- 16 Haziran 2020
- 15
- 8
- 1
- Konu Sahibi DeryaGazel
-
ankara sincanda nafız körez devlet hastanesi var.12cadde coşkun ümit var cok iyi bi doktor güzel ilgileniyo tavsiye ederim bi gidin derim.hakkinizda hayirlisi olsun insallh,insallah memnun kalirsinizArkadaşlar günlerdir internetten araştırma yapıyorum ama kontrollerime gidebileceğim iyi bir doktor bulamadım. Özel hastanelerin kadın doğum doktorları hakkında bile bisürü şikayet var. Lütfen bildiğiniz doktorları yazarmısınız
Çok teşekkür ederim ilk doğumumu Nafiz Körez de yapmıştım Fatma Duran doktorumdu gerçekten iyi ilgilenen bir hastane şu an keçiörende oturuyorum oraya gidip gelmem sorun olur daha merkezde bir hastane düşünüyorum açıkçası keçiörendeki özeller tamamen ticaret amaçlı çalışıyor devlet hastaneleri pandemiden dolayı ilgilenmiyor. Gerçekten çok zor durumda kaldım. Nereye güvenip gideceğim bilmiyorum.ankara sincanda nafız körez devlet hastanesi var.12cadde coşkun ümit var cok iyi bi doktor güzel ilgileniyo tavsiye ederim bi gidin derim.hakkinizda hayirlisi olsun insallh,insallah memnun kalirsiniz
Çok Teşekkür ederim keşke durum olsada gitsem ama eProf.Dr Özgür Deren..Alanında çok ünlü bir doktor. Hacettepede bölüm başkanı. Cinnah’ta özel kliniği var. Aynı zamanda perinatolog. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka tavsiye ederim
Çok Teşekkür ederim ilginizeProf.Dr Özgür Deren..Alanında çok ünlü bir doktor. Hacettepede bölüm başkanı. Cinnah’ta özel kliniği var. Aynı zamanda perinatolog. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka tavsiye ederim
Özgür bey iyi bir doktormuş araştırdım ama beni aşar çünkü hem kontrollerime gidebileceğim hem doğumumu yapabileceğim orta halli vatandaşların gidebileceği bir doktor arıyorum. Daha önceki mesajda yazcaktım mesaj gitmiş bulundu pandemiden dolayı eşim çalışamıyor o yüzden Özgür beye gidersem maddi anlamda tamamen çökerizProf.Dr Özgür Deren..Alanında çok ünlü bir doktor. Hacettepede bölüm başkanı. Cinnah’ta özel kliniği var. Aynı zamanda perinatolog. Maddi durumunuz iyiyse mutlaka tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim ilk doğumumu Nafiz Körez de yapmıştım Fatma Duran doktorumdu gerçekten iyi ilgilenen bir hastane şu an keçiörende oturuyorum oraya gidip gelmem sorun olur daha merkezde bir hastane düşünüyorum açıkçası keçiörendeki özeller tamamen ticaret amaçlı çalışıyor devlet hastaneleri pandemiden dolayı ilgilenmiyor. Gerçekten çok zor durumda kaldım. Nereye güvenip gideceğim bilmiyorum. ☹ İlginiz için çok teşekkür ederim
ankara etlik zübeyde hanım kadın hastalıklıkları eğitim araştırma hastanesine gidebilirsiniz.benim dış gebeliğim de orası cok guzel ilgilendiler insallh memnun kalırsınz gidip gözükün derim.benim acil di durum hemen yatış yapıldı 20 gün yattım bi bayan doktor uzman doktor bakmstı herşeyime.
Ortadoğu hastanesini araştırdım şikayet sayfasında çok kötü yorumlar okudum korktum açıkçası kalp atışlarını dinlemek için bu hafta gitmem gerek. Doktorun hastayla ilgisini görmek için gideyim olmazsa ona göre değerlendiririm. Teşekkür ederimYenimahalle özel ortadoğu hastanesi nde özlem hanım takıpliyim çok memnunum . Bu görüşün isterseniz
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnkara doktor cenneti zaten çok iyi doktorlar var, mutlaka gönlünüze göre bir doktor bulursunuz, şimdiden hayırlı doğumlar sağ salim kucağınıza alın
Hastanede 4 tane doktor var . Inanın özlem hocaya gittiğinizde farkı göreceksiniz . Bende 4 hafta kadar başkasına gidip sonradan degistirdim.Ortadoğu hastanesini araştırdım şikayet sayfasında çok kötü yorumlar okudum korktum açıkçası kalp atışlarını dinlemek için bu hafta gitmem gerek. Doktorun hastayla ilgisini görmek için gideyim olmazsa ona göre değerlendiririm. Teşekkür ederim
doktorun ismini de yazacağrumlu doktor.gali
Orada gitmemen gereken bi doktor söylerim özelden:)Ortadoğu hastanesini araştırdım şikayet sayfasında çok kötü yorumlar okudum korktum açıkçası kalp atışlarını dinlemek için bu hafta gitmem gerek. Doktorun hastayla ilgisini görmek için gideyim olmazsa ona göre değerlendiririm. Teşekkür ederim
Esra cabuk comerti duydunuz bilmiyorum.Ben ona gidiyorum ve memnunum.Dogum paketi aldik insallah dogumumda guzel gececegine inanyorum.Bire bir ilgileniyor her konuda.Arkadaşlar günlerdir internetten araştırma yapıyorum ama kontrollerime gidebileceğim iyi bir doktor bulamadım. Özel hastanelerin kadın doğum doktorları hakkında bile bisürü şikayet var. Lütfen bildiğiniz doktorları yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?