merhabalar, ben 2 hafta içinde doğum yapacam.şubat ayına kadar evdeyim daha sonra işe başlamam gerekecek. oğlumuza bakabilecek deneyimli birini arıyoruz. nerede oturduğunuzu ve yaşınızı öğrenebilir miyim?
merhabalar, ben 2 hafta içinde doğum yapacam.şubat ayına kadar evdeyim daha sonra işe başlamam gerekecek. oğlumuza bakabilecek deneyimli birini arıyoruz. nerede oturduğunuzu ve yaşınızı öğrenebilir miyim?
Merhaba,
Benim 4 aylık bebeğim var. Güvenilir, samimi, vicdan sahibi, sigara içmeyen, tercihen daha önce çocuk bakmış bir 2. anneye ihtiyacım var. Evim çayyolunda. ilgilenenlerle görüşmek isterim.
6,5 aylık kızım var, yatılı Türkmen bakıcı arıyorum. nasıl bulacağımı bilmiyorum. yardımcı olabilecek biri var mı?
Teşekkürler
merhabalar'mesaj kotasini doldurmadigimdan konuya yaziyorum.
ankara turkuaz vadisi konutlarinda oturuyorum. yatili veya gunduzlu bakici ariyorum. XXXXXXXXXXXXX
Merhaba ben ankara çukurambar semtinde oturuyorum ufuk üniversitesi ve liva pastanesine yakın eğer bu civarda oturuyorsanız görüşebiliriz daha önce çocuk baktığım için deneyimim ve referansım vardır. yatılı düşünmüyorum ilgilenirseniz mesaj atabilirsiniz.
merhaba, 15 yıllık tecrübem ve referansım var.tercihen ikiz ebek bakımı istiyorum.Çocuk gelişimi mezunuyum.İlgilenirseniz mesaj yazın lütfen.İyi akşamlar.
merhaba, 15 yıllık tecrübem ve referansım var.tercihen ikiz ebek bakımı istiyorum.Çocuk gelişimi mezunuyum.İlgilenirseniz mesaj yazın lütfen.İyi akşamlar.
eğer hala bebek bakıcısı arayanınız varsa ankarada annem de bebek bakmak istiyor yaklaşık 12 senelik deneyimi var referans da verebilir
iyi akşamlar özellikle hemen özür diliyorum mesajınızı şimdi gördüm.ankara dışında olduğum için eğer hala bakıcı arıyorsanız XXXXXXXXXXXXXXXXXX görüşmek dileğeyle sağlıklı ve mutlu günlerMerhaba, numaranızı verir misiniz hemen arıyım sizi, hemen görüşelim,
Merhabalar ben 36 yaşında bir bayanım. Ankara keçiörende oturuyorum. Evimde veya evinizde bebek bakmak istiyorum. Cocukları, bebekleri cok severim. Daha önce bir çok bebeğe baktım.Referans verebilirim. Keçiören ve civarı için iş görüşmelerine açıgım.
merhaba ben şükran izmirliyim üni. mezunuyum sigara kullanmam.4 yıldır bakıcılık yapıyorum armadaya yakın oturuyorum size ve bebeğinize sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz.hoşçakalın
merhaba ben şükran izmirliyim üni. mezunuyum sigara kullanmam.4 yıldır bakıcılık yapıyorum armadaya yakın oturuyorum size ve bebeğinize sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim eğer hala bakıcı arıyorsanız görüşebiliriz.hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?