kabul etmezse ne olacak akıntıyla görünmeyebilir de.tırnak gerdirme de çok garip kim yapabilir ki :53: bu arada teşekkkürler cvbın için

canım belkide yapıdan dolayı bilemiyorum benim ilk olduğundada öyle çok fazla kan gelmemişti gene bikaç damlaydı ama doktorun bu dedikleri aslında sunlada alakalı bana dediki ben orda kalem kadar boşluk bıraktım bundan kalın olan herşeyde kanaman olucak tabiki az çok o değişebilir ama bazen cok ince olanlar oluyor bunu bilemediğimizden benim sana bu uyarıda bulunmam lazım falan dedi(kusura bakmayın böyle açık söylemek benimde hoşuma gitmedi:( ) öyle o tırnak olayını yapamamki ben kanadıktan sonra aza çoğa bakmazlar bence sonuçta hiç böyle bir operasyon gecirmedende az kan gelebilir(bende olduğu gibi) stres yapıyor insan sizi anlıyorum ama iyice kendinizi hazır hissedin bence çünkü yaptırdıktan sonrada koruyabiiyomuyum acaba esnedimi noldu diye başka telaşlar başlıyo doktora güvenmek cok önemli umarım yardımcı olabilmişimdir

Back
X