Merhablar, Cayyolunda oturuyoruz ve 13 aylık kızımıza bakıcı arıyoruz. Eger dusunurseniz lutfen mesaj atın
merhaba, ben Eryaman da oturuyom gidip gelmek zor olur diye düşündüm keşke sizin getirebilme imkanınız olsada evimde baksam benim 1 kızım var cokta musayitim aslın da :)
eryaman kaçıncı etapta oturuyorsunuz.bende eryamanda bakıcı arıyorum.10 aylık oğlum var fakat evimde bakılmasını istiyorum.ücret ne düşünüyorsunuz.sizin çocuğunuz kaç yaşında.çalışma saatleriniz nedir.biraz beni bilgilendirirseniz sevinirim.birde sigara kullanıyormusunuz.
izmirli06 ben batıkentteyim bana eryaman ters ama bana bırakırsanız tabiki ilgilenirim
seve seve malesef özel atamıyorum sabancı havuzunun oradayım sizin içinde uygunsa görüşürüz
Merhablar, Cayyolunda oturuyoruz ve 13 aylık kızımıza bakıcı arıyoruz. Eger dusunurseniz lutfen mesaj atın.
Batıkent ya da yakın çevresinde oturan bir bakıcı aramaktayım.15 aylık kızımızın bakımıyla ilgilenecek,temiz,güvenilir,tecrübeli biri olmasını istiyoruz.İrtibat için: 534 3178877
Merhaba ilanınızı şimdi okudum.Batıkentte oturuyorum,evliyim 1kız 1 oğlum olmak üzere 2 çocuğum var.2side üniversitede okuyor.Hareketli,sevecen canlı bir yapıya sahibim,cocuklarla iletişimim iyidir.Sakin ve sabırlı bir insanım.Boş zamanımı doldurmak için çocuk bakıyorum,referans isterseniz verebilirim-baktığım cocuğun ailesi ile de görüştürebilirim içinizin rahat etmesi açısından.Eşim Aselsandan emekli.Aselsan çalışanı bir ailenin çocuğuna baktım,annesi emekli olduğu için şu an kndi evimde bakmak üzere yeni bir çocuk arıyorum.Çocuklarla iletişimim çok iyidir.Salı günü ankaraya dönceceğim eğer görüşmek isterseniz döndüğümde görüşebiliriz.
Öveçler sokullu civarında oturuyorum.
8 aylık bebeğime haftaiçi 8:15 18:00 arası evimde bakabilecek, deneyimli ve mümkünse referanslı bir bakıcı arıyorum.
İlgilenenler bana özelden ulaşabilirlerse sevinirim.
(Yeni üye olduğum için ben özelden mesaj atamıyorum, mesajda ulaşabileceğim bir telefon numarası yazarsanız sevinirim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?