Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası ankarada bakıcı arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
yumy ben anlamadım pardon
gelen mesajlarla sendemi ilgileniyorsun
ve bu mesajlar kime geliyor
eğer açıkça yazarsan durumu memnun olurum

banada yazmış foruma ama ben sana mailini veriyim canım ne olacak seninde bebişin önmeli ne olur kiopuyorumnanaktan

en büyük kızım 18 yaşında üniversiteye başladı bu yıl, ortanca kızım 15 yaşında o da liseye başladı en küçük oğlum da 9 yaşında 3. sınıfa gidiyo ama onun okulu 5 e kadar olduğu için ve ablaları da olduğu için çocuk bakabilirim ama temizlik işleri ve çocuk bakıcılığı ayrı şeyler temizlik yapalırsa çocuğa bakılamz ki çocuğun yemeğini ve varsa ütüsünü yaparım ama o kadara sadece bakıcı arkadaşlarım da bu şekilde baktıklarını söylemişlerdi zaten

meraba nursel
yazdığın üzere temizlik istemiyorum ben.
temizlikle beraber olmaz zaten. ve genel temizliğe gelen biri var.
ancak bebeğin her türlü ihtiyaçları yemeği ütüsü yıkanması v.s olacak bunu yanında evin yemeğinin ve evin ütüsününde yapılmasını istiyorum. yani bebek uyurken yapılacak şeyler. ilgilenirsen haberleşelim lütfen

Selamlar,
Ben henüz 15 gün önce baktığım efemi artık kreşe gidecek yaşı geldiğinden dolayı bırakmak zorunda kaldım.
2 sene efeye,daha öncede 3 sene başka bir çocuğa bakıcılık yaptım.

Referans mektubu verecek.Gerekirse bakıcılık yaptığım ailelerle sizi görüştürebilecek durumdayım.
Eğer değerlendirmek isterseniz
Msjınızı bekliyorum.
Ankara..

MERHABA SEVGıHAYAT

Görüşme için sizlere eşimin telefonunu veriyorum.
Onunla kontakt kurun ve görüşmeyi eşimle beraber yapalım.
( Kendi telefonumu veremiyorum. Malum )

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben fatma yıldırım keçiörende oturuyorum şayet bulmadıysanız ben talıbim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

merhaba ben sitedeki ilanınızı görerek size yazıyorum ben de balgatta oturuyorum daha önceden çocuk bakımı deneyimim ve referanslarım vardır eğer görüşmek isterseniz bana mail atabilirsinizaslen izmirliyim ve üni. mezunuyum hoşçakalın

merhaba eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz . ben çukurambar balgat civarında bebek bakmak istiyorum üni. mezunuyum daha önce bebek bakımı deneyimim ve referansım vardır ilgileniyorsnız tel no . ... ismim şükran hoşçakalın

merhaba ben eryaman 10.etapta oturuyorum.5 aylık ikiz bebeklerim var.bende evdeyim ve bebeklerimin bakımı ile kendim ilgileniyorum.bebeklerimin bakımı ilk sırada olmak üzere evin genel temizliğini de yapabilecek yardımcı arıyorum.

merhabalar arkadaşlar, annem 44 yaşında 6 senedir bebek bakıyor keçiörende oturuyoruz. 2 bebek büyüttü kız ve erkek bebekler büyüdüğü için kreşe verdi aileleri dilerseniz bebeğinizi anneme bırakabilrsiniz dilerseniz evinizde bakabilir. keçiörende olması şart değil, bende bankacılık yapmaktayım dilerseniz benimle irtibat kurabilrsiniz şimdiden herkeze teşekkür ederim. damla

merhaba, acaba aradığınız bakıcıyı bulabildinizmi. annem için yazıyorum eğer bulamadıysanız 6 sene bebek baktı kız ve erkek bebek büyüttü bebekler konusunda çok tecrübeli, dilerseniz görüşebilriz.

Meraba ben yıldız eğer halen çocuğunuza bakacak birini bulamadıysanız görüşe biliriz ben keçiören de oturuyorum 10 yıllık tecrübem var , çok iyi referanslarım var sizin istediğiniz gibi çocuğunuzun her türlü iytiyacını karşılarım , zaten hep böyle çalıştım.Şu anda çalışmaktayım işleri icabı İstanbul'a taşınacakları için acil işe ihtiyacım var eğer anlaşırsak hemen işe başlıya bilirim.Telafon numaramı bırakabilirim isterseniz bana ulaşabilmeniz için.....cavabınınızı bekliyorum teşekkür ederim.

merhabalar.annem şuan beysukentte ikiz bebeklere bakıyor.keçiörende oturuyor.uzak olduğu için işini değiştirmeyi düşünüyor.sizin şartlarınız nelerdir?

benim şahsi düşüncemdir ama en baştan yol uzaklığı ve ulaşımın zor olduğu biliniyordu. iş bulunca kaçırmamak için bakarım diye düşünülüyor ama zamanla yol zor geliyor. en baştan ikizlere bakmayı kabul etmemeliydi, onları böyle yarı yolda bırakmak hiç de vicdana sığmıyor gibime geliyor. evet uzun yol anlıyorum ama bu en baştan biliniyordu. bütün uzmanlar tek bir bakıcı ile bebeklerin büyümesini tavsiye ediyor, bakıcı değiştimi bebeklerinde tüm düzeni bozuluyor. üzgünüm ama en baştan bu işe girmemeliydi anneniz.

valla bende aynı durumdayım ekimde işe başlayacağım, iyi bir bakıcı arıyorum ama o kadar zorki bu iş.. güveniilir kimse cıkmadı hala. danışmanlık sirketiyle görüştüm birini gönderdi ama pek de iyi değil. o ndenle hem kendim araştırıyorum hala hemde sırket araştırıyor.
ilgilenen olursa ben batıkentteyim. t XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX benim görüştügüm sirket konusunda da yardımcı olurum.

merhaba, ben bir bakıcı deniyorum ama acıkcası pek içime sinmedi, değiştirmeyi düşünüyorum. batıkentte oturuyorum. ekimde oğlum bir yaşında olacak ve bende işe başlayacağım. hala iş arıyorsanız görüşmek isterim.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

merhaba,ben öveçler 2deyim.yakında çalışmaya başlayacağım.başladığımda bebeğim inşallah 15 aylık olacak.bebeğime çok çok iyi bakacak deneyimli titiz,merhametli Allah korkusu olan bi bayan arıyorum.1 ay beraber bakacağız.benim bebeğima nasıl baktığımı görsün aynısını devam ettirsin istiyorum.ilgilenenleri bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…