05423877830 nolu telefondan ararsaniz görüşebilirizEviniz metroya yakınsa görüşebiliriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
05423877830 nolu telefondan ararsaniz görüşebilirizEviniz metroya yakınsa görüşebiliriz
Sizi aradım açmadınız benim numaram 0537047363705423877830 nolu telefondan ararsaniz görüşebiliriz
Sizi aradım açmadınız ararsanız görüşebiliriz05423877830 nolu telefondan ararsaniz görüşebiliriz
Görüşmek isterim15 içinde işe dönüyorum ne yazıkki bulduğum bakıcının daha önce Akciğer hastalığı geçirdiğini öğrendim bu yüzden değiştirmek istiyorum Ankara'da tavsiye edebileceğiniz bebek bakıcısı varmı birde fiyatlar ne alemde kızlar?
Bulmadıysanız görüşebiliriz Eryaman 5 etapta oturuyorum metroya yakınsanız ulaşım sorunu olmazmerhaba;
ankara batıkent inönü mahallesinde şuan 8.5 aylık olan bebeğime bakıcı arıyorum. ilgilenenler özelden mesaj atabilir.
Bulmadıysanız görüşebilirizmerhaba arkadaslar konu acmistim ama sanirim burasi daha aktif.
ankara batikent kardelende oturuyorum 10 aylik kiz bebegim icin bakici abla teyze ariyorum.
haziranda ise donmem gerekli.
referans verebilecek,sigara kullanmayan,evime gelecek disiplinli sevgi dolu vicdan sahibi deneyimli kisiler gorusmek isterse sevinirim.
hala bakıcı bulmadısanız telefon numaram 05370473637 görüşebilirizMerhabalar,
Yenimahallede oturuyorum, evim yenimahalle metroya yürüme mesafesnde. İvedik caddesine 2 dk. Sabah 7:30- akşam 18:30 çalışabilecek merhametli, konuşması düzgün bir bakıcı arıyorum. Haziran başında işe başlamam gerekiyor, kızım işe başladığımda 9 aylık olacak.
Merhaba ben annem icin buraya yaziyorum annem su anda yenimahallede ikiz cocuk bakmakta ikizlerin annesi haziran gibi 3. cocugunun dogumu icin memleketine gidecek annem 55 yasinda cocuklara cok sevkatli cok sevgi doludur ilgilenenler gorustukten sonra kendileri karar verecekler zaten kendiside 5 cocuk annesidir yenimahalle demet karsiyaka ilgilenenler bize burdan ulasabilirler .bu arada Allah yardimciniz olsun en kiymetlinizi cocugunuzu emanet ediyorsunuz cok zor bi durum ben kizimdan bir saat ayrilamiyorum Allah kolaylik versin.[/
görüşebilirmiyiz 0542 387 7830Merhaba ben annem icin buraya yaziyorum annem su anda yenimahallede ikiz cocuk bakmakta ikizlerin annesi haziran gibi 3. cocugunun dogumu icin memleketine gidecek annem 55 yasinda cocuklara cok sevkatli cok sevgi doludur ilgilenenler gorustukten sonra kendileri karar verecekler zaten kendiside 5 cocuk annesidir yenimahalle demet karsiyaka ilgilenenler bize burdan ulasabilirler .bu arada Allah yardimciniz olsun en kiymetlinizi cocugunuzu emanet ediyorsunuz cok zor bi durum ben kizimdan bir saat ayrilamiyorum Allah kolaylik versin.
teşekkürler seher hanım eşim sizinle daha önce görüşmüşSizi aradım açmadınız ararsanız görüşebiliriz
Doğrudur ama eşinizle konuştuğumu hatırlamıyorum birçok insan arıyor biçok telefona olumsuz cevap vermek zorunda kaldım çünkü ciddi olan iş için arıyandan çok terbiyesiz insanlar da arıyor neyse kısmet değilmiş rica ederimteşekkürler seher hanım eşim sizinle daha önce görüşmüş
Sözüm size yahut eşinize değil yanlış anlamayın lütfen ama tekrar söylüyorum ciddi anlamda çocuğuna evine abla arayan dürüst insanlar ararsa sevinecemDoğrudur ama eşinizle konuştuğumu hatırlamıyorum birçok insan arıyor biçok telefona olumsuz cevap vermek zorunda kaldım çünkü ciddi olan iş için arıyandan çok terbiyesiz insanlar da arıyor neyse kısmet değilmiş rica ederim
merhaba halen bakıcı bulmadıysanız aktepede oturan bi arkadaş önerebilim şu an baktığı çocuk kıreşe başlıyor 15 gün içinde başlayabilir sanırım bi görüşün istersenizMerhaba
Keçiören aktepe civarında kendi evinde ya da benim evimde iki yaşındaki oğluma bakacak tecrübeli bakıcı arıyorum. Şartları özelden görüşelim