Ankara

Hürriyet emlak ve sahibinden'e baksanıza
Hem kiralar hem satılık fiyatları hakkında bilgi sahibi olursunuz.

Ben de 35 yaşına kadar İstanbul'da yaşayan biri olarak şu an Ankara'da yaşamaktan çok mutluyum. Çocuklar için istediğiniz her şey, stresten ve trafikten uzak bir şekilde mevcut.
Suç oranı daha düşük. İnsanları daha mütevazi, daha güler yüzlü
İstanbul daha çok ipini koparıp gelenle doldu.

Hem okul hem diğer aktiviteler daha yakın mesafelerde.
 
Yenimahalle merkez kiralar oldukça pahalı ve evler genelde eski. Civar semtlerde daha uyguna yeni ve geniş daireler bulabilirsiniz. Tek otobüs ya da dolmuşla ulaşımda sıkıntıniz olmaz. DHM lojman vermiyor mu? Bir de tam olarak Yenimahalle nin neresinde?
 
ankara istanbuldan daha uygun bir sehir. yanılmıyorsam o kurumun serviside var hatta keçiörende görüyodum ben durakta beklerken insanları alıyordu.
 

Ben sürekli yeni projeler görüyorum Yenimahallede. 0 daireler. Üstelik fiyatlar da bana göre iyi. Geçen sene 3+1'e 250 bin verdi bir t anıdık.
Ama merkez değil tabi
 
Eşinin mesleği nedir? Milletin yirtinip da girmek için uğraştığı bir kurum orası. Maaşları çok çok iyi. Hayırlı olsun.
Istanbuldan çok daha rahat edersiniz Ankara'da. Ha orası gibi olmaz tabi sosyal hayatı, çevresi, gezmesi tozmasi ama bir büyük şehire göre yaşaması kolay bir şehir Ankara.
 

Baktık ama resimlerden ne yazıkki Ankarayi tanımadığımız için çevresini bilemiyorum. Bilen birileri her zaman daha iyidir.


Lojman vermiyorlarmis. Bugün aramış sormuş merkez de denmiş merkez de Yeni mahalle diye biliyoruz açıkçası.
 
Emniyet mahallesi diyor internette
 
Bu arada kurum merkeze yakın, yenimahalleye bağlı ama Gazi üniversitesinin orda. Besevlere Tandogana Akkopruye her yere yakın.
 

Eşim İstanbul da devletin kurumun da çalışıyor yine ama memur değil işçi olaraktan.
Biz pek sosyal bir çift değiliz çocuk için gezeriz gezersek de bebeğimiz büyüyünce. Onun içinde imkan vardır diye düşünüyorum. Başkent sonuçta.
 
Ben sürekli yeni projeler görüyorum Yenimahallede. 0 daireler. Üstelik fiyatlar da bana göre iyi. Geçen sene 3+1'e 250 bin verdi bir t anıdık.
Ama merkez değil tabi
Haklisiniz bir çok yeni projeler var, eski evler yerine yeni projelere bakmak daha mantikli. Zaten ulaşım sıkıntısı yok. Tam merkezdekiler çok eski ve kucuk.
 
Beşevler mahallesi, Konya yolu, Gazi Mahallesin ve Gazi Mahallesinde Etiler ve Gaye Sitelerine bakabilirsiniz. Buralar daha yakın sanki. Ama fiyatlar hakkında bilgim yok.
 
konu sahibi yeni mah. cok buyuk. ama dhm genel mudurlugu sanki gazi mahallesi tarafinda. gazi mah. cok guzel ve sakindir o tarafa bakin derim. yada tandogan besevler bahcelievler tarafi. super yeri ya. cok sanslisiniz. eviniz ankaray duragina yakin olursa super olur.

bu saydigim yerler cankayaya bagli bu arada yeni mah. de degil
 
Hayırlı olsunn öncelıklee. Ankara çok ıyı bi şehırdır. Çok güzel olmuş. Batıkent çok ıyıdr . Yenı bınalar 750- 1000 tl cıvarında degişiyor kıralar. Ankaranın neresınde oturursanz oturun ulaşım kolaydr. Illa yenımahalle merkez sart degil yani. Mesela sentepede oturursunuz. Ordakı evler hem yenı bına hemde kıraları uygun. Ev almayı düşünürsenız 185 mılyardan baslar. Ne bılıyım yanı annem batıkentte oturuyor. Bina yenı degıl. 650tl kıra ödüyor. 170 mılyara da satılsa satılır. Başka soracagınz olursa yardımcı olurum.
 
tandogan besevler tarafi universiteler bolgesi canli canli. ah ah gencligim oralarda gecti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…