Doğuma Hazırlık Ankara'da bebek alışverişi hakkında yardım......

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecrinnaz-dlk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
375
355
53
Arkadaslar öncelikle herkese merhaba yaklaşık 2 yıldır Ankara da yaşıyorum engelli bir yavrum olduğu için pek gezme firsatim olmadı hiçbir yer bilmiyorun. Şuanda hamileyim ve doğacak evladım için hiçbir şey almadım riskli hamilelik geçirdiğim için avmlerde gezemiyorum. toplu alışveriş yapıp kendi logusa takimimdir bebeğimin hastane çıkışı beşiği vs hepsini bir yerden almak istiyorum. Onerilerinize ihtiyacım var... ulus da buyuk bebek mağazaları oldugunu duydum ama neresindedir tam bilmiyorum.. yardimci olursanız sevinirim Şimdiden cevaplar için teşekkürler ....

Allah kolaylık versin.. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Ulusta muhtemelen Çıkrıkçılar Yokuşunda olabilir o mağazalar ama kesin şurasıdır diyemiyorum hiç gitmedim o tarafa bebek alışverişi için. Ordan başka İstanbul yolunda Civil ve Mini Ctiy mağazaları var yan yana bi kaç katlı hem bebek kıyafeti hem beşik vardı. Lohusa takımı da gördüm ama iki üç modeldi.. Çoğu şeyi ordan halledebilirsiniz

Ulus'ta samanpazarı var hem fiyatları uygun hemde herşey var bir dükkana girip tüm ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz hem bebeğin hem kendinizin
Eğer onada gidemezseniz internetten güvenilir alışveriş sitelerine yönelebilirsiniz

Ulusda çok yorulursun
Bence civil daha mantıklı
Hem kaliteli hem uygun fiyatları
Gitmeden netten inceler ne alacağını belirlersin
Çalışana listeyi verince hepsini hazırlıyorlar

Back
X