- Konu Sahibi depresif2222
kızlar aralık 15 ten sonra yaptırmayı düşünen var mı birlikte gidelim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar aralık 15 ten sonra yaptırmayı düşünen var mı birlikte gidelim ?
evet canım bursada murat beye yaptırmıştım. kınadan 1 gün önce, düğünden 2 gün önce yaptırdım. Tamamen uyuttu beni, koldan bir iğne yaptı, anında uyudum, 20 dk sonra da uykudan uyanmış gibi uyandım. Tam olarak bayıltma da denilemez buna, ama lokal anestezi yapmasından kesinlikle daha iyiydi. çünkü insan çok stresli oluyor. ama o iğne rahatlatıyor ve işlemi rahat bi şekilde atlattım. eğer geçici yaptıracaksan tutmama gibi bi olasılık yok canım ya, yırtığın sayısı da önemli değil zaten. murat bey geçici işlem için en uygun zaman 4-6 gün dedi. Gerçi ben 2 gün önce yaptırdım ama, 6 günden geçe de bırakmamak lazım. ebru hanım da geçicide %100 garanti veriyor. roxen ebru hanıma geçici yaptırdı ve kanaması oldu. iplik konusunu da kafana takma, takılcak bi olay değil çünkü, bende de roxende de o iplikler problem yaratmadı hiçsen bursa da yaptırmıstın degılmı canım?? murat arslana.peki kac gun oncesınden yaptırdın.bır de tamamen bayıltıyormu yoksa ıgne mı vuruyor o bolgeye.bırde bende 3 yırtık var tutmazsa dıye korkuyorum bırde..3 gun kala bursaya gıdebılırım belki.istanbulda kımseye cesaret edemıyorum.bursa ıstanbul yakın sabah gıdıp ogleden sonra orada olma sansım var.ebru hanım gecıcıde de garantı verıyormu acaba? bır de dıyorum ya su ıplık muhabbetı![]()
narm canım sen hareketlerini kısıtlıyomusun rahatmısın ameliyattan sonra işe gittin mi
canım sen flep oldun tuttu ya ve bunu yapan iyi bir doktor orayı kanayacak şekilde ayarlamıştır demi..bu operasyonu olmayıp ilk gece kanaması olmayanlar yani esnek olmayanlardan bile kan gelmeyebilir miş yırtılma başka gün olabilir miş ..bu operasyon olanlar için de mi geçerli acaba..o gece kesin kanama olurmuymuş yani yoksa o geceye mi bağlı.kalıcı da gecici gibi garanti mi sence ne olursa olsun kan gelirmi gecici de zorlamadan geliyor da ya kalıcı da.bi şey daha diycem sen normal vc mi kullanmıştın ben öyle yapıcam otururken bacak biraz açılacak ya bi zararı olurmu??akıntı durumun nasıldı canım![]()
canım benim şuanda yaklaşık 40 gün oldu.ilk yaptırdığımda haftasonuna denk getirmiştim ptesi işe gittim ama ameliyattan çıkıp hemen işe gidemezsin hatta bir gün sonrası bile zorlayabilir ağrıları olabiliyor insanın benim en zor ertesi günü geçmişti.hareketlerimi kısıtlamak derken mesela jimnastik fln yapmıyorum.oturup kalkarken cok dikkat ediyordum başlarda şuan hala bazen dikkat ediyorum.ama artık ağrı sızı kalmadı tabi kontrolede gittim ya içim biraz rahat.bana ağır kaldırma demişlerdi ona dikkat ettim.başka şunu yapıyımmı diye aklına gelen birşey varsa söyliyim canım aklıma gelmiyor benim çünkü
canım bana doktor kanaman olur ve ilişkiye zor girersin dedi.ama tırnağınla ozaman gerdirirsen cok kanama olur yapamasanda kanaman olur dedi.bende yapamam büyük ihtimalle kanamam olmazmı dedim yo olur ama 1 kaç damla olur eğer çok olsun istersen diye söylüyorum dedi.garanti veriyo kendisi ama genede bilemiyorum kesin olurmu.ben klozet kullandım canım beni o konuda uyarmamıştı ama bacaklarını açma demişti onu etkilermi bilemiyorum. akıntı durumum başlarda yok gibiydi sonra baya akıntım olmaya başladı hatta kahverengi leke gibi oldu ama sonra regl olunca ondan olduğunu düşündüm.kontrole gitmedende biraz akıntım vardı doktor biraz enfeksiyon oluşmuş ondan akıntın dedi.batikon kullan dedi onu kullanıyorum.suan akıntım yok gbi birşey.geçicidede aslında burdan söylenene göre zor giriliyo ilişkiye ama tabi kalıcıda tam bi daraltmada yapıyor ya doktor kalem kalınlığı kadar bir boşluk var ve okadar daralttım dedi öyle olunca kesin kanar heralde diye düşünüyorum.
