Ankara'da bildiğiniz iyi bir kadın doğum doktoru var mı?

DeryaGazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
15
8
1
Arkadaşlar günlerdir internetten araştırma yapıyorum ama kontrollerime gidebileceğim iyi bir doktor bulamadım. Özel hastanelerin kadın doğum doktorları hakkında bile bisürü şikayet var. Lütfen bildiğiniz doktorları yazarmısınız

Prof.Dr Özgür Deren..Alanında çok ünlü bir doktor. Hacettepede bölüm başkanı. Cinnah’ta özel kliniği var. Aynı zamanda perinatolog. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka tavsiye ederim

ankara sincanda nafız körez devlet hastanesi var.12cadde coşkun ümit var cok iyi bi doktor güzel ilgileniyo tavsiye ederim bi gidin derim.hakkinizda hayirlisi olsun insallh,insallah memnun kalirsiniz

ankara sincanda nafız körez devlet hastanesi var.12cadde coşkun ümit var cok iyi bi doktor güzel ilgileniyo tavsiye ederim bi gidin derim.hakkinizda hayirlisi olsun insallh,insallah memnun kalirsiniz
Çok teşekkür ederim ilk doğumumu Nafiz Körez de yapmıştım Fatma Duran doktorumdu gerçekten iyi ilgilenen bir hastane şu an keçiörende oturuyorum oraya gidip gelmem sorun olur daha merkezde bir hastane düşünüyorum açıkçası keçiörendeki özeller tamamen ticaret amaçlı çalışıyor devlet hastaneleri pandemiden dolayı ilgilenmiyor. Gerçekten çok zor durumda kaldım. Nereye güvenip gideceğim bilmiyorum. İlginiz için çok teşekkür ederim

Prof.Dr Özgür Deren..Alanında çok ünlü bir doktor. Hacettepede bölüm başkanı. Cinnah’ta özel kliniği var. Aynı zamanda perinatolog. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka tavsiye ederim
Çok Teşekkür ederim keşke durum olsada gitsem ama e
Çok Teşekkür ederim ilginize araştırıcam

Özgür bey iyi bir doktormuş araştırdım ama beni aşar çünkü hem kontrollerime gidebileceğim hem doğumumu yapabileceğim orta halli vatandaşların gidebileceği bir doktor arıyorum. Daha önceki mesajda yazcaktım mesaj gitmiş bulundu pandemiden dolayı eşim çalışamıyor o yüzden Özgür beye gidersem maddi anlamda tamamen çökeriz

Ankara doktor cenneti zaten çok iyi doktorlar var, mutlaka gönlünüze göre bir doktor bulursunuz, şimdiden hayırlı doğumlar sağ salim kucağınıza alın

Yenimahalle özel ortadoğu hastanesi nde özlem hanım takıpliyim çok memnunum . Bu görüşün isterseniz
Ortadoğu hastanesini araştırdım şikayet sayfasında çok kötü yorumlar okudum korktum açıkçası kalp atışlarını dinlemek için bu hafta gitmem gerek. Doktorun hastayla ilgisini görmek için gideyim olmazsa ona göre değerlendiririm. Teşekkür ederim

Geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın ilk gebeliğim dış gebelikti benimde 10 gün yattım hastanede zor bir durum kimse yaşamasın inşallah.

Aşkın Evren Güler i tavsiye ederim bi araştırın isterseniz. Özel klinik açtı fiyatları nasıl bilmiyorum . Ben doğumumu koru hastanesinde çalışırken onda yapmıştım memnun kaldım .

Hastanede 4 tane doktor var . Inanın özlem hocaya gittiğinizde farkı göreceksiniz . Bende 4 hafta kadar başkasına gidip sonradan degistirdim.
Rica ederim:)

Zahide Küçük instagramda cok rahatlatici dogum videolari var. Yüzyüze gormedim hic.

büşra demir çendek sorumlu doktor buydu galiba bi sorun araştırın insallah yardımcı olabilmisimdir yanlış hatırlamiyorsam.allah kalbinize göre versin herşeyi

Orada gitmemen gereken bi doktor söylerim özelden:)

bence genel olarak ticarethane gibi bi yer

Esra cabuk comerti duydunuz bilmiyorum.Ben ona gidiyorum ve memnunum.Dogum paketi aldik insallah dogumumda guzel gececegine inanyorum.Bire bir ilgileniyor her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…