ankara istanbuldan daha uygun bir sehir. yanılmıyorsam o kurumun serviside var hatta keçiörende görüyodum ben durakta beklerken insanları alıyordu.Merhaba arkadaşlar..
Geçenler de kpss tercihleri ile ilgili konu açmıştım. Eşim İstanbul tercih etti diye biliyordum ama son anda fikir değiştirip gelir mi gelmez mi diye Ankara Devlet Hava Meydanlarını da eklemiş.. Şansı %52 ydi oda tutmuş.
Şimdi sorularıma geçeyim., buyük ihtimal Yeni mahalle de ise başlayacak.. Orada kira fiyatları nasıldır? Yan ilcelerinin kira fiyatlarını ve ulaşımını da merak ediyorum doğrusu.
Şuan oturduğum evin kredisini oduyoruz. Burayı kiraya verirsek oradan bir ev alma şansımız daha var düğün altınlarım ve biraz birikmis paranın üzerine tüketici kredisi çekerek. Ev satın alma fiyatları nasıldır??
Bir bebeğim var büyük şehir imkanları İstanbul dan iyi midir yoksa aynı düzey midir?
Eşim beni Ankara konusunda ikna etmiş durum da yine de çekincelerim var ise alışabilir mi ben oraya alışabilir miyim.
Kurum bir süre verdiği zaman gidip görmeyi düşünüyoruz zaten şimdiden bir kaç sokak,mahalle isimleri bilsem ona göre daha planlı gezerim hiç tanıdığımız da yok malasef orada.
Şimdiden teşekkür ederim..
Yenimahalle merkez kiralar oldukça pahalı ve evler genelde eski. Civar semtlerde daha uyguna yeni ve geniş daireler bulabilirsiniz. Tek otobüs ya da dolmuşla ulaşımda sıkıntıniz olmaz. DHM lojman vermiyor mu? Bir de tam olarak Yenimahalle nin neresinde?
Hürriyet emlak ve sahibinden'e baksanıza
Hem kiralar hem satılık fiyatları hakkında bilgi sahibi olursunuz.
Ben de 35 yaşına kadar İstanbul'da yaşayan biri olarak şu an Ankara'da yaşamaktan çok mutluyum. Çocuklar için istediğiniz her şey, stresten ve trafikten uzak bir şekilde mevcut.
Suç oranı daha düşük. İnsanları daha mütevazi, daha güler yüzlü
İstanbul daha çok ipini koparıp gelenle doldu.
Hem okul hem diğer aktiviteler daha yakın mesafelerde.
Yenimahalle merkez kiralar oldukça pahalı ve evler genelde eski. Civar semtlerde daha uyguna yeni ve geniş daireler bulabilirsiniz. Tek otobüs ya da dolmuşla ulaşımda sıkıntıniz olmaz. DHM lojman vermiyor mu? Bir de tam olarak Yenimahalle nin neresinde?
Emniyet mahallesi diyor internetteBaktık ama resimlerden ne yazıkki Ankarayi tanımadığımız için çevresini bilemiyorum. Bilen birileri her zaman daha iyidir.
Lojman vermiyorlarmis. Bugün aramış sormuş merkez de denmiş merkez de Yeni mahalle diye biliyoruz açıkçası.
Eşinin mesleği nedir? Milletin yirtinip da girmek için uğraştığı bir kurum orası. Maaşları çok çok iyi. Hayırlı olsun.
Istanbuldan çok daha rahat edersiniz Ankara'da. Ha orası gibi olmaz tabi sosyal hayatı, çevresi, gezmesi tozmasi ama bir büyük şehire göre yaşaması kolay bir şehir Ankara.
Haklisiniz bir çok yeni projeler var, eski evler yerine yeni projelere bakmak daha mantikli. Zaten ulaşım sıkıntısı yok. Tam merkezdekiler çok eski ve kucuk.Ben sürekli yeni projeler görüyorum Yenimahallede. 0 daireler. Üstelik fiyatlar da bana göre iyi. Geçen sene 3+1'e 250 bin verdi bir t anıdık.
Ama merkez değil tabi
tam cikaramadim nerde tam olarak? oralari iyi bilirim.Bu arada kurum merkeze yakın, yenimahalleye bağlı ama Gazi üniversitesinin orda. Besevlere Tandogana Akkopruye her yere yakın.
Hsyk nın yanında. Konya yolu üzerinde.tam cikaramadim nerde tam olarak? oralari iyi bilirim.
teşekkür ederimHsyk nın yanında. Konya yolu üzerinde.
tandogan besevler tarafi universiteler bolgesi canli canli. ah ah gencligim oralarda gectikonu sahibi yeni mah. cok buyuk. ama dhm genel mudurlugu sanki gazi mahallesi tarafinda. gazi mah. cok guzel ve sakindir o tarafa bakin derim. yada tandogan besevler bahcelievler tarafi. super yeri ya. cok sanslisiniz. eviniz ankaray duragina yakin olursa super olur.
bu saydigim yerler cankayaya bagli bu arada yeni mah. de degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?