Ben de yaptırdığımda ağır kaldırmadım ama bi 15 gün sonra falan çocuk taşımıştım kucağımda sorun olmaz inş yaaaa..
narm ben bu tırnak meselesini anlamıyorum tırnakla nasıl gerdiricezki :18:
gaziantep i düşünürken bu tırnak meselesinden sonra o doktordan vazgeçtim. bu ne ya tırnak filan :S
canım 100 mesajım dolmadığı için sana cvp veremiyorum dolsun doktorun bana söylediklerini sana ayrıntılı anlatırım.15 gün sonra taşımandan birey olmaz sanırım.çok büyük bi cocukda değilmiş bende ağır dosya taşımıştım öyle düşünürsek sen içini ferah tut
canım doktorun bana dediği bazı gelen hastalarım cok fazla kanamam olsun diyor onun için söylüyorum şu haliyle zaten kanar dedi insanlar gidip doktora ne söylüyor ben bilemediğim için bende senin gibi tepki verdim ben yapamam kanamazmı dedim yoo kanar dedi tekrar geliyimmi dedim sorun yok gelmene gerek yok dedi. ama sen yinede iyice düşün taşın içine sinen doktora git doktora güvenmek cok önemli
canım bana doktor kanaman olur ve ilişkiye zor girersin dedi.ama tırnağınla ozaman gerdirirsen cok kanama olur yapamasanda kanaman olur dedi.bende yapamam büyük ihtimalle kanamam olmazmı dedim yo olur ama 1 kaç damla olur eğer çok olsun istersen diye söylüyorum dedi.garanti veriyo kendisi ama genede bilemiyorum kesin olurmu.ben klozet kullandım canım beni o konuda uyarmamıştı ama bacaklarını açma demişti onu etkilermi bilemiyorum. akıntı durumum başlarda yok gibiydi sonra baya akıntım olmaya başladı hatta kahverengi leke gibi oldu ama sonra regl olunca ondan olduğunu düşündüm.kontrole gitmedende biraz akıntım vardı doktor biraz enfeksiyon oluşmuş ondan akıntın dedi.batikon kullan dedi onu kullanıyorum.suan akıntım yok gbi birşey.geçicidede aslında burdan söylenene göre zor giriliyo ilişkiye ama tabi kalıcıda tam bi daraltmada yapıyor ya doktor kalem kalınlığı kadar bir boşluk var ve okadar daralttım dedi öyle olunca kesin kanar heralde diye düşünüyorum.
şu an acil etmemi gerektirecek bir durumum yok ama bir an önce olsun diyorum kafamda bir şeyler netleştirdikçe olumsuzluklar çıkıyor. ameliyat olması bir dert ondan sonra kendimizi korumamız bir dert .. off yaa![]()
narmcım neden iki damla kan olacak mış sende onu anlayamadım çünkü kan daha fazla da olabilir kanaması çok olanlar oluyordu.senin yapın mı öyleymiş..erkek az kanı kabul etmezse ne olacak akıntıyla görünmeyebilir de.tırnak gerdirme de çok garip kim yapabilir kibu arada teşekkkürler cvbın için